Προς το περιεχόμενο

sapilas13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

sapilas13's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα παίδες,ξύπνησα σήμερα και βρήκα το κινητό μου να έχει αδειάσει απο μπαταρία λόγω αυτού του slim_ap_daemon,πως γίνεται να το αφαιρέσω?Έψαξα λίγο και αρκετοί λένε το κάνουν απο το system/vendor/bin αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο κινητό μου.Έχω το zte blade a460.
  2. sapilas13

    ZTE Blade a460 vs LG Leon

    Έχω επιδότηση 110 ευρώ απο την Cosmote και λέω να πάρω ένα smartphone και κατέληξα σε αυτά τα δυο με το LG να φτάνει στα 139 ευρώ.(δεν είμαι για να δίνω παραπάνω λεφτά) Αξίζει τα +30 ευρώ το LG ή να πάρω το ZTE? Aν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...
  3. Άλλοι μου λένε να μην βάλω ssd άλλοι με έχουν φάει να βάλω και οτι δεν νοείται καινούργιο pc χωρίς ssd ασχέτως αν τον θέλω κυρίως για gaming.Aμα πάρω ssd τα windows τα περνάω εκεί έτσι? PSU θα επιμείνω και θα πάω με το cs550m μάλλον...
  4. Eπειδή δεν είμαι για πολλά και βγαίνω τσίμα τσίμα θα πάρω από έναν φίλο μου αυτήν με 50 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/281046/LG-W2240S.html Μπορεί να είναι λίγο παλιά αλλά βλέπω ανάλυση 1900x1080,5ms απόκριση λίγο στην αντίθεση τα χαλάμε αλλά τι να κάνω θα συμβιβαστώ με αυτή μέχρι να έχω λεφτά για κάτι καλύτερο.
  5. Αυτό ήμουν έτοιμος να ποστάρω,σε efficiency το cs παίρνει 80 gold +,και σε κάτι συγκρίσεις που είδα το ρίχνει στα αυτιά το cx Όντως η διαφορά μεταξύ 4570 και 4590 είναι πολύ μικρή 2-3 ευρώ οπότε πιστεύω αξίζει να πάω ένα μοντέλο παραπάνω.
  6. Θέλω να μου πείτε αν τα παρακάτω μέρη που διάλεξα θα αποτελέσουν ένα καλό gaming pc. PC Case:Zalman z9 plus CPU:i5 4690 Motherboard:Asus h97m plus GPU:Sapphire Radeon r9 270x 2gb boost OC RAM:Kingston hyperx redfury 8gb 1866mhz SPU:Corsair cs550m HDD:Western Digital Caviar Black 1TB Aν και ένας γνωστός μου μου πρότεινε να κάνω μια αλλαγή να βάλω τον i5 4570 βγαίνοντας μου λίγο πιο φθηνός και τα λεφτά να τα ρίξω στην GPU και να βάλω την sapphire radeon r9 280 3gb dual-x boost oc,μου φαίνεται θα τον ακούσω,εσείς τι λέτε?
  7. Αλάνια μου επειδή είμαι άσχετος,βοηθήστε με να στήσουμε ένα δυνατό PC,πιο πολύ το θέλω για gaming αλλά μην φανταστείτε τρελά πράγματα,προς το παρών παίζω league of legends και hearthstone που απ'οτι ξέρω δεν έχουν τρελές απαιτήσεις αλλά γενικά δοκιμάζω games και σίγουρα με ένα καλό pc θα μπώ στο τριπάκι...να παίξω και games με παραπάνω απαιτήσεις. Έχω πάρει αρκετές γνώμες και έχω τρελαθεί γιατί οι απόψεις διίστανται...οπότε θα εκτιμούσα μερικές ακόμα μπας και τελικά καταλήξω σε κάτι. (Κάτι σχετικό με τροφοδοτικά-κάρτες γραφικών...μου είπαν και διάβασα ότι π.χ αν μια κάρτα απαιτεί τροφοδοτικά 500-600 watt + 100 πες πάνω κάτω ο επεξεργαστής και πες πως ο υπολογιστής λειτουργεί αρκετές ώρες κάθε μέρα,τότε υπάρχει περίπτωση να ανέβει ο λογαριασμός της ΔΕΗ κατά πολύ η μπαρούφες είναι αυτά...π.χ άμα ανέβει κανά δεκάρικο το δίμηνο κλάιν αλλά άμα ειναι να δω κανα κατοστάρικο πάνω...άστο καλύτερα...)
  • Δημιουργία νέου...