Προς το περιεχόμενο

mixschino

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mixschino

  • Ημερομηνία γέννησης 07/02/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.474 προβολές προφίλ

mixschino's Achievements

  1. Φιλε μου ηταν εξαιρετικη η προταση σου, και μαλιστα αυτη τη στιγμη το 256αρι εχει πολυ καλη τιμη σε μεγαλη αλυσιδα (απο best price μου το εβγαλε) οποτε το παρηγγειλα! Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας edit: Η παραγγελια ακυρωθηκε γιατι δεν υπαρχει στοκ οποτε πισω στην αναζητηση! Η τιμη 699 δεν υπαρχει πουθενα αλλου, επομενως παμε για κατι αλλο.
  2. Το εχει η αδερφη μου, οποτε θα τη ρωτησω γενικες εντυπωσεις και πως τα παει με τη μπαταρια της. Αυτο ακριβως εχω διαπιστωσει κι εγω, γι αυτο ζητησα βοηθεια απο το φορουμ. Το s21 plus θα μπορουσε να ειναι μια καλη επιλογη, οντως! Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι περσινη συσκευη ομως αν εχει ολα τα αλλα που ψαχνω δε θα με πειραζε καθολου.
  3. Το 22 οσο κι αν μου αρεσει δυστυχως λογω μπαταριας αποκλειεται απο το συναγωνισμο. Το 12 το προτεινεις περισσοτερο απο το 13 για καποιο λογο ή μονο λογω τιμης;
  4. Έχεις σ αυτο το μπατζετ κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αυτών των 2 εταιρειών στο μυαλό σου; Δυστυχως το 22 που αλλιως θα ηταν ιδανικο εχει τραγικη μπαταρια, και για iphone (βασικα μοντελα και τα 2) βλεπω ειτε περσινο iphone 12, είτε 13 δινοντας και κατι παραπανω, τα οποια ομως δεν εχω ιδεα πως πανε απο μπαταρια.
  5. Ευχαριστώ, εννοείται πως θα το κοιτάξω, το συγκεκριμένο ξέρω πως έχει σπάσει τα κοντέρ. Ο ένας λόγος που θέλω να το αποφύγω είναι ότι το θέμα με τα bugs με προβληματίζει (καθε τρείς και λίγο ο πατέρας μου κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει). Το δικό σας το 8 μπορεί να είναι πιο optimised, ή απλά ο πατέρας μου να στάθηκε άτυχος με τη συγκεκριμένη συσκευή, δεν ξέρω, πάντως μου φαίνεται λιγο hit or miss η φάση. Ο άλλος λόγος που δε θα προτιμούσα realme είναι ότι 600+ ευρώ για μάρκα που εμφανίστηκε πριν 3 χρόνια, τα θεωρώ πολλά. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία πλέον, αν και στο παρελθόν ήμουν κι εγώ των επιδόσεων, κι ας ήταν και μάρκα άγνωστη.
  6. Ευχαριστω για την απαντηση! Realme 7 pro έχω πάρει στον πατέρα μου, και μονίμως έχει θέμα (δεν έρχονται ειδοποιήσεις, έρχονται κάτι άκυρα σφάλματα σε εφαρμογές κλπ) γι'αυτό θεώρησα πως καλύτερα να το αποφύγω.
  7. Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε διαδικασία αντικατάστασης του galaxy s9 μου που με εχει συντροφέψει 3 χρόνια με τα καλά του και τα κακά του. Ψάχνω κινητό αντίστοιχης ποιότητας (ας πούμε ναυαρχίδα) όσον αφορά κάμερα, οθόνη, επεξεργαστή, που όμως η μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον μια μέρα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο κριτήριο για μένα. Το λογισμικό είναι σημαντικό να είναι καθαρό απο bugs και άλλα μικροθεματάκια όπως έχουν τα xiaomi, realme και λοιπά απο Κίνα, άρα προτιμώ κάτι σε one ui των samsung ή καθαρό android. Φανταστείτε galaxy s22 όμως με τουλάχιστον αξιοπρεπή μπαταρία. Σκεφτόμουν και το pixel 6, όμως χωρίς 5g πιστεύω είναι λάθος αγορά. Φυσικά είμαι αντίθετος λόγω αρχής (αλλά και λόγω οικονομίας) να αγοράσω κινητό με χιλιάρικο και πάνω, οπότε από μπάτζετ είμαι μαξ στα 750-800 (και πάλι πολλά για κινητό, όμως αυτή είναι η αγορά smartphones αυτή τη στιγμή). iPhone δε θα προτιμούσα, εκτός αν υπάρχει κάτι που να αξίζει, στο ίδιο budget. Αν έχετε κάποια καλή πρόταση, είμαι όλος αυτιά 👂
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι πως το σ9 με καλύπτει σε όλα πλην της μπαταρίας. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας.
  9. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; γυρω στα 600 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; προτιμητεα απο Ελλαδα αλλα ειμαι ανοιχτος 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριες 5) Μέγεθος οθόνης; γυρω στις 6" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Παρα πολυ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Εχω ενα S9 (απλο) και λογω της μπαταριας του που δεν κραταει ουτε μιση μερα σκεφτομαι να το αντικαταστησω σιγα σιγα. Λογω πολλων ταξιδιων στο εξωτερικο (roaming, χαρτες, κλπ) χρειαζομαι ενα αξιοπιστο εργαλειο με δυνατο επεξεργαστη για multitasking, πολυ καλη αυτονομια σε μπαταρια, οπωσδηποτε οθονη Amoled, και καλες καμερες. Σκεφτομαι να προπαραγγειλω πιξελ 6 απο fnac. εχετε καποια αλλη προταση; ευχαριστω!
  10. Οριστε κι απο μενα: EKJXM-VF6FF-6GHZT
  11. Καλησπερα! Το God of War ποση ωρα σου πηρε συνολικα; Εγω μολις σκοτωσα το και αναρωτιεμαι ποσο εχει ακομα το παιχνιδι γιατι δεν με εχει κερδισει και θελω να ξεμπερδευω (μην πεσετε να με φατε, μετα απο From Software το χαος, με κατεστρεψαν οι παιχνιδαρες τους). Ταυτοχρονα εχω ξεκινησει και Detroit: Become Human και μου αρεσει πολυ, αν και μου φαινεται πολυ αργο στην αρχη του και ελπιζω να ανεβασει ρυθμους.
  12. mixschino

    Teclast p10s?

    Μετα απο αρκετα χρονια χρησης Nexus 7 2012 για παιχνιδια τυπου candy crush, σκεφτομαι να παραγγειλω για συγγενη το Teclast p10s ( https://www.banggood.com/Teclast-P10S-SC9863A-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-4G-LTE-Android-9_0-10_1-Inch-Tablet-PC-p-1565492.html?akmClientCountry=GR&utm_campaign=TechUtopia&utm_content=11056&p=LB31072482870201508Z&ID=6246444&cur_warehouse=CN )για αντιστοιχη χρηση. Πιστευετε αξιζει;
  13. mixschino

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Α μαλιστα, ευχαριστω πολυ φιλε
  • Δημιουργία νέου...