Προς το περιεχόμενο

Tasos_69

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    240
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Tasos_69

  • Ημερομηνία γέννησης 13/12/1969

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πατρα-Κορινθος

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.404 προβολές προφίλ

Tasos_69's Achievements

  1. Tasos_69

    RUPES BigFoot DLX15 Mark III

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/02/2024 05:11 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται ο επαγγελματικός αλοιφαδόρος του τίτλου καινούριος αχρησιμοποίητος με την βαλίτσα και όλα τα παρελκόμενα του. Αγοράστηκε για προσωπική χρήση στο αυτοκίνητο μου αλλά δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ τελικά. Υπάρχει απόδειξη αγοράς στο όνομα μου απλά η εγγύηση του έχει παρέλθει και για αυτό η χαμηλή του τιμή. Για όσους γνωρίζουν είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. θα προτιμηθούν αγοραστείς από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας για επιτόπου συναλλαγή και έλεγχο. Στέλνω επίσης πανελλαδικά μετά από κατάθεση του ποσού με έξοδα αποστολής δικά μου. https://www.skroutz.gr/s/20057747/Rupes-LHR-15-DLX-III-Ekkentros-Aloifadoros-500W-me-Rythmisi-Strofon.html

    500 €

  2. Εχω χρησιμοπηοιησει και τα δυο της Liqui Moly το πρωτο βασικα ειναι για JetClean αλλα παει και κατευθειαν μεσα στο ρεζερβουαρ το δευτερο το προτεινουν για καθε 2000 χιλιομετρα.Το χρησιμοποιω σε σχετικα καινουριο αμαξι του 2017 και για το πρωτο εχω να πω τα καλυτερα(Ριχνω ενα πριν γεμισω το ρεζερβουαρ καθε 10.000)αψογη λειτουργεια του κινητηρα λιγοτερο κροταλισμα καλυτερο αρπαγμα,για το δευτερο ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ειδα ουσιαστικα καμια διαφορα.Να πω τελος μιας και επαγγελματιας οτι πολυ βασικο περα απο τα βελτιωτικα στους ντιζελ κινητηρες ειναι η ποιοτητα καυσιμου οποτε μεγαλη προσοχη στα πρατηρια ( επιλεγουμε δοκιμασμενα και οχι οπου να ειναι) και μακρυα απο Shell,Avio και Ultimate ΜΟΝΟ.
  3. 2K Οθονουλα με 1080ti και ξερο ψωμι για αρκετο καιρο ακομα.Οσο για το RT(που γινεται τοσος ντορος) εγω προσωπικα ειμαι μαλλον στραβος για να το διακρινω.
  4. Ειλικρινα τι νοημα εχει να κανει κανεις αναβαθμιση σε μια νεα καρτα και με τετοια τιμη απο την στιγμη που προηγουμενα μοντελα (και δεν μιλω μονο για τις ναυαρχιδες αυτων)ο μεσος καταναλωτης δεν εχει δει απο αυτα το maximum των δυνατοτητων τους ? Με λιγα λογια τι ευελπιστει κανεις να παρει απο αυτην την καρτα ειδικα οταν ειναι και Day One πελατης που δεν το εχει απο μια 1080ti πχ ? Μην ακουσω απαντηση για καλυτερο Raytracing γιατι θα γελανε και τα πλακακια
  5. Ενεκα διακοπων ειχα παρατησει το spor λοιπον τωρα που γυρισα οπως ειχα γραψει και νωριτερα με Default Settings στο Bios και τις μνημες στα 2133 η καρτα δεν ειχε κανενα θεμα ελα ομως που ειχα αγορασει και ενα ζευγαρι μνημες GSKILL στα 3200 και αυτες για να δω εαν οντως εφταιγαν οι Corsair.Κουμπωσα τις νεες μνημες και ειχα ξανα το ιδιο θεμα,δηλαδη η μητρικη δεν τις πηγαινε με XMP στα 3200(αν και ειναι συμβατες οπως αναφερει η MSI) και με χειροκινητες ρυθμισεις οταν τις εβαζα 3200 ο υπολογιστης οκ σε Stress Test κτλ αλλα η καρτα παλλι τα ιδια.