Προς το περιεχόμενο

isfkavala

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.410 προβολές προφίλ

isfkavala's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Αν εχει λογ χρέωσης στην Ελλάδα θα ειναι καλο γιατι ουτε η ιστορία με την μεταφορα απο λογ PayPal σε PayPal γινεται πλεον....εχτες δοκιμασε συνάδελφος να μεταφερει λεφτα σε λογ φιλου του και δεν γινοταν. (Ίδια χρεωστικη visa Πειραιώς εχει με εμενα) τι να πω μας δενει τα χερια και μας παιδεύει. .... capital control λες και μαζι τα δουλεύουμε και μας τα ελεγχουν που θα τα φαμε.!!!!!!
  2. Καλημερα Σκεφτομαι για αγορα του xiaomi redmi note 3 μεχρι τωρα εχω το samsung S4 ...θα με καλυψει το xiaomi..??? Εννοω απο πλευρας απλων λειτουργιων σιγουρα αλλα το θελω λογω μνημης 32gb και των 5,5'' της οθονης αν θα αντεξει τα παιχνιδια που εχω στο samsung..mortal kombat x...injustice...wwe immortals....τετοια βαρια παιχνιδια...θα ανταπεξελθει ..??? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποιον αφιερωσει χρονο για να μου απαντησει. Επισης Παιδια να ρωτησω κατι...εχω θεμα με αγορα μεσω paypal..ενω εχω κανει confirmed την καρτα μου ...μια και αλλαξε προσφατα(ειχε ληξει) δεν μπορω να κανω αγορες..!!!! Στην τραπεζα λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη για αγορες εντος και εκτος ελλαδος..σε τηλεφωνημα μου στην τραπεζα (Πειραιως) μου ειπαν οτι ειναι λογω των capital controls....αλλα καποιοι μπορουν και κανουν αγορες απο τοι μου λενε.....ξερει κανεις στην παρουσα φαση πως αλλιως μπορω να παραγγειλω π.χ. απο vickmal,...κ.τ.λ.???
  3. Καλημερα Παιδια να ρωτησω κατι...εχω θεμα με αγορα μεσω paypal..ενω εχω κανει confirmed την καρτα μου ...μια και αλλαξε προσφατα(ειχε ληξει) δεν μπορω να κανω αγορες..!!!! Στην τραπεζα λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη για αγορες εντος και εκτος ελλαδος..??? Επισης σκεφτομαι για αγορα του xiaomi reδmi note 3 μεχρι τωρα εχω το samsung S4 ...θα με καλυψει το xiaomi..??? Εννοω απο πλευρας απλων λειτουργιων σιγουρα αλλα το θελω λογω μνημης 32gb και αν θα αντεξει τα παιχνιδια που εχω στο samsung..mortal kombat x...injustice...wwe immortals....τετοια βαρια παιχνιδια...θα ανταπεξελθει ..??? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποιν αφιερωσει χρονο για να μου απαντησει.
  • Δημιουργία νέου...