Προς το περιεχόμενο

mrgeox23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    203
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αττική

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.947 προβολές προφίλ

mrgeox23's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 50 Classifieds Σπάνιο

Πρόσφατες Διακρίσεις

111

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την γνώμη & βοήθεια σας. Είμαι στην EFA ακόμη με το πρόγραμμα Fix Power Home, ήμουν από τους τυχερούς που είχαν κλειδώσει το 0,075€ πέρυσι τον Ιούλιο. Μου είχαν στείλει ειδοποίηση για αλλαγή σε 0,32 μετά από 60 ημέρες, αυτή η αλλαγή δεν έγινε ποτέ και είδα μετά στους λογαριασμούς ότι έβγαινε 0,12-0,14 οπότε πάλι καλά ήταν. Στο λογαριασμό που έλαβα σήμερα όμως βλέπω ότι μετά από 60 μέρες θα πάει στα 0,75€ σταθερά και μου δίνουν επιλογές είτε να αλλάξω πρόγραμμα στους ίδιους ή να κάνω καταγγελία αζημίως. Να πάω στο Restart Power ή να προχωρήσω σε κάποια άλλη εταιρεία; Η κατανάλωση μου το 4μηνο είναι 800 kw, 600 μέρα - 200 νύχτα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  2. Λοιπόν το 2019 το Redmi 4X ήταν ήδη παλιό κινητό (καθώς βγήκε το 2017 και μάλιστα γύρω στο 140€). Δεν είπα να έχουν τα ακριβότερα αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε για τεχνολογία όταν δεν είστε μέσα σε αυτήν. Επίσης εκφέρετε άποψη για κάτι που δεν έχετε (NFC) αποκλείοντας όλους τους υπόλοιπους που έχουν και το δουλεύουν καθημερινά χρόνια τώρα! Από αυτά που λέτε μπορώ να καταλάβω ότι όντως δεν έχετε ιδέα πάνω στην τεχνολογία και περισσότερο από εμένα. ΥΓ. τη φράση με το μαγαζάκι την είπα γιατί τα λεγόμενά σας είναι τόσο έγκυρα και με τόση βάση όσο η φράση που χρησιμοποίησα. ΥΓ2. για να μιλήσουμε και λίγο με πραγματικά γεγονότα και ιστορία (κάτι που δεν κάνετε εσείς). Το 2012 ήταν το πρώτο κινητό με NFC, από εκεί και πέρα ξεκίνησαν να το βάζουν σιγά σιγά όλο και περισσότεροι. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NFC-enabled_mobile_devices Περαστικά στο Company!
  3. Πολύ κρίμα για την Εταιρία σας πάντως, επίσης επειδή εσείς δεν έχετε smartphone με NFC (από την αγγελία σας το καταλαβαίνω, Redmi 4X το 2022 και μάλιστα τεχνικός;;) δεν πάει να πει ότι κανένας δεν έχει. Καλό θα ήταν όταν δίνετε με τόσο μεγάλη σιγουριά ακριβής ποσοστά, να συνοδεύεται και με κάποια έρευνα και όχι "έχω μαγαζί τόσα χρόνια, ξέρω".
  4. 'Αρα από ότι καταλαβαίνω η λύση είναι από τώρα ΔΕΗ MyHomeOnline και άγιος ο Θεός;
  5. Ναι μου ήρθε και εμένα η ειδοποίηση απλά είδα ότι σύμφωνα με το Excel και την κατανάλωση μου βγαίνω "χαμένος" ~70€ το χρόνο, οπότε για την ώρα είπα να καθίσω. Τώρα ΑΝ θα έρθει νέα ανατιμολόγηση μέσα σε 2-3 μήνες, άγνωστο.
  6. Στον τελευταίο εκκαθαριστικό είχα 479 kWh. Τώρα και 60 και 70€ να είναι, πάλι προσωπικά δεν θα αλλάξω, απλά παραξενεύομαι γιατί βλέπω πάρα πολλούς να φεύγουν και αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάποια παγίδα που έρχεται και δεν την βλέπω
  7. Ρε παιδιά να ρωτήσω, γιατί φεύγετε τόσοι πολλοί από Efa? Εμένα σύμφωνα με την κατανάλωση μου, χωρίς ΚΟΤ, μονοφασικό με το κλασσικό της πρόγραμμα Efa Fix Home μου βγαίνει 45€ παραπάνω από ΔΕΗ MyHomeEnter. Έχω βάλει στο Excel την τιμή με την έκπτωση συνέπειας. Δεν έχει ούτε Ρήτρα ούτε τίποτα και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι για 45€ το χρόνο δεν αξίζει να ασχοληθώ και να ξανά αλλάξω. Παίζει κάτι άλλο με την Efa που δεν το βλέπω;;;
  8. Ακόμη μία κατηγορία που επέλεξε η ΝΟΚΙΑ να θαφτεί.
  9. Πολύ πιθανό να αναγκαστούν επιτέλους να βάλουν Type-C στα iPhone, δεν πιστεύω πώς θα αφαιρέσουν τελείως την θύρα, από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος debugging ασύρματα, οπότε καλωδιάκι και άγιος ο Θεός (το iTunes τι θα κάνει μετά;;; 😂). Τα έχω πλέον όλα Type-C και έχω καταβολευτεί, φορτίζω με ένα καλώδιο και ένα φορτιστή laptop, smartphone & bluetooth ακουστικά.
  10. Πόσα να βάλουμε;;; Οι τσέπες μας δυστυχώς έχουν πάτο 😂😂 Μακάρι να είχαμε να βάλουμε σε κάθε Dip χαχαχα
  11. Τρέχουν να πουλήσουν όλοι σαν τα κοτόπουλα και τα έχουν παίξει όλα τα Online Wallets.
  12. Αν μπεις μέσα στις λεπτομέρεις της συναλλαγής λογικά σου γράφει "Estimated Arrival" και από δίπλα την ημερομηνία
  13. Ένα λεπτό θα κάνω ρε παιδιά *παρκάρει το starlet μπροστά στον ταχυφορτιστη ενώ το λέει* Καλή αρχή 😁
  14. Καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες που πήρα το 11 Pro αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, δεν μπορώ να στείλω τίποτα πέρα από μηνύματα, δεν μπορώ να λάβω τίποτα πέρα από μηνύματα και δεν εμφανίζει καμία εικόνα προφίλ, ούτε καν την δική μου.
  • Δημιουργία νέου...