Προς το περιεχόμενο

Adamakos33

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    143
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.980 προβολές προφίλ

Adamakos33's Achievements

  1. την εχω απο περσυ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη δουλεια που κανει, και απο την ποιοτητα γενικα .πολυ καλη κατασκευη .Μετραει πολυ η μαντεμενια πλακα που εχει....
  2. Adamakos33

    Hellas Direct BF20, BF10

    παιδιά η HD μας δουλεύει μαύρο από εμένα. Περίμενα την πρόσφορα μέρες τώρα και έμπαινα και έβλεπα τιμή συχνα...μου το έβγαζε 96 πάω να μπω σήμερα μου την βγάζει 176 και δίνει -20%,το περίεργο είναι ότι εάν αφήσω όλα τα στοιχειά ιδία και αλλάξω μόνο την πινακίδα η τιμή έχει πολύ μεγάλες αυξομειώσεις... πήρα τηλ να ρωτήσω γιατί έγινε αυτό και έδωσα πινακίδα και είχαν πλήρες ιστορικό για την εύρεση τιμής που εκανα...ειναι σαν να με έχει βάλει σε ένα είδος black list λογά πολλών αναζητήσεων τιμής .. φυσικά κανένα ατύχημα και ΤΠ περίεργο άδω και 15 χρόνια!!
  3. δηλαδη μπορει να το κανει και για λογαρισμο 117 εύρω νομιζα ότι υπηρχε οριο 150 ευρώ και πανω ..??πιστευεις ότι ειναι καλυτερα να τον εξοφλήσω ή να το αφησω και βλεπω..?
  4. Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση, θα κανω την παραπανω διαδικασια απλα εγώ ήδη εφυγα και πηγα ΔΕΗ, μπορουν να μου κόψουν ρευμα ενώ ειμαι στη ΔΕΗ ...αυτοι τωρα δεν πρεπει να τρέξουν για να διεκδικήσουν την οφειλή?
  5. παιδιά να ρωτήσω γιατί μπερδεύτηκα, ήμουν voltara και μετά από ένα λογαριασμό 117 ευρώ (402 kwh) όπου είχαν ρήτρα 67 ευρώ χωρίς καν να γράφουν πως το υπολόγισαν !! (είχα όριο ΟΤΣ 70!!),εφυγα και πήγα δεη.Να κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ για volterra ,να πληρώσω λογαριασμό χωρίς την ρυτρα...πιο είναι η καλύτερη κίνηση νομικά..?
  6. κανονικα οχι... για να ειναι ps5 compatible θελει seq-read 5.500 και πανω
  7. ρε παιδια να ρωτησω τι καλυτερο εχει η efa σε σχεση με το ΔΕΗ MYHOME ONLINE
  8. ναι μεσω της ιστοσελιδας σιγουρα, λογικα και απο την εφαρμογη δεν την εχω δουλεψει ιδιαιτερα
  9. Ναι μπορεις ανα μηνα , αυτο εκανα εγω για να δω τι γινεται τωρα με τις αυξησεις, και μου εβαλαν 62 ευρω ρυτρα για 420 khw! σε 28 μερες!!!!!
  10. Kαλημερα ,μια βοήθεια σχετικά με πρόβλημα στην volterra.Για περίοδο κατανάλωσης 24/8 εως 21/9 , 28 μέρες δηλαδή κατανάλωση 416kwh και όριο ΟΤΣ στο πρόγραμμα μου 70 ,με έχουν χρεώσει ρήτρα 62.18 ευρώ!!!!!! τι μπορώ να κάνω ? μπορώ να φύγω και να μην τους πληρώσω? που μπορώ να κάνω καταγγελία δεν είναι τα χρήματα, είναι εκμεταλλεύονται την κατάσταση και μας κλέβουν ,σημείωση δεν χρεώσταγα ποτέ ούτε ένα ευρώ επισης μου βαλενε τα 62 χωρις να υπαρχει καποιο τυπος πως βγηκε αυτο νουμερο.
  11. Ναι κανονικα, εγω με απευθειας αποφορολογηση πλαισιο 402 ευρω το τσιμπισα
  12. Νομιζω πια ολοι οσοι βλεπαμε αυτο το νημα εχουμε τα ps5 μας....??
  13. παραγγελια 17/9 πλαισιο,σκετο disc, παραδοση σημερα. plaisio αψογο.
  14. Δεν νομιζω να ειδαμε digital πουθενα...
  • Δημιουργία νέου...