Προς το περιεχόμενο

dimiathens

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.500 προβολές προφίλ

dimiathens's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Αν όντως ισχύει η προσφορά είναι παααρα πολύ καλή! Βέβαια είναι μια σειρά μέτρια αλλά κάνει μια χαρά τη δουλειά της για αρχή. Μετά όταν κάποιος ξεκινήσει με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και την χρησιμοποιει μόνιμα, θα θελήσει να πάει σε επαγγελματική σειρά που ξεκινά από την pro 1000 και μετά.Αν γνωρίζει κάποιος ας επιβεβαιώσει για την προσφορά.
  2. Για τα παιδιά δες εδώ τις παιδικές κεφαλές https://www.skroutz.gr/c/2406/Antallaktika-Vourtsakia/m/5928/Oral-B.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Γνώμη μου να ρωτήσεις οδοντίατρο γιατί νομίζω αυτές οι σειρές είναι για ενήλικες ίσως... Όσο για τη σειρά 8000 που επέλεξες προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβή κι ότι και με τη σειρά 2000 και 3000 θα καλυπτεσαι μιας και είναι περίπου ίδιες. Σύγκρινε καλά και αποφάσισε τι θες με γνώμονα ότι ίσως σε 3-4 χρόνια θα ξαναθες καινούργια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα γιατί θα τα φτύσει η μπαταρία. Εκτός αν όντως υπάρχει κάποια σειρά που η μπαταρία της αλλάζει (κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται στην 5000 και μετά αλλά δεν ξέρω με σιγουριά. Αν αλλάζει τότε πάρε μια τέτοια αλλιώς μη δώσεις πολλά χρήματα γιατί ούτως ή άλλως θα εξασθενήσει η μπαταρία της). Εγώ έχω την pro 1000 και καλυπτομαι πλήρως γιατί είναι πολύ καλή! Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Η σειρά profesional care είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι οι σειρές μετά την pro 1000 έχουν μπαταρία λιθίου αλλά είναι και αρκετά ακριβές. Ψαξτο λίγο για το ποια ακριβώς έχει μπαταρία λιθίου ή σε ποια μπορεί κάποιος να αντικαταστήσει τη μπαταρία(νομίζω ότι η pro 4000 και 5000 έχουν αυτήν την δυνατότητα). Και φυσικά εννοείται ότι μια οικογένεια μπορεί να έχει μόνο ΜΙΑ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και το κάθε μέλος της το δικό του ανταλλακτικό βουρτσακι.
  4. Το έχω κι εγώ πλέον στην κατοχή μου και όλα δουλεύουν κομπλέ με την ελληνική εφαρμογή mi fit. Έχει κανονικά και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά. Για τα λεφτά του είναι σούπερ. Ενδιαφέρον φαίνεται..Όμως με ποια εφαρμογή θα δουλεύει αυτό το lenovo και άραγε έχει αναγνώριση κλήσης?
  5. Κι εγώ το ψάχνω σε αγγελία για να το αποκτήσω. Με την αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά τι έκανες? Εννοώ πως γίνεται βρε παιδιά να βγαίνει στα ελληνικά στο mi band 2 το όνομα που σε καλει? Υπάρχει καμία εφαρμογή ελληνική μήπως από xiaomi-miui.gr? Γιατί έτσι διάβασα κάπου. Ότι παίζει τέτοια εφαρμογή έχοντας το κινητό κανονικά στα ελληνικά σου εμφανίζει και στο mi band 2 την κλήση στα ελληνικά. Όντως γίνεται?Όποιος ξέρει ας διαφωτίσει γιατί έχω πολύ ασχετιλα και δεν ξέρω όταν βρεθεί στα χέρια μου, πως να το κάνω να δείχνει στην κληση το όνομα. Υ.Γ. Αν κάποιο παιδί δεν το θέλει ή τέλος πάντων του περισσεύει(καινούργιο), ας μου στείλει π.μ.
  • Δημιουργία νέου...