Προς το περιεχόμενο

darkdragon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    418
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

darkdragon's Achievements

  1. Ανέβηκε http://www.internetlivestats.com/ ξεπέρασε το facebook ήταν από κάτω του πριν μήνα περίπου. Κάπως βάρυνε το site με την αλλαγή θα το διαπιστώσω το σαββατοκύριακο στο εξοχικό με το παλιό φορητό ή είναι ιδέα μου από αυτό που βλέπω και δεν μου αρέσει περίμενα με τέτοιο ντόρο μεγαλύτερες αλλαγές. Ήθελα να μπορώ να διαλέγω το αριστερό μενού για παράδειγμα. Θα ήταν εγκληματικό να το σταματούσε η google γιατί μπορεί να πάρει πολλές καινούργιες μορφές που να εξυπηρετεί αυτή κι εμάς μαζί.
  2. Να το τρέξεις σε safe mode το malwarebytes να πως win+r γράφεις msconfig και enter στη ταμπέλα εκκίνησης υπολογιστή επιλέγεις ασφαλή εκκίνηση πατάς εφαρμογή και ok μετά εκκίνηση του υπολογιστή και μπαίνει σε safe mode όταν τελειώσεις με το malwarebytes κάνε τα ανάποδα βήματα για επανεκκίνηση σε κανονικό περιβάλλον. Αλλά πριν το κάνεις αυτό κατέβασε και τρέξε το http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/ δεν αργεί είναι σχετικά γρήγορο, μη σε τρομάξει η γραμμή εντολών που πετάει έτσι δουλεύει να έχεις κλείσει τα προγράμματά σου πριν το τρέξεις άλλωστε στο βγάζει και σαν προτροπή πριν τη τελική εκκίνηση. Το πρόγραμμα αυτό δεν εγκαθίσταται προχώρα και γράψε μας αν σου έβγαλε κάτι.
  3. Καινούργιος αξιόλογος φακός σε τόσο χαμηλή τιμή είναι εκτός λογικής. Ο Tamron που σου προτάθηκε http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/716-tamron182703563pzd είναι χειρότερος από αυτούς που ήδη έχεις και από αυτούς που επέλεξες. Μία μέση λύση για κάτι σε μεγάλο εύρος και σχετική ανεκτή κάπως ποιότητα θα ήταν όπως ο http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/294-tamron-af-18-250mm-f35-63-di-ii-ld-aspherical-if-macro-nikon-lab-test-report--review?start=1 και macro και από τιμή κάπως https://www.skroutz.gr/s/2465876/Tamron-AF-18-250mm-F-3-5-6-3-Di-II-Nikon.html?from=drop. Για άλλες προτάσεις κοιτάς και σε αυτή τη σελίδα http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests και το ebay και μάλλον εκεί πρέπει να εστιάζεις σε μεταχειρισμένο.
  4. Το τραγικό του πράγματος δεν αλλάζει με ένα δίσκο ssd. Απαραίτητος ο καλύτερος επεξεργαστής αλλιώς απλά τα εύκολα θα εμφανίζονται άμεσα αλλά εκεί που θα ήθελες το κάτι παραπάνω βίντεο multitasking δεν.. και θα έλεγα αν έχεις κατά νου να βάζεις data στο δίσκο μιας και θα το χρησιμοποιείς πλέον κοίτα για κάποιον τουλάχιστον 180 gb για να μη πω 240 gb υπάρχουν καλές και φθηνές επιλογές σήμερα και ο φορητός σου sata 2 είναι δεν θα τερματίζει τον δίσκο κοίτα προς χωρητικότητα και mlc
  5. Έχεις βάλει οροφή για τη συγκεκριμένη αγορά σου θα πήγαινες πάνω από τα 250 ευρώ για παράδειγμα;
  6. darkdragon

    Μετατροπη σε BMP

    http://www.zwsoft.com/zwcad_forum/thread-2758-1-1.html
  7. Όχι σωστή είναι η ανάλυση απλά το insomnia ίσως αποθηκεύει μικρότερη ανάλυση γιατί δεν χρειάζεται περισσότερο στο web. Μόνο αν πας σε aps-c μέγεθος αισθητήρα αξίζει να αγοράσεις κάμερα με το κινητό που έχεις. Να προσέχεις την εστίαση του κινητού πριν τραβήξεις τη φωτογραφία αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η φωτογραφία θα είναι χάλια όσο μεγαλώνει η διάσταση προβολής της.
  8. darkdragon

