Προς το περιεχόμενο

asus__

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    85
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με asus__

  • Ημερομηνία γέννησης 14/04/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Xalkida

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.391 προβολές προφίλ

asus__'s Achievements

  1. Καλησπέρα στο forum, έχω ένα πρόβλημα με την παραπάνω τηλεόραση, όταν γίνεται κάποια εντονη έκρηξη σε κάποιο παιχνίδι η TV κάνει επανεκκίνηση. Έγινε την πρώτη φορά με το doom eternal και χτες με το call of duty modern warfare στο Xbox series X. Αν κάνετε ένα search: LG cx restarts when gaming θα δείτε ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις. Δεν είναι εύκολο όμως να αναπαραχθεί το πρόβλημα γιατί είναι σε μεγάλες εκρήξεις και για αυτό η LG δεν το έχει σαν πρόβλημα. Όλα αυτά μέχρι σήμερα που βρήκα έναν τρόπο να το αναπαράγω όποτε θέλω σε ένα level στο cod modern warfare. έχει γίνει καταγραφή από μένα και στάλθηκε στην LG us community που υπάρχει ανοιχτό ένα θέμα από έναν άλλον user, και πριν από λίγο επικοινώνησα και το έστειλα και στην LG Greece όπου αναμένω απάντηση. Έχω κάνει άπειρες δοκιμές με ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς τίποτα..... Παραθέτω το URL: https://youtu.be/lYO0EZB98yk είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος γιατί είναι μια ακριβή τηλεόραση και η χρήση της προορίζεται για gaming. Θα ενημερώσω για την συνέχεια του θέματος και συγνώμη για το σεντόνι.
  2. asus__

    Xbox Series X Topic v2

    Εχω φάει πολλά freeze και shutdown στο series x.....Εχω δοκιμάσει να κανω delete το παιχνίδι, το εγκατέστησα ξανά, έκανα clear cache, μπήκα στο xbox insider και κατέβασα νέα ενημέρωση αλλα τελικά πάλι τα ίδια, το μόνο fix που δουλεύει είναι να απενεργοποιήσεις το raytracing. Απαράδεκτο.....προς το παρόν στην άκρη μέχρι να βγεί patch, είναι που ζητάνε και 10 ευρώ παραπάνω για την έκδοση series x γιθα να έχουμε τα next gen features τα οποία πρέπει να απενεργοποιήσουμε για να είναι playable. Είδωμεν….
  3. asus__

    Call of Duty: Black Ops - Cold War

    Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί παρακαλώ ποια είναι η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού? Είμαι στο series x και μου εμφανίζει 1.04, νομίζω σαν version είναι ίδιο παντού. Δεν ξέρω μήπως για κάποιο λόγο έχω χάσει κάποιο patch κι έχει κολλήσει
  4. asus__

    Xbox Series X Topic v2

    Καλημέρα! Μπορεί κάποιος παρακαλώ αν έχει το cod cold war να ενημερώσει ποια είναι η τελευταία έκδοση που του εμφανίζει? Το δικό μου λέει 1.04, είναι αυτή η τελευταία η έχει κολλήσει εκεί για κάποιο λόγο και δεν μπορεί να κάνει update?
  5. asus__

    Xbox Series X Topic v2

    Ερχόμενος από PS4 και Xbox one, χωρίς να έχω αποκτήσει ακόμα ps5 έχω να πω ότι η κονσόλα με έχει απογοητεύσει προς το παρόν όσο αφορά την απόδοση της, ναι είναι αθόρυβη, δεν ζεστενεται αλλά πολύ μπλα μπλα από την Microsoft και μεγάλα λόγια χωρίς να υπάρχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ελπίζω να στρώσει σύντομα αλλιώς δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε ο καθένας φαντάζομαι να πληρώνουν 70 άρια για παιχνίδια που έχουν σοβαρά bugs και να είμαστε σε αναμονή ενώ ο ανταγωνιστής το παίζει νεράκι...
  6. asus__

