Προς το περιεχόμενο

Gatoula-niaou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Gatoula-niaou

  • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.137 προβολές προφίλ

Gatoula-niaou's Achievements

  1. Υπαρχει και μια αλλη λυση δοκιμασμενη, οικονομικη, και κυριως αποτελεσματικη!! Λεγεται Μπλε οινοπνευμα. Σε ενα κομματι βαμβακι που το τοποθετεις σε ενα μπολακι, και το εμποτιζεις με μπλε οινοπνευμα. Αυτο ειναι ολο. Το βαμβακι θα εμποδισει να εξατμηστει αμεσα το οινοπνευμα και αυτο με την σειρα του θα κανει την δουλεια του. Το τοποθετεις σε κεντρικο σημειο μεσα στο δωματιο ή κοντα σε μπαλκονοπορτα - παραθυρο.
  2. Λιγότερο κόπο βέβαια θα έκανα αν δεν έγραφα κι αυτό αλλά any way. Για ποιο λόγο να κάτσω να γράψω ξεχωριστα την ηλικία μου εφόσον με ένα κλικ μπορεί ο καθένας να την δει?
  3. Το ποσο χρονον ειμαι το γραφει το προφιλ μου! Ουτε ανασφαλης ειμαι ουτε στεριμενη! Απλα εβαλα ενα θεμα!
  4. Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... Μας θέλετε δυναμικές? Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"? Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ!
  5. Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς άντρες να λένε ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε μια γυναίκα.... λένε "οι περισσότερες είναι κάπως και δήθεν". Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο??? Η χημεία?? Το πάθος?? Το μυαλό μια γυναίκας?? Τα μάτια της?? Και αν τα βρεις θα ρισκάρεις να παλέψεις για αυτό???
  6. Eμμ αν επείγει το να κανείς τα πακέτα μπορείς να βάλεις ένα 20ευρώ αν όχι απλά πήγαινε στο κατάστημα της εταιρείας σου και να βάλεις το ακριβές ποσό που θέλεις συν την στρογγυλοποίηση.
  7. Δεν περιμένω να ζηλέψει κανένας ειδικά εδώ στο insomnia. Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!! Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος! Και ναι απλά έβαλα ένα θέμα τόσο κακό είναι πια?? Δεν νομίζω!
  8. Ναι το βλέπω! Ευτυχώς!
  9. Ναι παιζει και αυτο στη ζωη. Αλλα εννοω για την ανασφαλεια του να μην μπορει να ανταποκριθει στα θελω ΤΟΥ.
  10. αυτό σε τιμά σαν άντρα.... αλλά δυστυχώς όταν η γυναίκα είναι σε καλύτερη θέση, ένας αντρικός εγωισμός δεν μπορεί να το αντέξει!!!!
  11. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. όπως και να αφήνεις προσωπικά αντικείμενα πίσω σου, είναι ένα μεγάλο άλλοθι για επιστρέψεις πισω και να αποτελιώσεις αυτό που έκαψες με την φυγη σου! πολλές φορές από ανασφάλεια ή από ανταγωνισμό λόγω τον σημερινών οικονομικών συνθηκών!!!!!
  12. το έχω υποψιαστεί τρέχει πολλά προγράμματα!!! Mου εχει περάσει μέσα και ένα προγραμα που λέγετε python αλλά δεν ξέρω καν τη είναι!! Σε τη χρησιμεύει αυτό το πρόγραμα το python??
  13. Ωραία χωρίζεις....αλλά σου αφήνει μερικά πράγματα στο σπίτι σου..... Τι κάνεις τότε? Τα πετάς?? Τα κρατάς?? Του λες επίμονα να ερθει να τα πάρει? Του τα στέλνεις?? και αν του τα στείλεις.... θα τα στείλεις κανονικά ή σκισμένα από εκδίκηση?? ή τα πουλάς (πάλι από εκδίκηση) ??? Τι θα κάνατε εσείς σε αυτήν την περίπτωση?? Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα!!! Μάλλον θα περιμένω να δω την δικιά σας εκδοχή, μήπως πάρω καμία ιδέα και αργότερα θα πω και γω την γνώμη μου!!
  14. Οχι, οταν παιζω games ανεβαινει κατα 3 με 5 βαθμους. Τωρα οσον αφορα το θεμα καλοκαιρι - χειμωνας, Συμβαινει κατι το τρελο. Το χειμωνα ανεβαζει θερμοκρασια και το καλοκαιρι ειναι σχετικα χαμηλη θερμοκρασια. Εκτος και εαν ειναι στον ηλιο Τα κολληματακια που μου κανει ειναι οτι αργει να αρχισει η αναπαραγωγη της ταινιας - τραγουδιου. Δν γνωριζω αν ο τεχνικος εχει περασει κατι παραπανω ή οχι.
  15. Μα δεν το έκανα φορμάτ επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες!!!!!! Το εκανα φορματ επειδη ψιλοκολαγε!!!! Μετα το φορματ αρχεισε να ανεβαζει θερμοκρασιες...... και να μου κανει κατι περιεργα κολληματακια!!!
  • Δημιουργία νέου...