Προς το περιεχόμενο

petran91

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.398
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με petran91

  • Ημερομηνία γέννησης 3 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ρόδος
  • Ενδιαφέροντα
    Physics, Hardware, Tech, Movies/Series, Gaming

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.299 προβολές προφίλ
  1. Τελικά δοκίμασα να κάνω μάστερ το άλλο κομμάτι και δούλευε κανονικά. Το αρχικό απλά έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις μόνο του. Το πήγα πίσω στον Κωτσόβολο και περιμένω καινούριο. Όλα οκ.
  2. Καλησπέρα, άσχετος στον χώρο των δικτύων πήρα ένα mesh της D-Link που βρήκα σε προσφορά, το 1100. Αποτελείται από 2 ίδια κομμάτια, το ένα το σύνδεσα στο ρούτερ με καλώδιο ethernet και το σέταρα δουλεύει μια χαρά με το δικό του WiFi ενεργοποιημένο κτλ. Όταν ανάψω και την άλλη συσκευή (client), συνδέονται για ελάχιστο χρόνο πχ 30 δευτερόλεπτα όπου παίζουν κανονικά μαζί και αμέσως κάνουν restart και τα 2. Τι κάνω? Edit: Να προσθέσω ότι αν αποσυνδεθώ από το δίκτυο mesh από τις συσκευές μου και το αφήσω να λειτουργεί χωρίς να έχει συνδεμένο κάτι, φαίνεται να δουλεύει για περισσότερη ώρα. Μόλις συνδεθεί συσκευή, το κομμάτι που είναι πάνω στο ρούτερ κάνει restart, άρα και το client. Επίσης δουλεύει απροβλημάτιστα αν έχω το client κλειστό και δουλεύει μόνο αυτό που είναι στο ρούτερ. Edit 2: Άκυρο το edit 1. Με το που μπει στο δίκτυο ο client, κάνει ρεσταρτ ο σερβερ. Βασικά και μόνο ο σέρβερ να δουλεύει από ότι βλέπω τώρα αν συνδεθεί συσκευή κάνει επανεκκίνηση….
  3. Ωραίος τσίμπησα για το plus μια.
  4. Παράδοξη αλλαγή συμφωνώ όμως πρέπει να γίνει λόγω αλλαγής χώρου. Επίσης είναι καλή ευκαιρία αλλαγής επειδή το συγκεκριμένο va είναι κουραστικό σε δουλειές γραφείου λόγω ghosting στα υψηλά hertz. Πολύ ωραία η πρόταση σου, στην αρχή την είχα προσπεράσει επειδή είδα ότι είναι μοντέλο 2021 ενώ η dell 2023, όμως βλέπω ότι δεν παίζει ρόλο και ότι έχει και 2 extra features όπως audio jack για ήχο αλλά και «backlight strobing feature to reduce persistence blur», που κατά ποσό είναι χρήσιμο δεν το ξέρω βέβαια. Έχεις παρατηρήσει κατι αρνητικό στην συγκεκριμένη? Νομίζω κλίνω περισσότερο στην dell λόγω εγγύησης αλλά και πάλι είναι και θέμα διαθεσιμότητας καταστημάτων το που θα καταλήξω, επειδή δεν θέλω να κάνω τέτοια αγορά από το φθηνότερο σκρουτζομαγαζο.
  5. Καλησπέρα, έχω την https://www.skroutz.gr/s/39561086/AOC-U34G3XM-VA-HDR-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html αλλά λόγω va panel και μεγέθους θέλω να πάω σε 27 IPs όπου υπάρχει και η προοπτική χρήσης ps5. Ζαχαρωνω την https://www.skroutz.gr/s/44193295/Dell-G2724D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε ίδια ή λιγότερα χρήματα? Αυτή είναι καλή επιλογή?
  6. petran91

    World of Warcraft Classic

    Εγώ θέλω να παίξω pvp. Αυτήν την στιγμή ο ένας από τους 3 pvp έχει 1800 ατομα queue, ο άλλος 2800 και ο τρίτος έχει περιορισμό στο να φτιάξεις aliance λέει λόγω imbalance. Δεν με βλέπω να παίζω σήμερα.
  7. petran91

    World of Warcraft Classic

    Κι εγώ ξεκίνησα mage σήμερα. Πριν 2 ώρες που πήγα να μπω ήταν full με queue. Θα προσπαθήσω πάλι αργότερα.
  8. petran91

