Προς το περιεχόμενο

Random User

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    121
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.480 προβολές προφίλ

Random User's Achievements

  1. Random User

    Προτάσεις βιβλίων

    Μπορείς επίσης να δεις για το "Το Σύμπαν Στα Χέρια Σας", το είχα διαβάσει πριν χρόνια και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση.
  2. Όποτε κάνω λογαριασμό και πάω στην αναζήτηση να βάλω τον referral κωδικό μου από τον πρώτο λογαριασμό, ζητάει σύνδεση με μέιλ και τηλέφωνο. Πως το κάνεις διαφορετικά και δεν στο ζητάει;
  3. Με τα τηλέφωνα τι κάνετε για νέους λογαριασμούς; Περνάει το κάθε temp email και για κάποιο λόγο δε περνάει κανένα temp phone number.
  4. Καλημέρα, εμένα μόλις μου ήρθε με μήνυμα στο Viber. Ελπίζω να το λάβατε και οι υπόλοιποι.
  5. Πήρα τηλέφωνο το πρωί και έπρεπε να εξηγήσω στην εξυπηρέτηση για την προώθηση αυτή. Με έβαλαν λίγο στην αναμονή και είπαν θα προωθήσουν το αίτημά μου στο αρμόδιο τμήμα και θα μου σταλεί το κουπόνι λογικά αύριο. Παίζει δηλαδή και οι ίδιοι να ξέχασαν την ιστορία, ποιος νοιάζεται, άντε δώστε στον έναν που το θυμάται και την ζητάει.
  6. Έχει λάβει κανείς το κουπόνι του; Στους όρους αναφερόταν θα τα μοιράσουν σήμερα.
  7. Έλεγξα για drivers, έκανα verify και τα αρχεία του παιχνιδιού από το Uplay, λειτουργία power button δε ξέρω πως ελέγχω, πάντως εκτός παιχνιδιού λειτουργούσε κανονικά, όπως περίμενα. Δοκίμασα πάλι, νέο παιχνίδι, ξανά, με άφησε να παίξω λίγο και στα μισά από ένα cinematic, πάγωμα τελείως. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Edit: Και τώρα μαύρη οθόνη χωρίς να ανταποκρίνεται τίποτα με το παιχνίδι κλειστό, σαν ιός συμπεριφέρεται. Ο υπολογιστής λειτουργεί ακόμη όταν συμβαίνει αυτό (τουλάχιστον ο ανεμιστήρας του). Απεγκατέστησα το παιχνίδι, το έβαλα στον τελείως υγιή SSD, το ίδιο. Και στο επόμενο restart πάλι τα παιξε χωρίς να ανοίξω καν το πρόγραμμα. Δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο στον υπολογιστή ποτέ μέχρι τώρα.
  8. Είχα αγοράσει μια φορά κι έναν καιρό το AC: Odyssey, όταν είχε τις καλές τις προσφορές η Epic. Το εγκατέστησα μόλις πριν λίγο καιρό και το άνοιξα πρώτη φορά σήμερα. Στα μισά της πρώτης σκηνής, στη μάχη των Θερμοπυλών ακόμη, σε ένα cinematic παγώνει τελείως, για ολόκληρα λεπτά. Δεν ανταποκρίνεται πληκτρολόγιο, ποντίκι, τι ctrl+alt+del, τι escape, τίποτα, πατάω μέχρι και το power button του κουτιού, τίποτα(!!!). Το κλείνω από τον διακόπτη, το ανοίγω και ξαναμπαίνω στο παιχνίδι, load last game και με πετάει στο ακριβές frame που πάγωσε, μαζί με τρεις οριζόντιες RGB γραμμές, μία για κάθε χρώμα(;;;). Πάλι τίποτα δεν ανταποκρίνεται, αυτή τη φορά σύντομα η οθόνη μαυρίζει και βγάζει έναν μακρόσυρτο ήχο που με φρίκαρε. Ίδια τακτική εγώ. Την τρίτη φορά, χάνω τον έλεγχο με το που ανοίγω το πρόγραμμα. Τι σκατά μπορεί να φταίει; Το PC είναι αυτό της υπογραφής, σε αυτό έπαιξα και το Origins, δε πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα να τρέξει και το Odyssey στα high. Edit: τώρα βλέπω πως ο δίσκος όπου έχει εγκατασταθεί έχει 98% υγεία (κι 100% επίδοση). Παίζει να οφείλεται εκεί; Είναι γεμάτος μόνο σε ποσοστό 1-2%.
  9. Γνωρίζω πως το θέμα αφορά μόνο ενημέρωση για προσφορές, όμως δε μπορώ να βρω το νήμα με τις οδηγίες για το free trial στο Amazon, υπάρχει κάποιο λινκ;
  10. Μου φαντάζει σαν μία πιο χαλαρή, λιγότερο hardcore sci-fi έκδοση του Rick and Morty. Πολύ καλή εκτέλεση με μπόλικη δημιουργικότητα στη γραφή.
  11. Έχει ανανεωθεί μέχρι και για 18η σεζόν. Δεν έχω δει ακόμη την 15η, αλλά έχω την εντύπωση πως πλέον στερεύει και σίγουρα δεν είναι στα ύψη που έχει φτάσει σε παλαιότερες σεζόν.
  12. Που είναι οι βαρβάτες οι προσφορές πριν αλλάξει η χρονιά, μας ξέχασε το Box;
  13. Σαν flash sales είναι η φάση, θα καταλήξουμε να πατάμε μόνιμα F5 γιατί δεν προλαβαίνω κανέναν κωδικό 😂
  14. Random User

    Προτάσεις βιβλίων

    Είναι το μαγαζί απ' όπου, αποκλειστικά νομίζω, ψωνίζω αγγλόφωνα βιβλία. Καλές τιμές (υπόψιν ανήκει στην Amazon) και δωρεάν μεταφορικά, με απλό, untrackable ταχυδρομείο. Τον τελευταίο χρόνο προέκυψαν αρκετά ζητήματα με τους χρόνους παράδοσης (απολύσεις ΕΛΤΑ, πανδημία, πλέον και Brexit), με αποτέλεσμα εκεί που σου λένε για Ελλάδα το δέμα θα έρθει σε 4-8 εργάσιμες, τώρα να γράφει 20-25. Έφτασε να φτάνουν δέματα μέχρι και δύο μήνες μετά την αποστολή, αλλά νομίζω τώρα σιγά σιγά στρώνει αυτό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εφόσον περάσει καιρός και δεν έχεις δει το βιβλίο, είναι πρόθυμοι να σε αποζημιώσουν. Θαρρώ πως αν δε το βιάζεσαι, είναι μια πολύ καλή επιλογή.
  • Δημιουργία νέου...