Προς το περιεχόμενο

Eirhnaios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Eirhnaios

  • Ημερομηνία γέννησης 6 Μαΐου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πτολεμαΐδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.118 προβολές προφίλ

Eirhnaios's Achievements

  1. Eirhnaios

    Water Cooling parts

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/02/2024 12:36 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, αναζητώ τα ακόλουθα: 1)Hard Tube σωλήνες 2)Fitttings για Hard Tubes 3) Ψυγείο 360mm 4)Αντλία D5 5) Διάφορα όπως μετρητές, flow meter, valves κλπ. Στείλτε μου μήνυμα με το τί έχετε και μία τίμη. Θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

    400 €

  2. Καλημέρα παιδιά. Επειδή βλέπω ότι όλοι ψάχνεστε για backplate και να το φέρεις από ekwb είναι λίγο κόπος και δεν αξίζει το κόστος των μεταφορικών έχω μια λύση την οποία χρησιμοποιώ. https://www.skroutz.gr/s/32660193/Arctic-LGA1700-mounting-kit-Liquid-Freezer-II-series.html Με αυτό και με παξιμάδια που ταιριάζουν στις μαμά βίδες μπορείτε να βάλετε μέχρι και το supremacy. Όποιος θέλει να ρωτησει κατι ας μου στείλει ενα μήνυμα.!
  3. Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
  4. Καλησπέρα παιδιά , έχω δυο ερωτησούλες. Πρώτον έχω την EK-Supremacy EVO θα μπορέσω με το κατάλληλο backplate να το βάλω σε 12900k? Επίσης έχω ένα Corsair Rm 750x . Θα είναι αρκετό για την 3080 μαζί με τον 12900k? Επίσης είδα ότι οι νέες μητρικές παίρνουν δυο 8pin τι γίνετε σε σχέση με αυτό?
  5. Έχω μια gigabyte eagle 3080 και επειδή πραγματικά ψήνεται ειδικά όταν δεν είμαι στο pc και κάνει mining σκέφτηκα μιας και έχω ένα τριπλό ψυγείο και αντλία D5 να βάλω νεράκι και στην κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει block για την συγκεκριμένη κάρτα της EKWB και σκέφτηκα να πάω σε alphacool καθώς μόνο αυτή και η bykski βγάζουν για την συγκεκριμένη κάρτα. Πιστεύετε θα αξίζει ο κόπος και το κόστος? Χρησιμοποιεί κάποιος άλλος waterblock της alphacool σε παρόμοια κάρτα να μου πει τις εντυπώσεις του?
  6. Eirhnaios

    Mining

    Ποσα να παρω ? αμα παρω απο μια συσκευασια ειμαι ενταξει ? Επισης ψαχνω 3mm και δεν βρίσκω
  7. Eirhnaios

    Mining

    Τελικά ήρθε το καλοκαίρι και την αλλαγή των thermal pads στην 3080 δεν την γλυτώνω με τίποτα... Έχω την gigabyte eagle 3080 ποια pads ; τι μέγεθος : και πόσα χρειάζομαι :
  8. Eirhnaios

    Mining

    Μιας και βλεπω αγγελιες... ξερει κανεις τι παιζει με τους usb miner που πωλουνται στο ebay ? Αξιζουν? Οσο εψαξα δεν βρήκα κατι αξιολογο...
  9. Eirhnaios

    Mining

    Τελικά αξίζει να νοικιάσει κάποιος hash power στην nicehash ? Ειναι δυσκολη διαδικασία? Εμπεριέχει κάποιο ρίσκο ?
  10. Eirhnaios

    Mining

    Δεν πειραζει ας ειναι οτι ειναι αφου δν υπαρχει αλλη λυση
  11. Eirhnaios

    Mining

    Να ριξω ρολογια και power limit για να πεσουν οι θερμοκρασιες?
  12. Eirhnaios

    Mining

    Για δωστε μια βοηθεια η καρτα ειναι gigabyte 3080.
  13. Eirhnaios

    Τηλεοραση 55"

    Ευχαριστώ πολύ αλλά ψάχνω κάτι 100 ευρώ λιγότερα αν έχεις κάτι να προτείνεις .
  14. Eirhnaios

    Τηλεοραση 55"

    Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά . Διαθέσιμο budget: 450 Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5-3 μέτρα Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: κυρίως ταινίες μέσω νετφλιξ αλλά θα συνδεθεί και με υπολογιστή προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 55" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: τιποτα ευτυχώς Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Δεν γνωρίζω και πολλά να μπορώ να απολαύσω τις αγαπημένες μου σειρές Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Από όποιο να'ναι
  15. Είμαι ανάμεσα σε 1) Samsung 860 Evo 500GB και σε 2) Samsung 970 Evo 500GB Η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή.. Εγώ παίζω κυρίως παιχνίδια τι μου προτείνετε?
  • Δημιουργία νέου...