    Xbox Series X Topic v2

    Αντιμετωπίζω χοντρό bug στο call of duty cold war, ειδικά στην αποστολή greenlight,red light στην αρχή του όταν κατεβαίνεις την πλαγιά γλυστρωντας, μέσα στο δωματιακι αν βγάλω φωτογραφία τον χάρτη στον τοίχο το παιχνίδι κάνει freeze και σβήνει η κονσόλα. Αν δεν βγάλω φωτο και συνεχίσω έχω πολλά frame drops και stuttering αργότερα. Όλα αυτά αν έχω ενεργοποιημένο το raytracing, αν το απενεργοποιήσω η διαλέξω 120 Hz τα πάντα είναι smooth. Είναι κάνεις άλλος που το έχει αντιμετωπίσει; Στο επίσημο forum είδα ότι έχουν κι άλλοι πρόβλημα.
  7. asus__

    PlayStation 5 Topic v2

    Πάντως με στεναχωρεί που μερικοί έχουν παραγγείλει 3 και 4 κονσόλες από διάφορα καταστήματα και τις πωλούν στα 600 και 700 ευρώ και κάποιοι ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν κάποιο τεμάχιο διαθέσιμο στην αγορά και δεν βρίσκουν. Τα συγχαρητήρια μου σε όσους βοηθούν κάποιους να πάρουν κάποια κονσόλα από διπλή παραγγελία στην κανονική τιμή.
  8. asus__

    Xbox Series X Topic v2

    Καλημέρα στο forum! Κάτοχος series x και lg 55cx. Σέταρα το xbox σε 4k ανάλυση και 120hz με vrr enabled χωρίς κανένα πρόβλημα, στις ρυθμίσεις εικόνας μέσα από το κεντρικό menu της κονσόλας μου λέει ότι είναι όλα enabled εκτός από το dolby vision. Στο gears 5 μέσα στο menu όσον αφορά το multiplayer δεν μπορώ να επιλέξω 120hz, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Να σημειώσω ότι δεν έχω συνδρομή gold και δεν παίζω online απλά το είδα και αναρωτιέμαι γιατί δεν το επιλέγει ενώ στο κεντρικό menu μου λέει 4k-120hz.
  9. Οι κάρτες που έχουν περάσει από τα χέρια μου είναι οι εξής: Voodoo 2 12mb μαζί με μια S3 virge 4mb (υπάρχει ακόμα το σύστημα και παίζει κανονικά!) Asus Gtx 8800 ultra (κάηκε) Gainward 9800gx2 X2 quad sli (η μία κάηκε η άλλη πουλήθηκε δουλεύει) Asus Gtx 285 (πουλήθηκε, δουλεύει) Asus Gtx 480 (κάηκε) Asus 550ti (πουλήθηκε δουλεύει) Asus 650 (πουλήθηκε δουλεύει) Asus Gtx 590 X2 quad sli με ek waterblocks (πουλήθηκαν δουλεύουν) Asus Gtx 680 (πουλήθηκε δουλεύει) Asus Gtx 760 (δουλεύει) Evga Gtx 980 hydro copper X2 sli (δουλεύουν στο κύριο pc) Επόμενη αγορά θα δείξει!
  10. Βάζω κι εγώ εδώ τα δικά μου! Πάλιωσε λίγο το τερατάκι αλλά με το oc κάτι γίνεται!
  11. Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και θα επιστρέψω αναφέροντας τα αποτελέσματα!
  12. Καλησπέρα σε όλους, θέλω να καθαρίσω γρατσουνιές σε glossy επιφάνεια από PS3 fat και Xbox one, ποια αλοιφή ή προϊόν πρέπει να χρησιμοποιήσω; Έχει κανείς γνωση- εμπειρία;
  13. Φίλε μου στην αρχή του θέματος διάβασα ότι έχεις συνδεμένο το ps4 σε ενισχυτή και μετά στην τηλεόραση. Το xbox? Έχεις δοκιμάσει κατευθείαν στην tv? Αν δεν υποστηρίζει 4k output ο ενισχυτής δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις 4k σήμα.
  14. Καλά κλοκαρισματα, εύχομαι να είναι εξίσου καλό κομμάτι!
  15. Μετα απο αρκετες δοκιμες τελικα το κρατησε το 4.7 στα 1.3v Σημερα απο οτι βλεπω κραταει και το 1T στις ram. Θερμοκρασιες στο μισαωρο stres, φαινονται ok. Νομιζω πως εχω πεσει σε καλο κομματι!
  • Δημιουργία νέου...