    Marvel’s Spider-Man 2 [PS5]🕸

    Τέλος κι από εμένα η βασική ιστορία. Το Spiderman 1 είχα παίξει μόνο, το οποίο μου άρεσε αλλά δεν είχα τρελαθεί κιόλας. Το Miles Morales δεν το έπαιξα. Πήρα το Spiderman 2 κυρίως λόγω του ότι δεν είχα τι άλλο να παίξω, με σκοπό να το τερματίσω και να το πουλήσω μετά. Το παιχνίδι με κέρδισε και τελικά είμαι στη διαδικασία να το κάνω και πλατίνα. Δεν μου άρεσε η διάρκεια στις μάχες με τα boss. Θα προτιμούσα να μην πρέπει να φάω το boss 3 φορές για να τελειώσει η μάχη. Ας έπρεπε μόνο μια φορά και ας ήταν δυσκολότερο. Επίσης βαριόμουν τα σημεία με την MJ, ενώ το τελευταίο μου άρεσε λόγω λιγότερου stealth. Τώρα για την πλατίνα με εκνευρίζουν τα bots που ψάχνεις στον χάρτη. Κατά τα άλλα το καταευχαριστήθηκα καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλοδουλεμένο τεχνικά παιχνίδι, με πολύ ωραίο σενάριο και διασκεδαστικό combat. Από τα καλύτερα της γενιάς σίγουρα.
  9. petran91

    Ελληνικά κανάλια IPTV

    Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να δούμε τα κανάλια αυτής της λίστας που γράφουν geoblock?
  10. Καλημέρα, έχει κάνει λάθος ο λογιστής και με είχε δηλώσει φιλοξενούμενο σε άλλο αφμ. Το πρόσεξα εγκαίρως και κάναμε την τροποποιητική εντός της προθεσμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης. Όμως όταν μπαίνω στο https://vouchers.gov.gr/marketpass γράφει ότι κατόπιν αυτεπάγγελτης εξέτασης δεν είμαι δικαιούχος του προγράμματος για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, λόγω του ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος σε άλλο ΑΦΜ. Το προηγούμενο το είχα πάρει κανονικά. Τι έγινε δεν βλέπουν τις τροποποιημένες φορολογικές καθόλου οπότε τα χάσαμε, ή θα το δουν κάποια στιγμή και θα τα πάρω;
  11. Γενικά υπολογίζεις ένα κόστος γύρω στα 70 000€( αυτό ίσχυε πριν κάποια χρόνια, τώρα μπορεί να έχει αλλάξει) για 2 χρόνια εκπαίδευση. Σχολές έχουμε αξιόλογες και στην Ελλάδα. Η Aegean τα τελευταία χρόνια προσφέρει υποτροφίες στις οποίες πληρώνει τα μισά, και τα άλλα μισά στα κρατάει από το μισθό σου.
  12. Αφήνεις τον λογαριασμό του στην κονσόλα, φτιάχνεις δικό σου και παίζεις από τον δικό σου κανονικα όλα τα παιχνίδια.
  13. Στην μία κονσόλα θα βάλεις ως Primary μόνο τον λογαριασμό που έχει τα αγορασμένα (ή/και τη συνδρομή plus) αλλά σε αυτήν θα παίζετε μόνο από τον άλλον λογαριασμό που θα τον έχετε ως secondary. Στην άλλη κονσόλα τους βάζεις ανάποδα (δηλαδή αυτόν που έβαλες secondary στην άλλη κονσόλα, βάζεις εδώ primary και το αντίστοιχο για τον δεύτερο λογαριασμό) και παίζετε από αυτόν που έχει τα αγορασμένα. Πιο απλά: PS5: Aaccount -> Primary , Baccount -> Secondary, παίζουμε από το Baccount PS4: Aaccount -> Secondary, Baccount ->Primary, παίζουμε από το Αaccount
  14. Η τηλεόραση του τίτλου στα 1199€ στην mediamarkt. Δεν νομίζω να έχει ξαναπαίξει τόσο χαμηλά. Μοντέλο 2022 Ενημέρωση: Ξανά στα 1900€. MediaMarkt: https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-sony-oled-65-4k-xr65a80kaep/1697790 Public: https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-sony-oled-65-4k-android-xr65a80kaep/1697790
  • Δημιουργία νέου...