Προς το περιεχόμενο

goodlife

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

809 προβολές προφίλ

goodlife's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Καλησπέρα κι από εμένα σε όλους τους συμφορουμίτες. Έχω ένα iMac και πήρα ένα φορητό χωρίς λειτουργικό. Θέλω να πε΄ρασω windows 10 και office στο φορητό ενώ έχω office στο Mac το οποίο αγόρασα για δεύτερη φορά όταν έγινε αυστηρά 64bit και δε δούλευε το προηγούμενο όπως και το endnote (που τουλάχιστον σου δίνει κάποιο μπόνους στην αγορά του καινούργιου). Ποιο site θα συνιστούσατε ως ποιο ασφαλές τόσο ως προς το πρόγραμμα όσο και ως προς τη συναλλαγή ή ν το ξεχάσω και απλώς να τα σκάσω κανονικά; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. goodlife

    NAS SERVER

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο, τη διάθεση και τη γνώση που μοιραστήκατε μαζί μου. Τελικά και ως δοκιμή αν μου κάνει κι αν μπορώ να χειριστώ και να εκμεταλευθώ είπα να ξεκινήσω την εμπειρία μου στον κόσμο των NAS με τον EX2 ULTRA 8tb που είχε μια καλή, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, προσφορά το amazon.de στα 252 ευρώ. Το αναμένω και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του φόρουμ.
  3. goodlife

    NAS SERVER

    Από άποψη ποιότητας ρώτησα συγκριτικά με seagate ironwolf που ακούγονται καλά λόγια. Για online cloud είναι στα 2 Tb αλλά για προσωπικό nas-cloud σκέφτομαι να φτάσω στα 8 με 12.
  4. goodlife

    Ψάχνω για...

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να υποθέσω ότι ο συνδυασμός είναι με WD red;
  5. goodlife

    NAS SERVER

    Έστω και καθυστερημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας. Δυστυχώς, λόγω κόστους, από ότι καταλαβαίνω το "ιδανικό", αν υπάρχε τέτοιο, είναι cloud σε συνδυασμό με synology. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και μόλις καταλήξω θα επιστρέψω για περισσότερη συζήτηση. Να υποθέσω ότι ο συνδυασμός είναι με WD red; Αν έχετε να προτείνετε και cloud είμαι όλος αυτιά, ευχαριστώ και πάλι.
  6. goodlife

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάρω ένα nas server με δύο σκλήρους για RAI διάταξη για ασφάλεια ώστε να έχω το προσωπικό μου cloud. Θα δουλεύει σε περιβάλλον apple, mac, iphone, ipad. Έχω δει τον wd nas my cloud ex2 ultra 12tb και μου φαίνεται αρκετά καλός. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχω ανοίξει και θέμα στην κατηγορία του, αλλά το βάζω κι εδώ για την άποψη του γνωστού και ανεκτίμητου συνφορουμίτη.
  7. goodlife

    NAS SERVER

    Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάρω ένα nas server με δύο σκλήρους για RAI διάταξη για ασφάλεια ώστε να έχω το προσωπικό μου cloud. Θα δουλεύει σε περιβάλλον apple, mac, iphone, ipad. Έχω δει τον wd nas my cloud ex2 ultra 12tb και μου φαίνεται αρκετά καλός. Ποια είναι η γνώμη σας;
  8. goodlife

    Ψάχνω για...

    Νομίζω ότι έχω ξαναρωτήσει αλλά ακόμα είμαι σε αναζήτηση bluetooth handsfree, stereo με δόνηση, earpods γιατί μόνο αυτά ανέχομαι στα αυτιά μου ή 3.5 jack να βάλω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
  9. Σε ευχαριστώ πολύ, έλεγα μήπως κατάφερνα να μείνω κάτω από 300, αλλά μάλλον καλύτερα να ανέβω λίγο παρά να πετάξω τα λεφτά μου.
  10. Καλησπέρα κι από εμένα, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή από αύριο. Επιθυμώ να αγοράσω ένα φορητό υπολογιστή για internet browsing, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές γραφείου και δημιουργία, συντήρηση και παρακολούθηση ενός προσωπικού, και πιθανά επαγγελματικού στο μέλλον, site. Η τιμή, η μικρότερη δυνατή, χωρίς βέβαια να χρειαστώ κανούργιο του χρόυ. Έχω δει αυτά http://www.cosmodata.gr/product/303609/hp-elitebook-2740p-othoni-afis-12-1-intel-core-i5-1is-genias-540-4gb-ram-250gb-hdd-webcam-windows-10-home, https://www.geekbuying.com/item/Jumper-EZbook-2-14-1-inch-Windows10-Ultrabook-Laptop---Silver-379401.html, https://www.geekbuying.com/item/Jumper-EZpad-4S-Pro-Tablet-And-Magnetic-Keyboard-389898.html. Τι λέτε, κάνει κάποιο για τη δουλειά που το θέλω ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο.
  11. Θα έλεγα μέχρι 200 αν αξίζει τόσο πολυ, αλλά αν κρατηθεί κάτω απο 100 ακόμα καλύτερα.
  12. Καλησπέρα, ψάχνω για tv box που να παίζει άνετα, χωρίς να ζεσταίνεται και σε υψηλή ανάλυση, kodi, plex, popcorn, youtube. Να συδέεται με HDMI με την τηλεόραση και να μπορεί να δίνει πολυκάναλο ήχο στο home theater. Εϊτε android είτε windows. Θα ήθελα τις προτάσεις και τις γνώμες σας.
  13. goodlife

    Ψάχνω για...

    Νομίζω ότι το έχω ξαναρώτησε χωρίς απάντηση αλλά θα προσπαθήσω ξανά. Ψάχνω για stereo Bluetooth handsfree με αναγνώριση κλήσης και δόνηση, περισσότερο με ενδιαφέρει η δόνηση, που να συνεργάζεται άψογα με iPhone 7.
  14. goodlife

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα κι απο εμένα. Ψάχνω για Bluetooth handsfree για iPhone 7 κατα προτίμηση στέρεο με αναγνώριση κλήσης και δόνηση. Ελπίζω να υπάρχει κάτι ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.
  15. goodlife

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα κι απο εμένα, ενδιαφέρομαι για παιδικό καρότσι, απο νεογέννητο, είτε μόνο του είτε travel set, port Bebe και car seat. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...