Προς το περιεχόμενο

Norone92

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    227
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.861 προβολές προφίλ

Norone92's Achievements

  1. 15 με 31 Μαρτίου που ήμουν εκεί, τις 10 μέρες είχε βροχές απέναντι στα προγνωστικά που μιλούσαν για την πιο ζεστή άνοιξη έβερ. Ή γκαντεμιά, ή η σειρά είναι πολύ ρεαλιστική ακόμα και σε αυτό
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 02:14 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η οθόνη λόγω αναβάθμισης. Χρήση τα τελευταία 7 χρόνια όπου είχε αγοραστεί καινούρια. Ποιοτική για 1080p gaming και βασική χρήση, μεγάλο συν ότι δεν αλλάζει η ποιότητα εικόνας και τα χρώματα από όλες τις γωνίες, γενικα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. 23" IPS Panel 1920x1080 Χρόνος απόκρισης 5ms https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P#pdp_spec Παραλαβή από το χώρο μου στην Αθήνα, δεκτός κάθε έλεγχος.

    70 €

  3. Μιλάμε για έπος! Ο ορισμός του cinematic experience! Μετά το πρώτο part, ήμουν πλέον σίγουρος ότι είναι σε καλά χέρια οπότε τα expectations ήταν ψηλά. Μπορώ να πω ότι όχι απλά τα έφτασε, αλλά τα ξεπέρασε. Δεν ξέρω τί να πρωτοσχολιάσω, από τις ερμηνείες και το script έως τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, τη μουσική. Ήταν όλα άψογα ίσως πέρα από ένα anti-climatic σημείο (όσοι το είδατε μάλλον ξέρετε ποιο εννοώ). Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δεν ξέρω αν ήταν πιστό σε αυτό όπως λένε ότι ήταν το part 1, αλλά αυτό που είδα θέλω να το ξαναδώ και εύχομαι να βγουν κι άλλες ταινίες με τον ίδιο σκηνοθέτη.
  4. Ωραίο το επεισόδιο, αλλά αρκετά πιο αδύναμο από τα άλλα 2. Δε με ενοχλεί το γεγονός ότι ήταν filler, ειδικά από τη στιγμή που ήταν ένα δυνατό character story με πολύ καλό production value. Τέτοια fillers γενικά σε βάζουν στον κόσμο της σειράς, σου δείχνουν πώς μπορεί να ζουν άλλοι άνθρωποι πέρα από τους πρωταγωνιστές, δίνουν κίνητρα σε άλλους χαρακτήρες κλπ. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι
  5. Ξεκίνησα να το βλέπω για να ΄χω μια σειρούλα Star Wars να περνάει η ώρα, χωρίς να περιμένω πολλά πολλά. Εν τέλει, κατά την άποψή μου είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει μαζί με το Rogue One στη μετά-Lucas εποχή. Κατέληξα στο ότι το προτιμάω από το εξαιρετικό Mando, παρόλο που μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικές σειρές, καθώς ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα μου: λιγότερη δράση, πιο ώριμο και σκοτεινό, με περισσότερη ανάπτυξη και με καλύτερη σκηνοθεσία. Ειλικρινά δε βρίσκω τίποτα κακό μέχρι στιγμής και ανυπομονώ για τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι καλό Star Wars, είναι πολύ καλό sci fi.
  6. Από τη στιγμή που τώρα τίθεται αυτός ο κανόνας στα demographics του σύμπαντος και δεν καταρρίπτει κανέναν άλλο κανόνα, it's ok. Θα γίνει ενοχλητικό εάν το χρώμα ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό θα ήταν κύριο focus της πλοκής απλά for diversity's sake. Και ακριβώς τα παραπάνω είναι τα προβλήματα σε γνωστή σειρά του Amazon. Όχι το χρώμα per se. Ο Velaryon μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας για το λίγο που τον έχουμε δει.
