Προς το περιεχόμενο

greenfan20

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    368
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.598 προβολές προφίλ

greenfan20's Achievements

  1. greenfan20

    Formula 1 2024

    Μπλε Φερραρι στο Μαϊάμι!
  2. greenfan20

    Formula 1 2024

    Είμαι σχεδόν βεβαιος ότι ήταν τη σεζόν 2007 σε έναν από τους τελευταίους αγώνες (όχι στη Βραζιλία, γιατί από 4ος και πάνω έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Χάμιλτον αν δεν νικούσε ο Αλόνσο). Τα επόμενα χρόνια δε βρέθηκαν ταυτόχρονα σε κοντεντερ θέση και οι δύο ομάδες (το 2010 και το 2012 Ο Αλόνσο κουβαλούσε μόνος του τη φοράδα).
  3. greenfan20

    Formula 1 2024

    Ο τωρινός Ρικιαρντο με το ζόρι είναι ανταγωνιστικός του Τσουνοντα, ο Μαξ ούτε καν θα ιδρώσει με αυτόν τιμμειτ. Γενικά, το θέμα Ρικιαρντο τσάμπα αναπαράγεται θαρρώ. Ο Ντάνι Ρικ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος του 34χρονου Περεζ, δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πιο πολύ χομπιστικα τρέχει, κάτι σαν τον Κιμι, χωρίς το ταλέντο του Φινλανδου. Meanwhile, ναι το μονοθέσιο είναι rocket ship, αλλά είναι και ο άλλος μηχανάκι.
  4. greenfan20

    Formula 1 2024

    O Lando μπηκε στην εφηβεια.
  5. greenfan20

    Formula 1 2024

    1. Η Φερραρι φέρνει τον Χάμιλτον πρωτίστως για το κατασκευαστών. Και γω δεν πιστεύω να έχει Νο1 και Νο2, έχει 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, που είναι πάρα πολλά για μια τέτοια ομάδα. 2. Ο Χάμιλτον έκανε κίνηση ματ. Αν πάρει το 8ο με τη Φερραρι, στα μάτια των περισσότερων θα είναι ο κορυφαίος εβερ. 3. Δεν με ψήνει ο Σαινθ για RB. Στην Τορο Ροσο σφαζοντουσαν με Μαξ. Το θέμα είναι ότι η academy δεν έχει τίποτα αξιόλογο αυτή τη στιγμή. 4. Προσωπικά θα συνεχίσω να θεωρώ Μαξ-RB φαβορί αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Ο συνδυασμός τους είναι αχτυπητος.
  6. greenfan20

    Formula 1 2024

    Καλη χρονιά σε όλους, με υγεία! Εντάξει, συμπαθητικός ο Μαξ, αλλά δεν θα τον έλεγα και γλυκουλη.
  7. greenfan20

    Formula 1 2024

    Υποψιν οτι το 2024 ειναι χρονια συμβολαιου για 14 οδηγους. Θα εχει ζουμι η σεζον on and off the track.
  8. greenfan20

    Formula 1 2023

    Να αναφερουμε καπου εδω οτι ο Λεκλερ ακομα και με τα θεματα που ειχε με το μονοθεσιο, ακομα και με τα λαθη που εκανε, ακομα και με τις ουκ ολιγες ατυχιες που του εκατσαν με αποκορυφωμα το gp της Βραζιλιας, τερματισε πανω απο τον Σανθη. Στη μαχη των quali ψιλοαναμενόμενα οσα ειδαμε με εξαιρεση την κυριαρχια του Χουλκ επι του Κ-Μαγκ και μικρη εκλπηξη την ισοπαλια Χαμιλτον - Ρασελ, μιας και ο Χαμ φημιζεται ως εξαιρετικος qualifier. Μαξ τα διελυσε ολα, πηρε πρωταθλημα με παραπανω από double score απο τον δευτερο. Ο συνδυασμος της τρομερης οδηγικης ικανοτητας του Ολλανδου και του αριστουργηματος του Νιουι κοντεψε να κανει την εκφραση "ειναι ανικητος" κυριολεκτικη. 19 στα 22 ειναι μυθικο. Χαμιλτον, Αλονσο κανανε πολυ καλη σεζον. Τον Ισπανο δυστυχως τον πουλησε ο ρυθμος (μη) αναπτυξης της Αστον Μαρτιν. Απιστευτο οτι η Φερραρι εκανε outdevelop την Μερκ στο β' μισο της χρονιας. Επισης, η τιμωρια του Σανθη στο Βεγκας σαν να επαιξε ρολο τελικα, 3 βαθμους παραπανω χωρις την ποινη 10 θεσεων, μαλλον θα τους τσιμπαγε ο Ισπανος (δηλαδη να τερματιζε πανω απο Οκον, Στρολλ στο Βεγκας). Ακομα πιο εντυπωσιακη η Μακλαρεν, ενω ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας στους πρωτους 10 αγωνες κατεταγη ανετα 4η και αν ειχε μερικους αγωνες ακομα θα πλησιαζε και Μερκ - Φερραρι. Ωραιο διδυμο το boyband. Ωραια η καταξη οδηγων, στις 6 πρωτες θεσεις εκπροσωπουνται 5 διαφορετικες ομαδες. Εν ολιγοις, περαν της Ρεντ Μπουλ στο 1-2, απο κατω εγινε μεγαλη μαχη μεταξυ των 4ων ομαδων. Αλπιν λιγα πραγματα. Ειναι σαφως καλυτερη απο τις απο κατω ομαδες, σαφως κατωτερη απο τις απο πανω. Εχει την πιο αντιπροσωπευτικη βαθμολογια -160 απο τους απο πανω +100 απο τους απο κατω. Οι δυο Αλφα μαζι με τη Χαας seat fillers ολη τη σεζον. Αλμπον τρελο κουβαλημα. Εχει κανει φοβερη σεζον ο Ταιλανδος και μονος του εφερε τη Γουλλιαμς 7η. Πρεπει οπωσδηποτε να φερουν εναν ακομα καλο οδηγο διπλα του να ανεβει και αλλο η βρετανικη ομαδα.
  9. greenfan20

