Προς το περιεχόμενο

lef79

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με lef79

  • Ημερομηνία γέννησης 30/08/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ioannina

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lef79's Achievements

  1. lef79

    Samsung Galaxy S23 Ultra (Μαύρο/512 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 08:20 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    καλησπέρα στο φόρουμ. Πωλείται το κινητό του τιτλου σε άριστη κατασταση, χωρις γρατσουνιές και χτυπηματα.Το κινητο εχει αγοραστει απο Ελλαδα και έχει ακόμη ένα έτος εγγύηση. Έχω χάσει την απόδειξη αγοράς του αλλά μπορεί κανείς να δει τα πάντα μέσω imei.Το κινητό θα δωθει μαζί με το κουτί του και με δώρο μια θηκη spigen tough armor που φορούσε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Στέλνω παντού, μετά από κατάθεση με έξοδα παραλήπτη. Παζάρια και ανταλλαγές δεν με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ πολύ! Quick Specs Οθόνη: 6.8" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED 2X Κύρια Κάμερα: 200 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 512 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB Βάρος: 233 g

    780 €

  2. Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις γνώσεις σας!Από.οτι φαίνεται θα προχωρήσω στο σετ του Πλαισίου, ώστε να προλάβω να το δώσω στον μικρό για τις γιορτές να χαρεί!
  3. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη για μένα βοήθεια σας.Πραγματικα πιστεύω ότι με την ευγένεια σε όλα τα επίπεδα ο κόσμος μας μπορεί να γίνει λίγο καλύτερος. Και χαίρομαι που με βοηθούν άνθρωποι σαν κι εσάς. Ευχαριστώ και πάλι. Όσον αφορά το νέο setup θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να τα βρω όλα από ένα κατάστημα?? Για να προλάβω να το δώσω μέχρι τις γιορτές!!
  4. χαχα εχεις δικιο!!! Σερφαρισμα προφανως ήθελα να γράψω.Καταρχην ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Το βαφτιστήρι μου είναι 9 ετών. Προτιμώ να γίνει η συναρμολόγηση απο κατάστημα και εγω να του περάσω μόνο windows. Θα ψαξω στο φορουμ, εαν υπάρχει χρόνος θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια "φρέσκια" συνθεση απο σας.!
  5. Καλησπέρα. Θα χρησιμοποιήσω ξανά τις γνώσεις του forum για να σας ρωτήσω για ένα νέο pc που θέλω να κάνω δώρο στο βαφτιστηρι μου. Έχει μια οθόνη hp omen FHD 165HZ. Το μπάτζετ μου είναι από 650 μέχρι 800 ευρώ αυστηρά. Παιχνίδια ασχολείται με MINECRAFT, Fortnite Gta κλπ. ,παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί και για το σχολείο του, σερβίρισμα, κάποια ταινία κλπ. Δεν θα χρησιμοποιεί κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται αλλά περιφερειακά. Προτιμώ από κατάστημα να μου το συναρμολογησει χωρίς windows. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας!! Ευχαριστώ πολύ!
  6. Κάρτα pcie ποια θα μου πρότεινες? Δεν θέλω να δώσω τόσα για μητρική.επισης μίλησα με το κατάστημα και θέλει πάνω από 100 ευρώ για windows. Επειδή δεν γνωρίζω εγκατάσταση μόνος μου υπάρχει κάποια άλλη λύση??
  7. νομιζω καταληγω εδω. Βρήκα το καταστημα ολα καλα!! Επειδή θελω ο υπολογιστής να συνδεεται με wifi, η motherboard που μου πρότεινες διαθέτει? Και αν οχι τί πρέπει να βάλω επάνω για να είναι οκ??
  8. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου και πάλι! Από ποιο κατάστημα είναι η σύνθεση αυτή να μιλήσω μαζί τους???
  9. Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.Βγαζει ξεχωριστά το ΦΠΑ γιαυτό φαίνεται κάτω από 1.000 ευρώ η τιμή. Όσο για τις αντιπροτασεις σας μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμενοι; Πχ να φύγει αυτό να μπει το άλλο κλπ. Επίσης αυτό το κατάστημα είναι στην πόλη που μένω.Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα να μου το στήσει και να μου το στείλει έτοιμο θα το εκτιμήσω πολύ! Η χρήση του pc θα είναι για gaming εργασίες γραφείου meetings, ταινίες κλπ. Ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλησπέρα.Μου δώσανε αυτή την προσφορά από κατάστημα της περιοχής μου για νέο pc. Βγαίνει 1.200 ευρώ? Τι διορθώσεις θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ!!
  11. Update! Τελικά αποφάσισα να αυξήσω το μπάτζετ σε 1000 ευρώ.Μπορει κάποιος να μου προτείνει ένα setup από οποίο μαγαζί νομίζει μήπως και το παραγγείλω???
  12. Update! Είδα ότι μπορώ να διαλέξω κομμάτια και από το eshop και να μου τα συναρμολογησουν εκείνοι.3 χρόνια εγγύηση λένε και σερβις μέσα σε 4 ώρες.γενικα το προτείνετε αυτό? Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μια σύνθεση και να ανεβάσω μπάτζετ στα 1200 ευρώ χωρίς οθόνη. Το eshop θα με βόλευε και λόγω της περιοχής που μένω! Ευχαριστώ
  13. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Μάλλον εγώ δεν το εξήγησα όπως έπρεπε.Με ενδιαφέρει να είναι κομμάτι κομμάτι όπως μου προτείνετε αλλά δεν έχω τις γνώσεις ούτε το χρόνο να το στήσω εγώ.οποτε πρέπει να αγοράσω από ένα μαγαζί που μπορεί να μου το στήσει κιόλας. Δεν θέλω pre-built γιατί γνωρίζω ότι δεν θα πάει καλά...
  14. Κάνεις ρε παιδιά για βοήθεια??
  • Δημιουργία νέου...