Προς το περιεχόμενο

greg1900dz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    209
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

876 προβολές προφίλ

greg1900dz's Achievements

  1. Άρα τον lexar mn790 θεωρώ.. Θύρα pcie δεν έχω διαθέσιμη, σε λάπτοπ θα τον βάλω, για αυτό ρώτησα περισσότερο τι χρειάζομαι για να κάνω clone τον παλιο δίσκο.
  2. Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση 2tb nvme pcie gen 4 για λαπτοπ. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι μεγάλες ταχύτητες, προτιμώ να εστιάσω στο να είναι αξιόπιστος καθώς θα χρησιμοποιηθεί για δίσκος συστήματος(+αρχείων που εννοείται θα έχω σε backup). Καποιο συγκεκριμένο budget δεν έχω, αλλα όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Αν δηλαδή για απλή χρήση βρώ κάτι αξιόπιστο με 130 ευρώ δεν θα πω όχι, αν όμως κάποιος πχ samsung 990 είναι αρκετά πιο αξιόπιστος(εκτός απο ταχύτερος) τότε θεωρώ δεν θα πάνε χαμένα τα χρήματα. Επίσης καθώς υπάρχει μόνο μια θύρα m2, θα χρειαστεί να κάνω clone τον παλιό στον καινούριο ( απο όσο είδα το clonezilla κανει για αυτή τη δουλειά). Κάτι τέτοιο κάνει για να συνδέσω τον καινούριο δίσκο και να τον κάνω clone? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση εξωτερικού δίσκου 1tb για backup. Ποια είναι η πιο φθηνή σχετικά αξιόπιστη λύση? Ούτε θα μεταφέρω αρχεία όλη την ώρα, ούτε με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα.. Αξίζει μήπως η αγορά κάποιου μηχανικού δίσκου για τέτοια περίπτωση? Γλυκοκοιτούσα τον crucial x6 γιατί εκτός της τιμής είναι μικρός και αντέχει σε μικρές πτώσεις, αλλα δεν ξέρω απο θέμα αντοχής κλπ πως τα παει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. greg1900dz

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα.. Ο αδερφος μου παρουσιαστηκε στην τελευταια εσσο στο πυροβολικό. Καθώς υπηρετώ ακόμα σε παραμεθοριο στρατοπεδο και δεν πηρα ευνοική μετάθεση (λόγω κριτηρίων) μας είπαν πως μπορει στη θεση μου να την παρει ο αδερφος μου.. Του ηρθε οντως μεταθεση σε ταγμα πεζονατων στην πόλη μας.. Είναι λογικό αυτό απο τη στιγμή που δεν είχε δηλωσει ειδικές δυνάμεις? Ειμαστε 3τεκνοι και για τον ένα η τον άλλο λόγο δεν θελει να πάει ειδικές δυνάμεις, απλά να έρθει στην πόλη του.
  5. Καλησπέρα, πηγα να τσιμπήσω αυτο, αλλα για καποιο λογο δεν δεχεται την καρτα μου, ενω εχω τσεκαρει υπολοιπα, εχω επικοινωνήσει με τραπεζα κλπ.. Παιζει κατι που δεν γνωριζω με τις αγορες του amazon απο αγγλια?
  6. Ευχαριστω, με μεταφορικα, τελωνεία κλπ τι παίζει?
  7. Καλησπερα, βρισκομαι σε αναζητηση laptop με 15αρα οθονη.. Η χρηση ειναι προγραμματισμος ar και vr εφαρμογων, καθως και καποιο ελαφρύ παιχνίδι... Ως κριτήρια εχω καλη οθονη και επεξεργαστη, μετριο πληκτρολόγιο και μπαταρια, ενω ηχος, touchpad μου ειναι αδιαφορα.. Σιγουρα θελω αν δεν εχει 2η θυρα για m2, η 1η του να ειναι ποσβασιμη.. Το budget ειναι κοντα στα 1200.. Βρηκα αυτο: https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/asus-asus-creator-q530vj-i73050-i7-13620h-15.6-fhd-oled-16gb-512gb-ssd-rtx-3050-6gb-webcam-win11-home-black_262186/?skroutz=4&skr_prm=WyIyZmViNmNiYi00NzQ2LTQ4YjQtYTkwMS0wMmE4ZTNhMzg3NTciLDE2OTU2NjM2ODM3MTUseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 , που εχει και μια 3050 6gb που θα καλυψει τις βασικες αναγκες μου και νομίζω τηρει ολα τα αλλα κριτηρια.. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στο budget? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. greg1900dz

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    To θέμα είναι πως επειδή είναι έτσι ο ιστός στο σημείο, εκτός του οτι η τρύπα μπορεί να κλείσει σε λεπτά, δεν μπορώ να το βγάλω μόνος μου.. Από όσα διαβάζω αν δεν είναι σε κάποιο εμφανές σημείο δεν υπάρχει θέμα, όμως άλλα τόσα ακούω οτι θα πρέπει να το βγάλω.. Οκ να το έβγαζα για το στρατο, αλλα μετά η διαδικασία για να επουλωθεί αν το ξανακάνω παίρνει πάνω απο 3μηνο και θα προτιμούσα να το αποφύγω..
  9. greg1900dz

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα, προσεχώς θα μπώ και γω για τη θητεία μου, και έχω piercing στη ρωγα.. Απο τη στιγμη που δεν φαίνεται, θα χρειαστεί να το βγάλω?
  10. Καλη χρονια σε όλους, αναζητώ τραγούδι που κατα 99% τραγουδάει γυναίκα στα γαλλικά, αρκετα ήρεμο, και στο ρεφρέν παίζει βιολί χωρίς στίχους.. Το τραγούδι που μου ταιριάζει πιο πολύ σε στύλ ειναι το waldeck - memories.
  11. greg1900dz

    Courses selection

    Αν θες ριξε μια ματια και στο pluralsight, ετυχε να πάρω έναν κωδικό να το δοκιμάσω και έχει αρκετά καλά courses..
  12. Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να μην του αρεσει :-P ...απλα να ξέρεις πως και η μητρικη ειχε καρτα 7.1
  13. Τα αγορασες ηδη???αν οχι βγαλε την καρτα ηχου,δεν χρειαζεσαι για gaming γιατι η ενσωματωμενη ειναι παραπανω απο καλη και δεν θα καταλαβεις διαφορα,παρα μονο 150 ευρω παραπανω στην τσεπη σου...επισης το πανελ δεν πιστευω να το χρειαζεσαι τοσο πολυ,τωρα αυτα προσωπικα γουστα ειναι οποτε μπορεις να επιλεξεις αν θες να το βαλεις να πουλησεις και λιγο μουρη ,αλλα για την καρτα ηχου το θεωρω μεγαλη σπαταλη..
  14. Τωρα εξαρταται και τα παιχνιδια....προσεξε γιατι στο τελος εβαλες 2 καρτες...ο παραπανω σου ειπε μια απο τις 2κατα την γνωμη μου την 260χ
  15. Δηλαδη τωρα που το πηρες σε τι ακριβως θελεις να σε βοηθησουμε? :-P
  • Δημιουργία νέου...