    Formula 1 2023

    Με τη θερμοκρασια χαμηλα λογω των ωρων διεξαγωγης ολων των session και αυριο να προβλεπεται ακομα πιο κρυος καιρος στο Λας Βεγκας, η Φερραρι εχει καλες ελπιδες ακομα και για νταμπλ ποντιουμ. Πιστευω ο Σαινθ θα ειναι πολυ επιθετικος εξ αρχης, ξερει οτι αν περασει Χαμιλτον, Περεζ, Αλονσο ο δρομος ειναι ανοιχτος και θα φερει τα ελαστικα του πολυ πιο γρηγορα απο Μερκ, Ρεντ Μπουλ, ΑΜ σε καλη θερμοκρασια. Παντως περαν της αδικιας του πραγματος, ειναι και τρομερα ατυχος ο Σανθης. Δηλαδη να φας ποινη 10 θεσεων και να εχεις κατα σειρα μπροστα σου μια Ρεντ Μπουλ, τον Χαμιλτον και τον Αλονσο.
  10. greenfan20

    Formula 1 2023

    10 θεσεις ποινη τελικα ο Σανθης.
  11. greenfan20

    Formula 1 2023

    Καλα οι θεατες εχουν πληρωσει εισιτηρια και τους βγαζουν εξω για "να κινειται το προσωπικο πιο ανετα"; Τι θα τους ταξουν για να μην προχωρησουν σε μηνυσεις, F1 TV; -- Ασχετο, η Ferrari δειχνει να βολευεται αρκετα σε αυτη την πιστα. Αν χασει τη 2η θεση στο κατασκευαστων λογω της ποινης του Σαινθ αποτελει αλλοιωση της τελικης καταταξης. Για μενα πρεπει να ζητησει εξαιρεση απο την FIA και με δεδομενο οτι ηδη η Μακλαρεν εχει ταχθει υπερ του να μην τιμωρηθει ο Σαινθ, πιστευω οτι και οι αλλες ομαδες θα ειναι διπλα της. Εντωμεταξυ ειναι προς το συμφερον ολων των ομαδων να μην τιμωρηθει ο Σαινθ, γιατι οπως εκατσε σε αυτον η στραβη, μπορει να κατσει σε αλλον κατα τη διαρκεια του quali ή του αγωνα. Ισως να μην ειναι ενα καπακι υπονομου, αλλα κατι αλλο, π.χ., ενα ατυχημα λογω της κακης εξοδου του πιτ λειν. Η πιστα εχει φοβερη προχειροτητα σε πολλα σημεια.
  12. greenfan20

    Formula 1 2023

    Απιστευτα πραγματα, δηλαδη ο Σαινθ και ο Οκον θα φανε σιγουρα ποινη θεσεων γιατι αποκλειεται να τους μενουν τοσα parts 2 αγωνες πριν το τελος. Προφανως οι stewards δε φταινε, τα χερια τους ειναι δεμενα απο τον κανονισμο. Φιασκο της Φ1 και δεν ειναι το πρωτο απο τη μερα που ανελαβε η Liberty Media. Μπερνι θα λεμε και θα κλαιμε.
  13. greenfan20

    Formula 1 2023

    Η εβδομαδα LV τεινει να εξελιχθει σε meme generator.
  14. greenfan20

    Formula 1 2023

    Καρδούλα για το είδωλο.
  • Δημιουργία νέου...