Προς το περιεχόμενο

@crysis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    446
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με @crysis

  • Ημερομηνία γέννησης 04/04/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.487 προβολές προφίλ

@crysis's Achievements

  1. Ρε παιδιά, ψάχνομαι για μηδενικές βάσεις και boosters για κατασκευή snv υγρών. Υπάρχει κανένας να μου προτείνει κάποιες από σοβαρές εταιρείες και σε φυσιολογικά πλαισια τιμών?
  2. Τελικα ζητησα τα χρηματα πισω τα οποια επιστραφηκαν στο ακεραιο. Παμε για αλλα τωρα. Ευχαριστω οσους συμμετειχαν για οποια βοηθεια και ενημέρωσή μου.
  3. Τελικα το προβλημα δεν διορθωνεται στο laptop. Μου ετειλαν mail οτι ηταν κατασκευαστικο προβλημα. Απο το καταστημα επισης μου ειπαν οτι μπορω να ζητησω αντικατασταση με αλλο προιον. Σε αυτο το σταδιο μπορω να ζητησω εξ ολοκληρου επιστροφη χρηματων, χωρις αντικατασταση εφοσον δεν βρω αλλο? Και δευτερον, εαν παρω αλλο προιον, το οποιο εχει μικροτερη τιμη απο το αρχικο, ειναι πιθανο η διαφορα των χρηματων να επιστραφει, η πρεπει να αγοραστει και κατι αλλο ετσι ωστε να καλυφθει το ποσο της αγορας?
  4. ναι το b50 μου εδωσαν παρολο που στην σελιδα τους γραφανε g50. και απαντησαν οτι ηταν λαθος καταχωρηση και οτι με ευχαριστουνε που τους το ειπα για να το αλλαξουνε. καλα εννοειται οτι η η ζημια δεν εγινε απο εμενα. πως να γινει αλλωστε. πρεπει να σαι και πολυ μαλακας για να το καταφερεις. με το που βγηκε απο το κουτι to laptop κολλαγε το touchpad.
  5. αυτο με τα πολωνικα το ελυσα σχεδον αμεσως. δεν ηταν αυτο το προβλημα. η λυση βρεθηκε για τα ελληνικα, οπως επισης και για το product key. οσον αφορα για το mcafee το επεγκατεστησα εντελως για να δω αν δημιουργουσε προβλημα σε συνεργασια με το windows defender (αν και ειχα ηδη απενεργοποιησει το windows defender). παρολα αυτα το μηχανημα κολλαγε σαν τρελο. τωρα ετσι κι αλλιως το εχω στειλει ηδη πισω στο καταστημα απο το σαββατο κι αυτοι στην Lenovo, οποτε περιμενω νεα τους για να δω τι θα κανω. δηλαδη μπορω να κανω υπαναχωρηση χωρις προφανη λογο, παρολο που το εχω πληρωσει/ανοιξει κτλ? και κατι τελευταιο...πανω στο πληκτρολογιο στην αριστερη πλευρα του εχει κατι σαν βαθουλωμα οταν παταγα τα κουμπια. ειναι φυσιολογικο ή μπα?
