Προς το περιεχόμενο

Milo Goes To College

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.006 προβολές προφίλ

Milo Goes To College's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Milo Goes To College

    Leica Q (Typ 116)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 09:56 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται για άμεση αγορά.

    2.000 €

  2. Μα αυτό εκανα όπως είπα παραπάνω...
  3. Το chrome το έφτιαξα,το αναθεματισμενο το McAfee δεν το άφινε να εγκατασταθεί....Drivers πέρασα από το device manager του λάπτοπ κάνοντας αυτόματη ενημέρωση.
  4. Milo Goes To College

    Windows 10 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Παιδιά έχω κάποια θεματάκια με το λαπτοπ μου.Χθες έκανα format,''αποκατάσταση'' όπως το ονομάζει το λογισμικό.Έπειτα από αυτό δεν λειτουργούν τα κουμπιά τις φωτεινότητας και της έντασης του ήχου.Έκανα update στους drivers μετά από ένα research αλλά τζίφος.Επίσης άλλο ένα θέμα είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το chrome.Δοκίμασα το google clean tool όπως προτείνει αλλά πάλι τίποτα.Έκανα επαννεκίνηση το λαπτοπ,πάλι τζιφος.Δοκίμασα το offline installation και πάλι τίποτα.Όποιος μπορεί να με καθοδηγίσει θα με βοηθούσε πολύ.Ευχαριστώ!
  5. Milo Goes To College

    Πικαπ

    Καταρχάς ενδιαφέρομαι για ένα πικάπ που θα ακούω καθημερινά μουσική και θα με καλύψει για αρκετά χρόνια και η μόνη επέκταση που σκοπεύω να κάνω είναι μια καινούργια κεφαλή μετά από καιρό.Χρήματα διαθέτω εως 250(βαριά 300) για πικάπ και 50 για αυτοενισχυόμενα ηχεία!Αυτό το dual που μου είπες το βλέπω αρκετά καλό. 150 για ηχεια*
  6. Milo Goes To College

    Πικαπ

    Ευχαριστώ φίλε μου απλά ξέρεις γιατί ρωτάω διότι είδα τούτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=GIa89tGgCNE.Αλλαμάλλον επειδή έχει ενσωματομένα ηχεία αυτό το πικαπ θα γινεται χωρις προενισχυση.Παρεπιπτόντως αξιζει ενα τέτοιο πικαπ http://www.3345rpm.gr/gr/Classic-hifi/crosley-executive-usb-pikap-vinyl-to-mp3-crosley-gr.asp ? http://www.3345rpm.gr/gr/Classic-hifi/crosley-executive-usb-pikap-vinyl-to-mp3-crosley-gr.asp
  7. Milo Goes To College

    Πικαπ

    Απο την στιγμή που τα ηχεία είναι αυτοενισχυόμενα θα χρειαστώ προενίσχυση?
  8. Milo Goes To College

    Πικαπ

    Γεια σας ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός πικάπ επειδή είμαι μαθητής και βγαίνω δύσκολα θα μπορούσα να διαθέσω μεχρι 250 ευρώ για πικαπ και 150 για αυτοενισχυόμενα ηχεία.Οι επιλογές που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι αυτές https://www.skroutz.gr/s/400506/Pro-Ject-Essential.htmlκαι https://www.skroutz.gr/s/4267423/Alesis-Elevate-5.html .Πείτε μου την γνώμη σας για το πικαπ και για τα αυτοενυσχιόμενα ηχεία ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο!
  • Δημιουργία νέου...