Προς το περιεχόμενο

executioner

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.183 προβολές προφίλ

executioner's Achievements

  1. Ρε φιλε ασχετο εισαι στα αληθεια ο μισθοφορος?αν ναι στειλε μου pm να σου θυμισω κατασταση απο τα παλια..
  2. Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο xaerialtwistx κ θα προσθεσω επισης οτι τα old school games ειχαν απιστευτο replay value.ισως ενας ακομη λογος που εμεις οι retrogamers ειμαστε "κολλημενοι" με τις παιχνιδαρες του παρελθοντος.σε αντιθεση με τα συγχρονα που οποτε τα πιανω στα χερια μου λεω "αντε να τελειωνουμε βαρεθηκα"!
  3. Δεν νομιζω οτι ειναι ανωριμοτητα να εχεις ενα παιχνιδι στα χερια σου απο το να πληρωνεις για "αερα"..
  4. Παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος εναντια σε τετοιες κινησεις.οποιος θελει το αγοραζει.οποιος βολευεται με emulator σε pc k smartphones με γεια του κ χαρα του.εγω σαν συλλεκτης θα προτιμησω το project της nintendo οπως εκανα το ιδιο κ με το nes mini.
  5. Φιλε μου μιλας σοβαρα?πληρωνεις 400ε για μια κονσολα που το 90% των παιχνιδιων της ειναι REMAKE?κ που σε φτυνει στα μουτρα μετα απο εκατομμυρια πωλησεις λεγοντας σου οτι εισαι μ@/&κας κ τραβα παρε το pro για την "απολυτη gaming εμπειρια"?οχι εγω προτιμω τα αυθεντικα παιχνιδια που προσφερουν συγκινησεις εστω κ απο το ψευτο-nes.κ θα στηριξω κι αλλες παρομοιες κινησεις που μπορει να κανει η nintendo.
  6. Απο το να παιξω hd remakes του hd remake 1000 φορες καλυτερο το nes mini..
  7. Σε λιγο θα γιορταζουμε κ το haloween..
  8. Φιλε paris_kexagias το θεμα δεν ειναι μονο με τη sony.κ η nintendo εβαλε τον κοσμο να αγορασει το "new" 3dsxl πονταροντας στον τιτλο xenoblade chronicles.κ εμεινε μονο σ αυτον τον τιτλο.τα συμπερασματα στην κριση του καθενος.. Backwards compatibility παντως δεν περιμενω να δω...πως θα πουλησει η sony τα "remastered"?
  9. Μαλιστα.πρωτα λοιπον η sony βαζει τον καταναλωτη να αλλαξει κονσολα,αφου πρωτα εχει κανει εκατομμυρια πωλησεις στο προτοτυπο μοντελο κ τον εχει πεισει να το αγορασει,κ αυτη βγαινει "προχειροδουλεια".συγγνωμη αλλα αν ειχα ενδοιασμους στο να παρω ps4 pro,τωρα το αφηνω στην ακρη κ θα ασχοληθω μονο με το "απλο" κ "ταπεινο" ps4
  10. Παντως τα αξιζει τα λεφτα της αρχικης τιμης.το πακετο που προσφερει η nintendo(top games-design-wii,wii-u compatibility-hdmi) ειναι πραγματικο value for money.για παραπανω δεν νομιζω,μαλλον ειναι κοροιδια.
  11. Πραγματικο διαμαντι το πρωτο red dead redemption.κ επειδη η rockstar παντα βελτιωνει τα sequel ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε ενα τελειο παιχνιδι.
  • Δημιουργία νέου...