  6. καλησπερα και παλι. επικοινωνησα με το καταστημα στελνοντας τους email γραφοντας τα παρακατω. Καλησπερα σας. χθες το μεσημερι περασα απο το καταστημα σας για μια παραλαβη ενος laptop το οποιο ειναι αυτο. http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00141/laptop-lenovo-b50-80-80ew03p5pbi3-5020u15-64gb1tbhd-graphics-5500w10black . εχουμε καποια προβληματα. πρωτον κατα την εκκινηση, τα windows ηταν στα πολωνεζικα (μαλλον) το οποιο λυθηκε συμφωνα και με την βοηθεια που παρεχετε στις πληροφοριες του προιοντος. δευτερον το συστημα κολλαει υπερβολικα, με τις τιμες στην διαχειριση εργασιων να ειναι συνεχως ανεβασμενες στα 12% του επεξεργαστη, στο 48%-52% η μνημη, και στο 95%-98% ο σκληρος δισκος. προφανως υπηρχαν μεσα προεγκατεστημενα προγραμματα τα οποια τραβουσαν ασυστολως πορους, κανοντας το συστημα υπερβολικα αργο. τριτον κατα την επιβεβαιωση της παραγγελιας ο κωδικος του laptop ηταν ο G50-80. ενω στο δελτιο αποδειξης γραφετε B50-80 καθως επισης ο ιδιος κωδικος αναγραφεται και στην συσκευασια του προιοντος. τεταρτον και τελευταιον το touchpad δεν λειτουργει σωστα. κολλαει ανα διαστηματα κανοντας την χρηση του laptop σχεδον αδυνατη. ολα αυτα παντα σε καινουριο laptop. παρακαλω πολυ, περιμενω απαντηση σας ετσι ωστε να γινει επιστροφη του προιοντος αμεσα και επιστροφη χρηματων ή αλλαγη με αλλο διαθεσιμο προιον. ευχαριστω πολυ. Η απαντηση τους ηταν η εξης. Καλησπέρα , Σχετικά με το laptop σας και τα προβλήματα που αναφέρατε να σας ενημερώσουμε πως το ζήτημα με την απόδοση και τα προεγκατεστημένα προγράμματα είναι θέμα κατασκευής , προφανώς προβλέπεται να τα έχει εγκατεστημένα. Η περιγραφή στο site είναι απλά ένα τυπογραφικό λάθος , ευχαριστούμε για την επισήμανση . Το θέμα με το touchpad είναι ζήτημα που χρίζει ελέγχου , ο οποίος όμως μπορεί να γίνει μόνο στην αντιπροσωπεία . Για να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να υπάρχει η διάγνωση του τεχνικού τμήματος της αντιπροσωπείας , οπότε θα πρέπει να σταλει σε αυτούς . Μπορείτε να καλέσετε στο 2111984507 (τμήμα εξυπηρέτησης της Lenovo) για να κανονίσουν την δωρεάν παραλαβή και επιστροφή του σε εσάς ή να μας το φέρετε στο κατάστημα και να το στείλουμε εμείς . Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον χρόνο που θα χρειαστεί η τεχνική υπηρεσία για την διάγνωση και δεν έχουμε και τρόπο να το τον ελέγξουμε/επισπεύσουμε Μόλις λάβουμε την διάγνωση του ελέγχου ευχαρίστως θα προχωρήσουμε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω εγω? μπορω να αρνηθω επισκευη οπως μου προτεινουν? μπορω να ζητησω πιστωτικο για αλλαγη με αλλο προιον? μπορω να ζητησω ολικη επιστροφη χρηματων?
  7. οποτε προτιμοτερο να παω σε κατι free dos system μην ξαναεχω τα ιδια, συν τοις αλλοις με τα προβληματακια touchpad/hdd/bloatware κτλ. παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. θα σας ενημερωσω τι εγινε μολις παω στο καταστημα και δω τι θα κανω. α και κατι τελευταιο. οσον αφορα την επιστροφη του προιοντος και το προβλημα του, θα πρεπει να εικοινωνησω με την αντιπροσωπεια ή κατευθειαν με το καταστημα που εγινε η αγορα?
  8. μπηκα στην διαχειριση των εργασιων και τρεχανε 2 patch οσον αφορα τον δισκο που ηταν σχεδον στο 100%. το ενα ελεγε αν θυμαμαι καλα 1.2 mbps και το αλλο 5.2. αλλα αμα δεν ξερεις αν πρεπει να το κλεισεις η οχι το αφηνεις οπως ειναι μην κανεις και τιποτα χειροτερο σε καινουριο μηχανημα και εχεις αλλα μετα. και ομως η αποδειξη γραφει οτι και στην συσκευασια. δηλαδη αλλο απο αυτα που ειχα παραγγειλει. (B50-80 αντι για G50-80). τωρα δεν μπορω να κατσω να κανω πειραματα σε καινουριο laptop να δω τι φταιει και αργει ετσι. πιστευω ειναι καλυτερα να το γυρισω πισω και να δω κατι αλλο. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τα free dos ερχονται και αυτα με προεγκατεστημενα προγραμματα ή οχι?
  9. δεν γνωριζω πολλα απο laptops, για αυτο και χρειαστηκα βοηθεια οταν εψαχνα την οποια και μου δωσανε. δεν κατηγορω βεβαια κανεναν. ισως να επεσα και στην περιπτωση με τοσα μαζεμενα. τι να πω. θα περιμενω βοηθεια και οσον αφορα την πολιτικη επιστροφων απο καποιους που γνωριζουν. δηλαδη αυτο που προτεινες ειναι καλυτερο σε σχεση με το ''ρημαδι'' που πηρα?