Εν τελει απο οοολη αυτην την ταλαιπωρια το προβλημα δεν ηταν ουτε στις μνημες ουτε στο τροφοδοτικο αλλα ουτε φυσικα στην καρτα αλλα στην ΜΗΤΡΙΚΗ.Κουμπωμα μια νεα Gigabyte Z270 Gaming K5 που αγορασα απο εδω μεσα κουμπωμα μνημες (ειτε τις Corsair ειται τις Gskill) XMP 3200 κανονικα πλεον και η καρτα βραχος οτι και αν τρεξω.Δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω τι θεμα μπορει να ειχε η μητρικη αφου ειχα επανω εναν 7700Κ στα 4.9 με πολυ λιγα ρευματα (1.245V) οπου ηταν βραχος και στις προηγουμενες καρτες που ειχα (εως και 1080ti) επανω της εστω και με χειροκινητες τις μνημες στα 3200 ποτε δεν ειχα καποιο θεμα.
  6. Δεν ειναι παθος φιλε μου ειναι συσσωρευμενη χολη τουλαχιστον μιας δεκαετιας απεναντι στους μπλε αφου ως σχεδον μονοπωλιο στο παλαι ποτε παρελθον στους ημιαγωγους ειχε την πολυτελεια αλλα και το θρασος να παρουσιαζει νεους και νεους επεξεργαστες που μονο νεοι δεν ηταν αλλα απλα ενα Remake του καθε προηγουμενου με μια αυξηση των επιδοσεων της ταξης του 5-10% που αυτο ειχε ως αποτελεσμα αυξηση της ηδη υψηλης τιμης τους και στις περισσοτερες των περιπτωσεων και αναγκαστικη αλλαγη Chipset δηλαδη συν μια πιο νεα μητρικη.Οποτε οπως καταλαβαινεις η κοντρα η το παθος οπως λες δεν εχει να κανει με καθεαυτου το προιον δηλαδη εαν το εχει αναγκη η οχι ο καθενας για να το κριτικαρει αλλα με την ιδια την εταιρεια.
  7. Το προβλημα λυθηκε επιτελους . To τελευταιο post του φιλου exclood με πονηρεψε.Οι μνημες μου εξ αρχης δεν δουλευαν στα 3200 με XMP αλλα μονο με manual ρυθμισεις (πειραγμα δηλαδη SA Voltage-IO Voltage κτλ)εβγαζαν κανονικα ολα τα stess tests αλλα με την καρτα τελικα δεν ειχαν καλη σχεση.Ειχα δοκιμασει βεβαια να κανω Reset σε Bios Defaults αλλα παλλι ειχα θεμα οποτε σημερα λεω δεν κανω και ενα Clear Cmos με κλασικη μεθοδο της επαφης των δυο pin με ενα κατσαβιδακι κατι που δεν ειχα κανει εως τωρα.Ε αυτο ηταν οτι και να κανω στο Bios overclocking κτλ στον επεξεργαστη η καρτα παιζει κανονικα την ελιωσα ενα τετραωρο σε παιχνιδι απλα το μονο που δεν πρεπει να πειραξω ειναι οι μνημες δηλαδη να ειναι στα 2133 αλλιως τα ιδια.Τωρα θα τις τσεκαρω και με μια αλλη μητρικη Z270 εαν κανουν XMP κανονικα και θα κουμπωσω και την καρτα εκει και αν ξανακανουν παλλι τα ιδια θα τσιμπησω ενα αλλο σετακι μνημες.Ο θεος με βοηθησε και δεν σκοτωσα την καρτουλα και κριμα το βρισιμο που εφαγε σας ευχαριστω ολους(η σχεδον ολους) για τον χρονο σας και την βοηθεια σας παιδια.
  8. Εχουν γινει οοοολα αυτα και σημερα που δοκιμασα το καινουριο τροφοδοτικο ειχα πανω κουμπωμενο μονο τον σκληρο με το λειτουργικο.Ειναι καθαρο install των Windows και δεν υπαρχει ακποιο αλλο software περα μονο των Drivers.Aπο Scan προς το παρων ολα κανονικα ουτε τελωνειο ουτε τιποτα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε Sheogorath αλλα ειμαστε πολυ μακρυα εγω βρισκομαι Κορινθο.Αυτος ο υπολογιστης ειναι μονο για παιχνιδια δεν εχω καποιο αλλο προγραμμα πλην του afterburner που μετα την επανεγκατασταση των windows δεν εβαλα ουτε αυτο μηπως και ειχα θεμα απο εκει.