Προς το περιεχόμενο

loic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    744
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.363 προβολές προφίλ

loic's Achievements

  1. Σε ορισμενα modems, η λειτουργια bridge αναφερεται ως "rfc 1483", ελεγξε μηπως την εχεις. Αν δεν υπαρχει, ειναι πολυ πιθανο να μην γινεται.
  2. Μονο router. Και παιρνεις τηλεφωνο και ζητας να γυρισουν το modem σε bridge mode.
  3. Για 2,5αρη δισκο, ειναι επαρκης η τροφοδοσια απο μια USB θυρα μονο. Απλα παρε μια θηκη που να ειναι USB 3.0, αλλιως θα εχεις τραγικες ταχυτητες. Αν δεν εχεις USB 3.0 θυρες, θα ειναι τα ζωα μου αργα...
  4. Ναι, μπορει να γινει downgrade αν δεν πειραξεις τον φακελο που δημιουργειται και "κραταει" τα παλια Windows, αλλα καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη. Εναλλακτικη λυση, εγκατασταση σε Virtual Machine. Τα βλεπεις, παιζεις μαζι τους οσο θες και αποφασιζεις μετα αν τα θες ή οχι.
  5. Περιμενε να βγει το πρωτο μεγαλο update (οσονουπω ερχεται) και τα βαζεις μετα. Οσο πιο αργα τα εγκαταστησεις, τοσο καλυτερα. Εκτος απο τα updates των ιδιων των Windows, ωριμαζουν πιο πολυ και οι drivers.
  6. Πρεπει να κανεις χρηση τερματικου για να δεις τι γινεται. Τρεχεις την εντολη logread σε ενα τερματικο και κανεις copy-paste τα αποτελεσματα εδω, σε quote για να διαβαζεται ευκολα. Αν θες, αφαιρεσε και την IP σου για λογους ιδιωτικοτητας, ειναι αυτη που την γραφει ως "local IP address". IPv6 δε νομιζω να παιζει στη cyta για να αφαιρεσεις και την IPv6 διευθυνση. Μπορεις να μην κανεις paste ολο το log, με ενδιαφερει μονο οτι γινεται -ακριβως πριν και μετα- τη συνδεση και αφου εχεις παρει IP. Τρεξε επισης και την εντολη cat /tmp/resolv.conf.auto και ποσταρε τα αποτελεσματα. Αν κανεις ping openwrt.org , παιρνεις απαντηση? Κανε και αυτο, paste εδω.
  7. Και αυτο επισης το βλεπω πρωτη φορα. Δοκιμασε να επιλεξεις το eth0.2 (wan6), δεν ειμαι σιγουρος ομως... Αν επιλεξεις καποιο απο αυτα, σου βγαινει μετα επιπροσθετη επιλογη για να βαλεις username/password?
  8. Αυτο το "Modem device", πρωτη φορα το βλεπω σαν επιλογη, προφανως ειναι "device specific" και αφορα τη δικη σου συσκευη. Αν θυμαμαι καλα απο τα παλια χρονια που ειχαμε σειριακα modems στο linux, το ttyS* αφορα τετοιου ειδους συνδεσεις, οποτε και δεν εχει καμια σχεση με *DSL. Anyway, θα φτιαξεις ενα WAN interface με PPPoE σαν πρωτοκολλο και τα username/password της Cyta. Εφοσον εχεις ρυθμισει το modem και ειναι σε bridge mode με καταχωρημενα τα VPI και VCI και εχεις επισης κανει τη συνδεσμολογια σωστα, θα γινει η συνδεση κανονικα.
  9. loic

    dlink n300 2750b σε wind

    Το 1.04 μπορει οποιος θελει να το κατεβασει απο εδω: ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-2750b/driver_software/
  10. loic

    Ρουτερ για φιλο προτασεις

    Σε αυτα τα χρηματα, δυο επιλογες υπαρχουν: TP-Link TD-W9980 Asus DSL-N17U
  11. Φιλικη συμβουλη: Καλο θα ειναι να εξοικειωθεις με την κονσολα και να μην εξαρτασαι απο το webif για ολα. Δεν θα την αποφυγεις ετσι κι'αλλιως την κονσολα, αργα ή γρηγορα. On-topic: Την IP του OpenWrt, την αλλαξες ωστε να ειναι σε αλλο υποδικτυο? Βαλε καλωδιο απο το pc σου στο OpenWrt και... Πας Network ---> Interfaces ---> κανεις edit το LAN και αλλαζεις την IP απο 192.168.1.3* σε 192.168.2.1 π.χ Κανεις reboot, και κανονικα με την συνδεσμολογια που εχεις γραψει και ο ιδιος, θα πρεπει να βλεπεις και τις δυο συσκευες. Προσοχη για το edit του LAN, δεν πειραζεις τιποτε αλλο γιατι αν "χαλασει" το αρχειο το οποιο βρισκεται πισω απο τις ρυθμισεις αυτες (το /etc/config/network δηλαδη απο κονσολα), θα χαθει τελειως η προσβαση και θα πρεπει να κανεις το router, reset. Και το reset πολλες φορες δεν ειναι απλο για να γινει. *Αυτη την IP εγραψες οτι εχεις δωσει στο OpenWrt.
  12. loic

    NET Framework 3.5

    Τωρα... σωθηκαμε! Δε βγαινει ακρη απο το log. Τι να σου πω, ισως κατι εχει "σπασει" στα Windows...
  13. loic

    NET Framework 3.5

    Το dism.log τι γραφει? Κανε ενα copy-paste εδω.
  14. loic

    NET Framework 3.5

    Το .NET Framework 3.5 υπαρχει μεσα στο δισκακι των Windows. Οποτε, βαλε το δισκακι, ανοιξε ενα cmd (dos) παραθυρο ως Administrator, και εντελεσε την εντολη: dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /all /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess Μονο το "X" θα αλλαξεις ωστε να δειχνει στο cd/dvd drive. Αν εχεις φλασακι αντι για δισκακι, ισχυουν τα ιδια.
  • Δημιουργία νέου...