Προς το περιεχόμενο

triastros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Music ,Animals, Technology, Gaming.

Πρόσφατες Επισκέψεις

943 προβολές προφίλ

triastros's Achievements

  1. Απο την δεξια πλευρα ειχε ενα δοχειο διαστολης αρχαίο το οποίο κάποια στιγμη εδω και κανα 2 βδομαδες ειχε ανοίξει οπως φαινεται στην φωτο.Το εβγαλα τελειως και πλεον απο την δεξια πλευρα ειναι ανοιχτη η τρυπα χωρις διαρροή. Μαλλον πάει για φούντο απο οτι καταλαβαίνω.Να ειστε καλα για τις απαντησεις σας παιδια!
  2. Την γνώμη σας παιδιά! Σε ηλιακο φυρογένη παλιό που εχω, ενω ειναι ξεσυνδεδεμενοι οι συλλεκτες απο το κλειστο κυκλωμα, απο την αριστερη τρυπα που φευγει απτο καζανι για τους συλλεκτες τρεχει νερο οταν ανοιγω τον διακοπτη του ηλιακου (τον οποιο τον χρησιμοιποιω μονο με ρευμα τωρα). ευχαριστώ για την όποια απάντηση σας!
  3. triastros

    Xbox Series X Topic v2

    Ναι τωρα που το διαβασα πραγματι...😆
  4. triastros

    Xbox Series X Topic v2

    Καλησπέρα σε όλους! Το jack των ακουστικων του controller ειναι λίγο «σφιχτό» ή εμένα μου φαίνεται; Από ακουστικά έχω παρατηρήσει διαφορά ανάμεσα στα κλασσικα της apple και σε καποια της shure που εχω,κυριως ως προς την ενταση. Εσείς;
  5. triastros

    Xbox Series X Topic v2

    Καλημέρα σε όλους, έχετε κάποια άποψη-οδηγία σχετικά με το πότε θα ανοίξουν πάλι οι παραγγελίες; Ή από που ενημερώνεσται σχετικά με νέες διαθεσιμότητες ; (discord ισως;) Είχα καιρό να ασχοληθώ και βλέπω οτι καλό καλοκαίρι θα βγουν στα ράφια όπως πάει η κατάσταση...
  6. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Παλιότερα έψαχνα και εγώ κάτι τέτοια gadgets αλλα με ειχε αποθαρύνει πολύ η τιμή τους. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλές λύσεις εδω .Καταρχάς το αμάξι πάνω τι φοράει σε πηγή ?
  7. triastros

    Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review

    Καλορίζικο !! Το mattblack μου ειχε γινει εμονη και εμενα , αλλα προς το παρον υπομονή καθώς δύσκολα τα οικονομικά μας. Όσο για τα ηχεία , έχουν αισθητή διαφορά δηλαδή από του 6s ?
  8. Δηλαδή με ΕMS και να τους πω να γραψουν στο κουτι οτι ειναι δωρο?Μέχρι τώρα από ebay που έχω αγοράσει, δεν ειχα ασχοληθει με κάτι τέτοιο.....
  9. Παιδία SOS!! Από gearbest για μια παραγγελια 47 USD ,μικρο κουτί,κανά κιλό σκάρτο,με ποιον τρόπο προτείνετε να τους πω να μου την στείλουν για πιο γρήγορα και ασφαλέστερα? DHL ή EMS? Ρωτάω γιατί κάτι διάβασα περι εκτελωνισμών και μουρλάθηκα!!!
  10. Oλα κομπλε και απο εμενα.Εβαζα πιο λιγα λεφτα......No comment...
  11. Ολα οκ με το balance.Περασαν τα χρηματα.Αλλά απο gearbest που παω να αγορασω,μου βγαζει οτι ο εμπορος δεν μπορει να δεχτει την πληρωμη αυτη,προτου επιλεξω το balance απο το paypal. Εν ολιγοις εχετε κανει αγορα απο gearbest με balance paypal ή κατι δεν κανω σωστά?
  12. Αυτή η μέθοδος της σελιδας 182, ισχυει ακομα?Ρωταω γιατι προσπαθησα πριν λιγο ,απο ταμπλετ,και στο μειλ που μου ερχεται,παταω pay now και με βγαζει να κανω υποχρεωτικα log in στο paypal.Δεν μου δινει επιλογη δηλαδη να πληρωσω με καρτα κατευθειαν.Παιζει ρολο που με πεταει σε mobile version καθοτι ειμα απο ταμπλετ?
  13. triastros

    League of Legends Topic v1

    Στο diamond ήμουν με δικο μου account,αλλά με την διαφορά ότι τότε έπαιζα συνεχώς και κυρίως duo. Εκεί την πάτησα κιόλας.Τώρα αν αυτό δεν το πιστευετε δεν μπορω να σας πεισω καπως. Εκτός αυτού το είπα και πριν και το ξαναλέω. -δεν είπα οτι δεν μπορω να βγω απτο bronze,είπα απλά ότι -πρεπει να λιώσω παλι για να βγω!- Και αυτό για τους γνωστούς λόγους.Δηλαδή η μόνη λύση είναι να μπαίνω jungle ότι και να γινει,γιατί αυτό έχω main. Πως είναι δυνατό αυτό,όταν για παράδειγμα έχει παρει αλλος jungle? Η πώς όταν το γραφω παντού ,στο lobby και in game να μην πουσαρουνε το lane,να κανουν ακριβώς το αντίθετο;; Δηλαδή με το που είπα οτι ημουν diamond,κατευθειαν με ακυρωσατε, οτι λεω ψεματα ή οτι τον ειχα αγορασει τον acc;;;;; Έχω κέρδος και δεν το ξερω;
  14. triastros

    League of Legends Topic v1

    Οκ παιδιά,επειδή μετά λύπης μου βλέπω ότι δεν είναι ωραίο το κλίμα,καθώς πέφτει πολύ κοροιδία για αυτό που ρώτησα ,το σταματάω εδώ.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  15. triastros

    League of Legends Topic v1

    Εγώ αυτό που είπα ρε παιδιά,είναι αν ξέρει κανείς κάποια αξιόπιστη πηγή αγοράς account,γιατί και για να κουβαλάς τα games,όπως είπε ο φίλος παραπάνω,θα πρέπει να παίζεις συνέχεια. Δηλαδή για να καταλάβω, Just4funN, στατιστικά σε 10 games σε πόσα κιυβαλάς solo?
  • Δημιουργία νέου...