Προς το περιεχόμενο

spgkolem

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.636 προβολές προφίλ

spgkolem's Achievements

  1. Επιβεβαιωνω οτι οι drivers αυτοι δουλευουν.
  2. spgkolem

    Φθηνό air condition 24000 btu

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα συνεχίσω στο άλλο θέμα. Καλό βράδυ.
  3. Καλησπέρα στο φορουμ Θέλω να εγκαταστήσω a/c στο σαλόνι. Ο χώρος είναι γύρω στα 60 τετραγωνικά με ταβάνι γύρω στα 3 μέτρα όπότε προσανατολίζομαι σε 24άρι. Το ερώτημά μου είναι αν θα πρέπει να πάω σε "γνωστή" μάρκα ή και κάποιο από τα φθηνά θα είναι ικανοποιητικό. Εχω στο κατάστημά μου που είναι παρόμοια τετραγωνικά ένα midea 24άρι που μου είχε κοστίσει πριν 2 χρόνια γύρω στα 800 και είμαι ικανοποιημένος. Εχω δει κάποια daewoo, aux κλπ που ξεκινούν από 530 ευρώ. πχ https://www.bestprice.gr/item/2154951625/daewoo-dsb-f2481elh-v.html?filter=in-stock:1 https://www.bestprice.gr/item/2155878307/aux-asw-h24d4-fzr1di-eu.html?filter=in-stock:1 Λένε τίποτα? Υπάρχει κάποια εμπειρία από αυτά ή κάποια πρόταση? Ευχαριστώ.
  4. Καλησπερα στο forum. Θελω να στησω εναν υπολογιστη με Windows server και να τον χειριζομαστε 3-4 ατομα με remote access. Ποια εκδοση να επιλεξω?Οι χρηστες θα πρεπει να εχουν καποια συγκεκριμενη εκδοση των Windows?Θα πρεπει να εχουν καποια επιπλεον πληρωτεα αδεια απο την Ms? Με κατι τετοιο θα ειμαι οκ? Microsoft Windows server 2012 5 user Cal emea Lic Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Το πιο πιθανό να μην σου ζητήσει κωδικό,αλλά καλού κακού,τρέξε το belarc advisor,δες το license key των windows που χρησιμοποιείται και σημείωσε το κάπου για να είσαι καλυμένος και στις 2 περιπτώσεις του clean install.
  6. Τελικά βρήκα στην αποθήκη μου ένα παρατημένο ρούτερ της Hol(απο τα κλασικά netfaster) και το έστησα με βάση το θέμα που είχα ποστάρει αρχικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  7. Ωραία παιδιά,σας ευχαριστώ πολύ!
  8. Ωραίος φίλε ευχαριστώ! Θα ψάξω στην αποθήκη μήπως βρω κανενα ξεχασμένο,αλλιώς να προτιμήσω ας πούμε κανένα φθηνό tp-link? πχ https://www.skroutz.gr/s/302009/TP-LINK-TL-WR841N-v1.html Ευχαριστώ πολύ φίλε,αλλά δεν καίγομαι κι'όλας,από την άποψη πως δεν είναι για μένα η δουλειά αλλά για έναν φίλο μου.Θα του το προτείνω πάντως,αν θέλει να μην αγοράσει ρουτερ να πεταχτεί.Ελευσίνα είμαστε.Για το απο πάνω tp-link τι λες?
  9. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να συνδέσω μέσω ethernet καλωδίου το ρούτερ του ΟΤΕ με ένα δεύτερο ώστε να έχω δίκτυο(wifi πρωτίστως) σε μακρινή απόσταση από το πρώτο. Εχω δει αυτό το θέμα περί ρυθμίσεων http://www.insomnia.gr/topic/438044-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-adsl-modem-router-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF-adsl-modem-router-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-ethernet-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/ Εχετε κάποιο συγκεκριμένο να μου προτείνετε? Το μηχάνημα του ΟΤΕ είναι το Speedport Entry 2i.
