Προς το περιεχόμενο

Babitc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    116
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.591 προβολές προφίλ

Babitc's Achievements

  1. Babitc

    Kolink Inspire K1 Gaming Midi Tower

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 09:17 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ειναι για λογαριασμο φιλου. Σε αριστη κατασταση με το κουτι του. Θα σταλθει μετα απο καταθεση χρηματων.

    35 €

  2. Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση για να μπω στο online προχθές και απο εχθές κιόλας μου φαίνεται ότι έχει ενεργοποιηθεί. Είναι φυσιολογικό η κάτι μου κρυβουν; 😋 Ρωτάω γιατί παρακολουθώ καιρό το forum και βλέπω ότι συνήθως αργούν να το ενεργοποιησουν.
  3. Η αίτηση για home online συνεχίζει να έχει πρόβλημα εδώ και μια βδομάδα.
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!
  5. Καλησπέρα έχω Γ1 οικιακό και από την τελευταία καταμέτρηση της ΔΕΗ 13/12 έχω κάψει μέχρι και σήμερα 2000kwh.Στο σπίτι καίμε μόνο ηλεκτρικές συσκευές για θέρμανση και έχουμε ενα μικρο παιδακι. Έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες στο forum σας και σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια αλλα και για ολη την βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο καθημερινά. Καταλήγω σε σταθερό πρόγραμμα. Επειδή έχω τρομάξει για το τι μας περιμένει τον Απρίλιο λέω μπας και καταφέρω να σώσω λίγο την κατάσταση. Προσπαθώ να κάνω το online αλλά έχει πρόβλημα. Να ενεργοποιήσω το home enter παρόλο που είναι κατά 0,01 πιο ακριβό η να περιμένω να διορθωθεί το πρόβλημα με το online. Επίσης θα κάνω και αίτηση για νυχτερινό γιατί δεν έχουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  6. Από εχθές προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το online προγραμμα και δεν λειτουργεί. Τους πήρα τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Απ ότι φαίνεται θα χάσουμε την εκτύπωση των 30 ευρω αλλά μικρό το κακό.
  7. Babitc

    Iphone imessage

    Τελικα οντως μου εστελνε μεσω email. Εβαλα το email του μεσα στην επαφη και ειναι ενταξει τωρα.Ευχαριστω!!
  8. Babitc

    Iphone imessage

    Καλησπέρα. Δεν μπορώ να στείλω με imessage σε μια συγκεκριμένη επαφή, αυτή όταν μου στέλνει με δείχνει μπλε αλλά όταν να στείλω εγώ είναι πράσινο και χρεώνομαι. Και οι 2 εννοείται έχουμε iphone. Με άλλες επαφες δεν μου το κάνει αυτό. Ξέρεις κάνει κάτι; Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις είχα ενημέρωση από το πλαίσιο ότι ήρθε η κάρτα μου. 3060 Zotac στα 509 ευρώ. Η παραγγελία είχε γίνει στις 26/2. Περιμένω την παραλαβή της. Ελπίζω σιγά σιγά να έρθει σε όλους σας!!!
  10. Καλησπέρα έχω παραγγείλει και εγώ την Zotac στα 510 ευρώ από 26/2. Είχα κάποιες ελπίδες αλλα τώρα που διαβάζω ότι δεν έχει έρθει σε κανέναν άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα μου έρθει ποτέ. 😂 Κουράγιο σε όλους!
  11. Πολύ σωστή η σκέψη σου !!! Αλλά έχω μείνει χωρίς κάρτα γραφικών επειδή την πούλησα (rtx 2060) 😂😂
  12. Λογικές τιμές για την 3060 για αρχή μόνο το πλαίσιο έχει. Σκρουτζομαγαζα πότε πιστεύετε ότι θα την φέρουν να πέσει η τιμή στα "φυσιολογικά" της;
  13. Babitc

    IPHONE 11 PRO ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

    Καλησπερα φιλε μου, ναι εβγαλα μιλησα με document και isystem και μου ειπες πως μονο αυτοι εχουν γνησιες οθονες οποτε θα το στειλω σε ενα απο τα δυο μαγαζια να το κανω. Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!
  14. Babitc

    IPHONE 11 PRO ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

    Έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ!
  15. Babitc

    IPHONE 11 PRO ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

    εχεις αλλαξει εσυ απο εκει φιλε;
  • Δημιουργία νέου...