Προς το περιεχόμενο

billbig2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.657 προβολές προφίλ

billbig2's Achievements

  1. Κατάφερα και πήρα απο Κοτσόβολο. Ακόμα δείχνει διαθέσιμο, οπότε μάλλον έχουν αρκετά κομμάτια αυτή τη στιγμή. @Mikele13- με έφτιαξες με την ανάρτησή σου. A million thanks.
  2. Με δεδομένο πως το Nokia 6 που εχω σέρνεται απο την ώρα που μπήκε το Oreo, εχω περιέργεια να δω αν θα στρωσει με το Pie. Δεν έχω ελπίδες είναι η αλήθεια. Αλλά είμαι απλά περίεργος.
  3. Γενικά οι δικαιολογίες που δίνει η MS για μη προσθήκη USB Type-C είναι γελοίες. Από τη μια και καλά φοβάται ότι ο μέσος καταναλωτής θα καταφέρει να τα κάνει σαλάτα (σε αυτό δεν πιστεύω οτι σκέφτονται και ιδιαίτερα λάθος είναι η αλήθεια), και από την άλλη εμφανίζει adapter για να μετατρέψεις το custom port του Surface σε USB Type-C. Και επίσης κρατά mini Display port που δεν ξέρω πόσοι θα την αξιοποιήσουν πλέον. Δεν είναι σοβαρή δικαιολογία η πιθανή άγνοια του κοινού για χαρακτηριστικό του προϊόντος. Αν λαμβάναμε πάντα αυτό υπόψιν θα φοβόμασταν και το σακουλάκι από τα γαριδάκια. Γενικά ή κάποιος υψηλά ιστάμενος στην εταιρία έχει σκαλώσει πολύ άσχημα με το USB Type-C και παίρνει όλα τα προϊόντα η μπάλα ή κάτι αντίστοιχα κουφό συμβαίνει.
  4. Και μόνο το μέγεθος του touchpad στο Lenovo είναι συν νομίζω. Δεν έχω πιάσει ποτέ RII I8+ στα χέρια μου οπότε μόνο εξ αποσάσεως μπορώ να κρίνω. Προφανώς στο Lenovo πληρώνει έξτρα το όνομα. Πληρώνει όμως (λογικά) καλύτερα πλαστικά, αίσθηση πλήκτρων και μπαταρία (και το touchpad που είναι πολύ πιο βολικό). Δεν διαφωνώ πως το RII I8+ είναι αρκετά φθηνότερο, αλλά με την τιμή που έχει το Lenovo δεν σε αποθαρρύνει να το πάρει κανείς. Κάθε άλλο. Η τιμολόγησή τους είναι καλή. Αν ήταν στα 70 ή 80 ευρώ ναι, δεν θα άξιζε.
  5. Το μεγάλο κέρδος λόγω του μεθέθους του για εμένα είναι το ενσωματωμένο trackpad με το συγκεκριμένο τρόπο. Πολύ μικρό για να το παρατάς δίπλα σε ένα remote control και να μην πιάνει τον 4πλασιαο χώρο από αυτό και με το συγκεκριμένο trackpad μοιάζει πολύ πιο απλή και εύκολη η χρήση του. Προφανώς αν στο τελικό προϊόν δεν λειτουργεί καλά θα είναι καταστροφή. Όλα τα άλλα keyboards που πόσταρες εσύ και τα άλλα παιδία προφανώς κάνουν εξίσου καλή (ίσως και καλύτερη σε σημεία) δουλειά, αλλά επιμένω πως από θέμα μεγέθους και με αυτό το trackpad είναι ιδανικό για media center. Για PC που θα γίνει κανονική δουλειά δεν το συζητάω καν, δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις full size keyboard και mouse σε τέτοια περίπτωση. Αλλά για κάτι λιγότερο απαιτητικό so far το βρίσκω καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα. Νομίζω πέραν των άλλων είναι και από τις πιο όμορφες επιλογές so far.
  6. Ναι, σωστά. Νομίζω όμως πως το θέμα του μεγέθους είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη Lenovo στην προκειμένη. Για media center μοιάζει πάρα πολύ ταιριαστό και σε λειτουργία και σε μέγεθος. Προσωπικά βρίσκω αρκετά οκ την τιμή. Δεν είναι ανεπανάληπτη, αλλά δεν είναι και προβληματική. Άνετα θα περίμενα τιμολόγηση στα 70 με 80 και εκεί θα ήταν αδικαιολόγητα ακριβό.
  7. @georgepppo Ποιό είναι της Microsoft που αναφέρεις;
  8. Εχω δει την αντιστοιχη λειτουργια για Mac-iPhone και ειναι τεραστιο βολεμα. Αφηνεις το κινητο σε μια ακρη και δεν σε νοιαζει γιατι τα κανεις ολα απο το PC. Really good stuff.
  9. Το θυμαμαι το συγκεκριμένο tease αλλά δεν θυμόμουν καθόλου αν το έχουν πει για σίγουρα ή αν ακόμα παίζει το πότε θα σκάσει. Παίζει να είμαι ο μόνος που το περιμένω τόσο πολύ αυτό το feature.
  10. Μια ερώτηση για όποιον έχει καταλάβει. Στο εν λόγω update θα υπάρχει τελικά και η δυνατότητα να απαντάμε κλήσεις από Windows Phone σε Windows 10 PC; Retromaniac ως insider έχει εμφανιστεί αυτή η δυνατότητα σε εσένα ως τώρα ή όχι;
  11. Θα κάνω την απόλυτα χαζή ερώτηση μιας και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με την περίπτωσή μου... Έχω Toshiba Encore στο οποίο δεν έχει εμφανιστεί το Windows 10 upgrade button. Προσπάθησα να κάνω το update manually αλλά το σύστημα ζητά 6 ελεύθερα GB στο δίσκο τα οποία απλά δεν μπορώ να βρω. Οπότε what? Είναι λογικό να μην έχει σκάσει ακόμα; Τα μικρά tablets θα πάρουν την αναβάθμιση μαζί με τα smartphones; Τρέχουν διαφορετική έκδοση από τα κλασικά desktops και "κανονικά" tablets; Αν όχι τι μπορώ να κάνω για να κάνω το upgrade; Εαν μπορώ.
  12. Μάλλον δεν έχει σκάσει σε όλους. Ούτε και εγώ το βρίσκω ακόμα και εχω κανει το update από το πρωι. Μάλλον θελει υπομονη.
  13. @kgiwrgoss Είναι θέμα παρόχου. Οπότε απόλυτα ακριβής ημερομηνία δεν παίζει για κανέναν.
  14. So με την έκδοση για tablets τι γίνεται; Αν θυμάμαι σωστά είχαν πει πως θα σκάσει πιο μετά αλλα βλέπω πως εξωτερικό μερικοί έχουν βάλει κανονικά την πλήρη έκδοση. Στο δικό μου όμως (Toshiba Encore 8αρι) δεν έχει υπάρξει ούτε καν η ένδειξη για το upgrade. 'Ερχεται όντως πιο μετά ή έχω θέμα;
  • Δημιουργία νέου...