  10. Ναι. Στο boot menu υπάρχει και το windows boot manager,το οποίο είτε το έχω πρώτο είτε κάτω από τον adata δεν βλλεπω να κάνει διαφορά.
  11. Καλησπέρα στο φόρουμ. Ο αδερφός μου έχει ένα λάπτοπ samsung np300 e5a με έναν i5 2450m κ 4gb ram. Του άλλαξα λοιπόν τον παλιό του μηχανικό σκληρό με έναν ssd ADATA sp550 240 gb. Από όταν έγινε η αλλαγή παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα,καθώς μερικές φορές στην εκκίνηση τα bios δεν διαβάζουν τον ADATA αλλά τον παλιό μηχανικό ο οποίος δεν είναι καν στο μηχάνημα πλέον(!) με αποτέλεσμα να πέφτει σε boot loop το λάπτοπ.Αλλες φορές είναι όλα κομπλέ. Τι παίζει να φταίει? Δεν έχει διορθωθεί με load defaults ούτε με πέρασμα του νεότερου bios 09QA (το οποίο το πέρασα με ένα προγραμματάκι μέσω windows αφού δεν έβρισκα πουθενά το αρχείο). Υπάρχει τρόπος να κάνω clear cmos χωρίς να κάνω βίδες όλο το λάπτοπ για να φθάσω στην μπαταρία του cmos?
  12. Μια χαρά είναι τα 30-35 για επεξεργαστή+ψύχτρα.Χρόνισε τον στα 3ghz στο χαλαρό και είσαι μια χαρά.Σκότωσε και τον e8400 κ θα σου βγει ακόμα φθηνότερα.
  13. XEON και από μένα.Ο Ε5450(=Q9650) που έχω,με καλύπτει απόλυτα σε καθημερινή χρήση και στα games με κόβει πρώτα η 650ti και όχι ο επεξεργαστής.Τον xeon καλύτερα να τον ψάξεις χαραγμένο για 775 από e-bay για πιο φθηνά (20-30 ευρώ) και για ευκολία.Τον δικό μου τον είχα πάρει 40 ευρώ πριν κανα χρόνο από εδώ,μη χαραγμένο και είχα κόψει τα μικρά πλαστικά του socket της mobo για να κουμπώσει.Δεν είναι δύσκολο,αλλά θέλει σταθερό χέρι και δεν στο προτείνω,γιατί ένα λάθος με κάποιο παραδιπλανό pin θα αχρηστέψει την motherboard.Γίνεται πάντως. Δες εδώ αν έχει έτοιμο bios για την μητρική σου,το οποίο θα πρέπει να το περάσεις πριν τον βάλεις πάνω. http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ Αν δεν θες να τα κάνεις αυτά,τότε πρέπει να βρεις φθηνό μεταχειρισμένο Q9XXX (δύσκολο).Αν είναι να δώσεις 60 ευρώ για την cpu τότε καλύτερα να ψάξεις για μεταχειρισμένο σετάκι mobo-cpu.Πχ βλέπω στις αγγελίες έναν i7 920+mobo στα 100 ευρώ..Αλλος δίνει έναν i3 4170 στα 70 ευρώ και με μια φθηνή mobo 1150 με κανά 30αρι θα είσαι πάλι κομπλέ..
  14. Οντως το valiant hearts είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα τα τελευταία χρόνια.Must play για όποιον δεν το χει δοκιμάσει.
  15. Κλείνω 2 χρόνια με το xiaomi hongmi.Λειτουργεί απροβλημάτιστα,αλλά λόγω της ενασχόλησής μου στο troubleshooting,καθώς 2-3 φορές μέσα σε 2 χρόνια το ήθελε το φλασάρισμά του.Πάλι καλά που η miui έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα...Από ποιότητα υλικών κ hardware,τα χει πάει καλά,πολλές τούμπες και είναι κομπλέ.Ελπίζω πλέον να έχουν βελτιωθεί και στην απρόσκοπτη-συνεχή out of the box λειτουργία οι Κινέζοι γιατί έχω καλή εμπειρία και τους έχω στα υπ'όψην.
  • Δημιουργία νέου...