Τωρα τελικα εαν δεν εχει θεμα η καρτα οπως μου ειπαν απο το Scan δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω αφου δοκιμασα και νεο τροφοδοτικο.Να φταει επεξεργαστης το θεωρω αδυνατο, το μονο που μενει ειναι μνημες και μητρικη.Αυριο θα εχω μια αλλη Z270 στα χερια μου και λεω να τα ξεκουμπωσω ολα απο την MSI και να τα κουμπωσω σε αυτην αλλα μονο που σκεφτομαι την ολη διαδικασια κουραστηκα ηδη και πιο πολυ το καθαρισμα του επεξεργαστη απο το Liquid Metal και της Ψυκτρας,θελει αιθυλικη αλκοολη κτλ οποτε καταλαβαινεις. Βασικα μου εκανε εντυπωση που πριν αλλαξω τροφοδοτικο σημερα οταν ειχα κανει την νεα εγκατασταση των Windows προχθες ειπα να δοκιμασω αλλο παιχνιδι απο το Metro που ειχα πριν και μου εκανε το προβλημα (μου το εχει κανει και με αλλα δυο) και ετσι εβαλα Battlefield V που δεν ειχα δοκιμασει με αυτο πριν,ξεκινησα το παιχνιδι και εβγαλα ολο το pre game κανονικα πριν μπω στο main game ε με το που μπηκα στο main game σε single player στην πρωτη αποστολη μετα απο 5-10 λεπτα κολησε ο Διας. Και παντα μετα το κολημα οταν επανερχετε στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει παντα popup μυνημα οτι επειδη προεκυψε ενα ανεξηγητο σφαλμα το Wattman επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις ενω δεν ειχα πειραξει τιποτα πριν εγω σε αυτο.
  9. Αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες
  10. Τζιφος και με το νεο τροφοδοτικο που την δοκιμασα πριν λιγο παλλι τα ιδια και σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα.Απλα τωρα σταματαει το κολαει το παιχνιδι και σε μερικα δευτερολεπτα με βγαζει στην επιφανεια εργασιας.Το τροφοδοτικο που την δοκιμασα ειναι ΑΥΤΟ αρκετο για την καρτα νομιζω οποτε αφου απεκλεισα και το θεμα τροφοδοσιας δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να συμβενει.
  11. Ευχαριστω φιλε μου.Εχω κανει ηδη παραγγελια ενα νεο τροφοδοτικο οπου θα το χρειαστω ουτος η αλλος σε ενα νεο Build ενος φιλου και αυτο θα ειναι και η απελπιδα προσπαθεια.Εαν κανει παλλι τα ιδια και με αυτο τοτε τελειωσαν οι ιδεες και παει για μουσειακο κοματι στο ραφι.
  12. Οπως ειδες ASDIC δεν του εδωσα δευτερη απαντηση στο σχολιο του γιατι οποιος μπει στην διαδικασια να μπει σε αντιλογο με αντιστοιχα ατομα οπως αυτος το μονο που μπορει να κερδισει ειναι χασιμο χρονου και υπομονης και μιας και δεν το επιτρεπει ο χωρος να εκφραστω οπως του αρμοζει αστον πισω απο την ανωνυμια του να γραφει οτι θελει και να βαζει στον εαυτο του οτι βαθμο IQ επιθυμει. Περιμενω καφε ενεκα αδειας και χρονου και απω να το κανω και αυτο φιλε mpokwsths 😉
  13. Ολο το Pc αδυνατον εκτος του ογκου το χρειαζομαι και για εργασια.Την καρτα την εστειλα εκει που την πηρα και την βρηκαν οκ οποτε μαλλον κατι στο Pc θα φταιει μαλλον.
  14. Σε αυτο το setup εχουν κουμπωσει πανω απο 4 διαφορετικες καρτες gtx1070-gtx1070ti-rx580-gtx1080ti και τωρα αυτη ολες οι πρηγουμενες πλην της 1080ti ηταν και με υποδεεστερo τροφοδοτικo. Δοκιμασα ομως και τις μνημες στα 2133 σε Default Bios και εκανε παλλι τα ιδια. Οπως και να εχει επειδη εχω παθει παιχνιδοστερητικο συνδρομο με βλεπω να την βαζω στην ακρη να κλαιω το 500ρικο και να τσιμπαω καμια RTX Super και ποτε ξανα στην κοκκινη απο μερους μου.
  • Δημιουργία νέου...