Προς το περιεχόμενο

nikolas4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

nikolas4's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. το δοκιμασα και στο μαγαζι αυτου που τον πηγα να τον δει και την εριξε..στην hp που βαλανε καινουργιο φορτιστης δεν τους την εριξε την ασφαλεια...δεν ξερω θα με τρελανει αυτο το λαπτοπ... μονο του το φορτιστη χωρις το λαπτοπ εννοεις??
  2. Καλησπερα παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για το λαπτοπ, αν και το πηγα σε ειδικο αλλα εδω εσας πιο πολυ σας εμπιστευομαι γιατι πιστευω ξερετε πιο πολλα πραγματα.. Πριν καμια εβδομαδα στις πολλες βροχες σε ενα σημειο απο το σπιτι μου εμπαζε νερο και πηγε στον φορτιστη ( οχι στον λαπτοπ) , το καθαρισα απο εξω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να πηρε και μεσα... Για 2-3 μερες κανονικα λειτουργουσε και ο φορτιστης και οταν τον εβαζα στο λαπτοπ, μια μερα εκει που το βαζω ριχνει την κεντρικη ασφαλεια μου λεει αυτος που το πηγα θα το παω στην hp για καλυτερα..το παει και αυτοι το ψευτοανοιγουν αλλαζουν φορτιστη και με βαζουν να αγορασω καινουργιο καθω λενε οτι φταιει ο φορτιστης..( 20 ευρω πηραν που το ειδα)... Αγοραζω φορτιστη και ξαναριχενει την ασφαλεια..Λογικα πηρε και το λαπτοπ νερο αλανια??? Να αρχισω να το κλαιω και να ετοιμαζομαι για καινουργιο???
  3. Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση αλλα επειδη ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος απο αυτα δεν καταλαβα και πολλα.. τι εννοεις οτι εκπεμπει σε n και σε b/g?
  4. Καλησπερα παιδια εκανα σημερα λογαριασμο καθως εψαχνα για ενα θεμα που εχει το wifi μου λογικα και ειδα οτι εδω ειστε εξπερ σε αυτα.. Εδω και μια εβδομαδα εκει που το λαπτοπ εμπαινε κανονικα στο wifi μου ειτε hol ειτε forthnet τωρα, ξαφνικα με πεταξε και δεν το βρισκει με τιποτα ενα ολα τα αλλα τα βρισκει τριγυρω μου , οπως κανονικα μπαινει και το κινητο μου.. Οποτε λεω θα φταιει το λαπτοπ, παω σε ειδικο και το δοκιμαζει και μπαινει και αυτος κανονικα απο το δικο του ρουτερ και λεω ας το κανω ενα φορματ μπως φταιει αυτο γιατι ηθελε..το κανω και παλι τα ιδια , ερχομαι σπιτι και πολυ βρισκει ολα τα αλλα εκτος απο το δικο μου και αυτος που το εκανε φορματ μου λεει οτι φταιει το ρουτερ..μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει????
  • Δημιουργία νέου...