  7. Καταλαβαίνω απόλυτα σε κάποιους να μην πολυαρέσει, καθώς έχοντας δει τις πρώτες 5-6 σεζόν του GoT, δε μπορείς να λάβεις το ίδιο feeling για τους χαρακτήρες, τις εξελίξεις, κλπ σε μόλις 2 επεισόδια. Η συνήθεια και η εξοικείωση παίζουν μεγάλο ρόλο. Ο πήχης είναι ψηλά καθώς μιλάμε για ένα show που κάποτε ήταν παγκόσμιο φαινόμενο, και πολλοί άθελά τους έχουν την αίσθηση ότι πρέπει η νέα σειρά να τον φτάσει άμεσα. Παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα 3 reviews παραπάνω είναι αστεία. Δεν υπάρχει το παραμικρό επιχείρημα που να εξηγεί γιατί είναι κακό αυτό που βλέπουμε. Οπότε πάμε παρακάτω. Μπορεί GoT να μη γίνει ποτέ, αλλά το βασικό για 'μένα θέμα είναι ότι έχει επιστρέψει στα fundamentals των πρώτων σεζόν με ανάπτυξη χαρακτήρων, politics, ίντριγκα και τα visuals/σκηνοθεσία παραμένουν top notch.
  8. Yep, looks like GoT's back on the menu boys. Πλανάρα μας δώσανε στο Dragonstone. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής χαρακτήρας που να μη μου φαίνεται ενδιαφέρων και καλογραμμένος. Στο πρώτο επεισόδιο διάβαζα ότι δεν πείθει πολύ ο βασιλιάς και δεν ήμουν κι εγώ πολύ σίγουρος. Στο δεύτερο όμως με έπεισε 100% ότι είναι ένας vulnerable και αφελής χαρακτήρας ο οποίος δεν έχει τα traits που θα πρεπε να έχει ένας βασιλιάς, και μάλιστα σε επίπεδο να τον λυπάσαι ορισμένες φορές. Νομίζω σε αυτό το επεισόδιο φάνηκε ότι παίζει πολύ καλά αυτόν το ρόλο.
  9. Η συμμετοχή του συγγραφέα και το τελειωμένο βιβλίο ήταν οι μόνοι λόγοι που είχα κάπως καλά expectations για τη σειρά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πλησιάσει το peak του GoT, αλλά τα παραπάνω αρκούν για να πιστεύουμε ότι δε θα εξελιχθεί στις 2 τελευταίες σεζόν του GoT. Αρκεί να μη μπει και ο ίδιος στο τρυπάκι του wokeness και σταματήσει να τον νοιάζει η όσο πιο πιστή προσέγγιση προς τα βιβλία, διότι έχει κάνει στο παρελθόν κάποια περίεργα σχόλια για fanbases που έβλεπαν το source material ή παλιότερο υλικό να κατακρεουργείται. Το ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν ένα καλό δείγμα δε σημαίνει ότι δε μπορεί να εξελιχθεί σε shitstorm, έχουμε ήδη δει πολλά τέτοια να γίνονται.
  10. Τιμιότατο για πρώτο επεισόδιο. Σε πολλές στιγμές θύμισε το παλιό καλό GoT Setup χαρακτήρων, διάλογοι και όλα αυτά με το χρόνο που χρειάζονται. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να δούμε ωραία πράγματα. Οι Targaryens μοιάζουν πιο πολύ με elves από τα elves του Rings of Powah.
  11. Όταν το parody είναι λιγότερο parody από αυτό που πρόκειται να δούμε.
  12. Looks promising. Από τη στιγμή που πέταξε τη μπιχτή του ο GRRM στους D&D, συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή, είπε ότι θα πάνε πάλι σε πιο πολύ διάλογο από ότι action, I'm sold. Νομίζω υπάρχει και ολοκληρωμένο βιβλίο, χωρίς να είμαι σίγουρος.
  13. Επειδή μιλάμε για το wokeflix, καμία εντύπωση δε θα μου κάνει αν αποδειχθεί και ο Mike bi όταν μάθει ότι ο κολλητός του είναι gay και τον γουστάρει, ώστε να κάνουν force ένα ερωτικό τρίγωνο με 3 άτομα διαφορετικής σεξουαλικότητας. 😂 Mark my words. Παρόλα αυτά, αν δε γίνει μια τέτοια μεταμοντέρνα σαπουνόπερα, nothing wrong with it. Όπως το 'χουν παρουσιάσει ως τώρα ούτε επηρεάζει την πλοκή, ούτε σου αποσπάει την προσοχή για να προωθήσει το "μήνυμα" όπως με το ζόρι κάνουν πλέον άλλες σειρές.
  14. Κυκλοφορεί το παρακάτω edit που ισχυρίζεται ότι κόβει τα αδύναμα σημεία της σειράς και προσθέτει κάποια voiceovers και μουσική από τα prequels. Είναι σε μορφή ταινίας 2,5 ωρών. Από τα λίγα σχόλια που διαβάζω, μιλάνε για βελτίωση, κάτι που δεν το λες και πολύ δύσκολο βέβαια https://www.kaipattersonfilms.com/kenobi
  • Δημιουργία νέου...