Προς το περιεχόμενο

stilos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

799 προβολές προφίλ

stilos's Achievements

  1. καλησπέρα, βρήκα το reset, (ήταν κρυμμένο καλά, πάνω στην κεραία και έπρεπε να βγάλω πρώτα μια βίδα και ένα καπάκι για να το δω) επειδή δεν το έβλεπα νόμιζα ότι δεν υπάρχει κιόλας. Έπειτα, μετά από το πάτημα, με μερικές προσπάθειες μπήκα στη σελίδα της κεραίας και όλα καλά, (σιγουρεύτηκα ότι είναι λειτουργήσιμη). Προσπάθησα να συνδεθώ στο δίκτυο μου αλλά δεν ξέρω που βάζω το κλειδί.....αν ξέρει κανένας, κανένα βιντεάκι για τέτοια ας στείλει αλλιώς θα παιδευτώ λίγο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω (χρόνος χρειάζεται που θα τον έχω τα Χριστούγεννα), μια που έγινε η αρχή... ευχαριστώ για το γρήγορο respond, αν έχω άλλες απορίες θα στείλω (μάλλον τα Χριστούγεννα ).
  2. Γεια σας, βρήκα αυτή την κεραία ξεχασμένη σε μια κούτα και σκέφτηκα να προσπαθήσω να την αξιοποιήσω κάπως, βέβαια δεν ξέρω να τη χρησιμοποιώ , (σκέφτομαι να την βάλω στο γκαράζ και να παίρνω internet από το σπίτι μου, τεσπα.) Το Lan το συνδέω με το pc και το PDE με την κεραία, αναβοσβήνει μόνο το μεσαίο λαμπάκι (μπλε) έπειτα πάω στις ρυθμίσεις {ιδιοτητες:Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4(TCP/IPv4)} και βάζω με το χέρι τις τιμές Χ :192.168.1.1 :255.255.255.0 Υ :192.168.1.1 βασικά έχω δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς στο Χ και Υ στο τελευταίο ψηφίο (και διαφορετικούς) και δεν δούλεψαν (μάλλον επειδή δεν είμαι και πολύ έμπυρος) (μη με πάρετε από τα μούτρα δεν έχω καθόλου εμπειρία με αυτά) Ευχαριστώ.
  3. Ναι και εγώ ξέρω τι σημαίνουν οι λέξεις απλά δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Αν μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω.
  4. Γεια σας, Θέλω να πάρω έναν hdd 4tb. Έχω καταλήξει σε αυτόν (ST4000DM004) αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει όποιος ξέρει τι είναι αυτό: Digital Storage Capacity 500gb.
  5. stilos

    Akamai NetSession Client

    κανείς;
  6. stilos

    Akamai NetSession Client

    όπως είδα στην διαχείριση εργασιών, η επίδραση εκκίνησης είναι υψηλή και δεν βρίσκω λόγω να το κρατήσω στον Υ/Π μου. Ξέρει κανείς τι κάνει; και αν πρέπει να διαγραφεί;
  7. εγώ προσωπικά πιστεύω οτι κατασκοπεύονται και η SSD και αν δεν γίνετε ακόμα σε λίγο καιρό καποια μεγαλοσυμφονία θα κάνουν η μεγάλες εταιρίες με τις κυβερνήσεις και θα μας κατασκοπεύουν με τον έναν η με τον άλλο τρόπο ..............βεβαια αυτό θα το μάθουμε όταν ανακαλυφθεί πιο καινούργια τεχνολογία (που θα τους είναι άχρηστη η παλιά )
  8. όχι το super είναι μια χαρά βρήκε κάτι trojans kai και κάτι τέτοια καμιά 80αριά ......λέω να δοκιμάσω το m bytes μήπως και δουλέψει τώρα......
  9. οκ άμα είναι θα κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα και μπορεί στο μέλλων να διορθωθεί το πρόβλημα θα δούμε ......
  10. τα δοκίμασα και τα δυο αλλά τζίφος δεν έπιασε ........ εκτός από το να τα αντιγράψω στους φακέλους δεν κάνω τίποτα άλλο?
  11. ωραία το αντέγραψα το αρχείο .... πως ενημερώνεται τώρα ??? Έκδοση Βάσης Δεδομένων: V2014.03.04.09 ακόμα ανενημέρωτα είναι .....
  • Δημιουργία νέου...