  10. http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00141/laptop-lenovo-b50-80-80ew03p5pbi3-5020u15-64gb1tbhd-graphics-5500w10black?utm_source=linkwise&lkws_12020=582b946f-0ed4-33d8-8eac-da0f2e15ded8 α και επισης κατι που ξεχασα να αναφερω. το site στην περιγραφη του προιοντος γραφει G50-80 ενω η συσκευασια γραφει B50-80
  11. οποτε παιδες τι προτεινετε τι να κανω? να ζητησω αλλαγη προιοντος με ιδιο ή με αλλο διαφορετικο? να ζητησω χρηματα πισω? υπαρχει κατι που μπορω να κανω να ερθει στα ισα του?
  12. Καλησπερα στην παρεα. Σημερα πηγα και παρελαβα αυτο το Site: laptop απο το καταστημα τους. κατα την παραλαβη, ρωτησα εαν παρεχονται μαζι και τα windows (εννοωντας το δισκακι). μου λεει δεν παρεχεται εφοσον δεν χρειαζεται. δεν το προχωρησα κι εγω. παει αυτο λεω ενταξει δεν γαμιεται. (ασχετως αν το εχω προπληρωσει στην τιμη και πρεπει να μου το παρεχουν). ρωταω αν τα windows ειναι οντως αυθεντικα και μου λεει σαφως κυριε. και δευτερη ερωτηση εαν υπαρχει καποιο αυτοκολλητο πανω κολλημενο με τον κωδικο του κτλ. μου λεει ναι, υπαρχει ανοιξτε το τωρα να δουμε. λεω οκ αφου το λετε δικιο θα 'χετε. παω σπιτι, ανοιγω το laptop (πααααααρα πολυ ωρα να ανοιξει).........πουθενα το αυτοκολλητακι, να μην δουλευει το touchpad (μια κολλαγε μια ξεκολλαγε)...επισης στα πολωνεζικα τα windows. μετα βαϊων και κλαδων βρισκω τα ελληνικα. το μηχανακι κολουσε υπερβολικα, απλα και μονο ανοιχτος χωρις να του εχω αποθηκευσει προγραμματα, χωρις να χρησιμοποιω καποιο απο αυτα. ανοιγω την διαχειριση εργασιων........18%cpu , 52% memory , 98% σκληρος δισκος και 2% το δικτυο. επισης υπηρχε μεσα ηδη αποθηκευμενο το mcafee, κατι προγραμματα της lenovo ασχετα και περιττα, το office και το cyberlink power dvd. αυτα εν ολιγοις. τωρα πειτε μου αν εχω κανει καποιο λαθος οσον αφορα τις ερωτησεις μου στο προσωπικο του καταστηματος και αν οντως επρεπε να μου δωσουν το δισκακι και αν επρεπε να υπηρχε κολλημενο το αυτοκολλητο, τι τρεχει με το touchpad, τα προγραμματα και τις διεργασιες του συστηματος με τις υψηλες τιμες. sorry για τα πολλα λογια.
  13. Ενδιαφερομαι για αγορα ενος καινουριου tablet. η χρηση του θα ειναι browsing ως επι των πλειστων ,αραια καμια ταινια, κανα παιχνιδακι zynga κτλ.. στις 10'' με budget αυστηρα μεχρι τα 200 ευρω. προσεξα αυτο το Site: tablet με καλες κριτικες και χαρακτηριστικα οσον αφορα την τιμη του. τωρα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα. με windows ή με android? ακουω γνωμες και βλεπουμε
  14. αναμεσα σε αυτα τα 3 ποιο θα προτεινατε? http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00141/laptop-lenovo-b50-80-80ew03p5pbi3-5020u15-64gb1tbhd-graphics-5500w10black http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00293/laptop-lenovo-b50-50-80s2000q-15-6i3-5005u4gb8gb-500gb-ssdhd-5500w10uk-black http://www.pcbest.gr/index.php?route=product/product&product_id=20183&ref=bestprice.gr
  15. επειδη αυτο δεν υπαρχει διαθεσιμο πλεον μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο αλλο στα ιδια χαρατηριστικα με πανω κατω τα ιδια λεφτα? σε ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...