Προς το περιεχόμενο

AribafM

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με AribafM

  • Ημερομηνία γέννησης 15/08/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.340 προβολές προφίλ

AribafM's Achievements

  1. 4 σελίδες και ακόμα να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα. Μη μας λες τι γίνεται αλλού, τι θα ήταν καλό να γίνει και τι θα ήθελες εσύ να γίνεται. Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Επιβάλλεται να ξέρεις τις υποχρεώσεις & τα δικαιώματά σου ως πελάτης.
  2. AribafM

    iMessage - Not Activation

    Καλημέρα, έχω κι εγώ το ίδιο θέμα. Μήπως βρήκες κάποια άκρη? Ευχαριστώ.
  3. Και πως αναγνωρίζω την καμπίνα μου ;
  4. Αυτό που λες είναι σωστό και συμφωνώ, παραμένει εκτός θέματος. Ο σχολιασμός αφορά τη λογική "ποτέ....εκτός αν" Δε ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς.
  5. Τότε μην αφορίζεις κανένα κατάστημα, μπορείς να αρκεστείς σε έναν απλό σχόλιο!
  6. Δεν υπερασπίζομαι κανένα κατάστημα και δεν έκρινα αν είναι απαράδεκτοι ή όχι! Σχολιάζω τη διπολική κατάσταση " ποτέ...εκτός αν" που εκφράστηκε. Οι απαντήσεις σου δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν το "Χ" κατάστημα είναι απαράδεκτο ή όχι, κάτι το οποίο δεν τέθηκε ποτέ ως ερώτημα από εμένα Επειδή όμως δε θα βγει άκρη και επειδή φεύγουμε εκτός θέματος, καλό είναι να το αφήσουμε εδώ! Καλή συνέχεια!
  7. Ξαναλέω. Σε άλλο θέμα έχω εστιάσει. Δε μπορείς να αφορίζεις ένα κατάστημα/προϊόν τόσο "ελαφρά τη καρδία" και να αυτό-αναιρείσαι μετά από μερικές λέξεις. "Δε ξαναγοράζω BMW ούτε με σφαίρες. Εκτός αν βγάλει καμία καλή προσφορά" Σου φαίνεται λογική/σωστή η έκφρασή μου?? Τέλος πάντων, δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί επί της ουσίας συμφωνώ με τα γραφόμενά σου. Απλά καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε και να μην υπερβάλουμε για να τονίσουμε τα γραφόμενά μας.
  8. Αυτό που λες είναι σωστό και με βρίσκει σύμφωνο, απλά είναι παντελώς άσχετο με το σχόλιό μου. Δε μπορείς από τη μία να λες "ούτε μελάνι" και από την άλλη "αν παίξει καμία καλή προσφορά οκ". Είναι 2 εντελώς αντίθετα πράγματα. Συνεπώς καλό θα είναι να μην προχωράμε σε αφορισμούς για το θεαθήναι.
  9. Ωραία λογική....όποτε μας βολεύει..
  10. Ναι συγγνώμη, δεν ήμουν ξεκάθαρος. Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου. Στο σχόλιο μου αναφερόμουν στον προηγούμενο που αμέσως έσπευσε να μου απαντήσει ότι «στο αμαζον είναι πιο φτηνά και σιγά την προσφορά». Εδω κάνουμε τάμα να υπάρξει διαθεσιμότητα, την βρήκα σε απόθεμα και ειπα να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται. Ειδικά στην ελληνική αγορά καλύτερη τιμή δύσκολα θα βρεις. Αλλά εντάξει ο Τάκης από τα Φαρσαλα τη βρίσκει στο αμαζον Ιταλίας 400€ κάτω. Εξαντλήθηκε ήδη.... Makes sense
  11. Ξέρουν τα παιδιά, για όλα έχουν αντίλογο. Δεν ξέρεις εσύ...νοοτροπία ε;;
  12. Εγώ φίλε μου την τσίμπησα κατά τις 15:00 και παραδόθηκε ήδη στη μεταφορική !
  13. Πλαίσιο τώρα Zotac VGA GeForce RTX 3070 Twin Edge OC WhiteEdition 8 GB 829 ευρώ διαθέσιμο για παράδοση! Τρέξτε!
  14. Καλησπέρα, ναι είναι όλα τσεκαρισμένα. Έκανα δοκιμή να αφήσω μόνο το 35Β αλλά πέφτει τελείως το ίντερνετ..
  • Δημιουργία νέου...