    format

    Θέλεις να διαγραφούν τα δεδομένα του hhd γιαυτό κάνεις λόγο για format; Τότε μπορείς μέσα από το bios να το κάνεις.
  9. Πρώτη φορά χρησιμοποιείς τον φορητό αυτόν στο moderm router; Γιατί φιλτράροντας τα Mac numbers δεν θα μπεις ποτέ μέσα! Εγώ στις αρχές δεν ξερά ότι και η Ethernet σύνδεση έχει το δικό της #mac και δεν μπορούσα να συνδεθώ μέχρι και την hol είχα πάρει τηλέφωνο καλοκαίρι και το παιδί ασχολήθηκε αλλά δεν πήγε το μυαλό του στο φιλτράρισμα, το ανακάλυψα αργότερα από γραφόμενα σε άσχετο άρθρο μέχρι τότε δεν είχα ενσύρματη σύνδεση.
  10. Στο google play ψάξε για ocr περιέχουν λογισμικό που αναγνωρίζει κείμενο σε φωτογραφία και το εξάγουν σε pdf ή απλό κείμενο. Έτσι θα το διαβάσεις ευκολότερα και με ζουμ in/out ανάλογα με την οθόνη όπως σε βολεύει. Και στο διαδίκτυο με best ocr Android και θα βρεις άρθρα. Αν χρησιμοποιείς τη πλατφόρμα της Google σίγουρα θα έχεις το Google drive έχει το εικονίδιο της φωτογραφικής κάμερας για κάποιο λόγο!!!
  11. Φίλε να σε τι αναφερόμουν βρήκα μία εφαρμογή για να δοκιμάσεις τις επιδόσεις της https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens
  12. Μερικές φορές σε τρελαίνουν οι αλγόριθμοι κάνουν τα αδιανόητα. http://www.slrlounge.com/jpegmini-reduces-file-size-5x-no-perceivable-reduction-quality/ Και τα reviews στο http://www.bhphotovideo.com/c/product/1009178-REG/jpegmini_beamr_jpegmini_pro_r1_jpegmini_pro_photo_optimization.html θα τα έλεγα πολύ ενθαρρυντικά όταν έχεις πολλές φωτογραφίες στο αρχείο σου. Μια ρύθμιση δεν βλάπτει αρκεί να το ξέρεις ότι υπάρχει κάπου στη κάμερα σου μέσα κάπου στο μενού. http://www.slrlounge.com/calibrate-lenses-simple-fix-blurry-images/ Για την όραση σου ασφαλώς.
  13. Η ανάλυση είναι 1600x900 στη φωτογραφία που βλέπουμε στο insomnia ούτε 1.5mpixels. Η φωτογραφία που έχεις στον υπολογιστή σου: τι ανάλυση έχει τι μέγεθος έχει Το σκεπτικό του @topos παραπάνω έχει μεγάλη βάση γιαυτό κάνε μια προσπάθεια. Έχω κάνει μεγέθυνση σε μάτι με μπούκλα κοπελιάς από τα 13mpixels κινητού και την έβαλα wallpaper σε 1080 μόνιτορ χαζεύοντας την και δεν πίστευα από αυτά που έβλεπα και με επεξεργασία με το snapseed που σημαίνει ένα ακόμα στάδιο συμπίεσης jpeg to jpeg, σε εσωτερικό χώρο χωρίς φλας η φωτογραφία και σε μέγεθος ούτε το 15% της αρχικής επιφάνειας, είναι να σε τρελαίνει μερικές φορές η απόδοση σαν σε καμβά. Στα κινητά η εστίαση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από όσο στις κατεξοχήν κάμερες. Να και ένα πόνημα σχετικό σημερινό μάλιστα http://www.kenrockwell.com/tech/comparisons/2015-11-02-apple-canon-fuji-sony/index.htm
  14. Δοκίμασε με ένα καλό κινητό υπάρχουν εφαρμογές που από φωτογραφία μετατρέπουν τη σελίδα σε pdf κείμενο και την αποθηκεύουν σε drive για τα περαιτέρω και η microsoft είχε βγάλει και το google έχει αλλά δεν έχω πρόχειρες τις εφαρμογές ίσως υπάρχουν άλλες περισσότερο ειδικευμένες. Για να το καταλάβεις φωτογραφίζεις και υπό γωνία και σου παρουσιάζει τη σελίδα στη σωστή μορφή της. Δεν είναι υποχρεωτικό το pdf μένει και σαν φωτογραφία βέβαια. Γλιτώνεις τη μεγάλη κάμερα και αποκτάς μεγαλύτερη ευχρηστία πιστεύω. Για τη φωτογραφία αν διαθέτεις μικρή βάση τοποθέτησης του κινητού μπορείς επίσης να κάνεις τη δουλειά σου εκτός αν ζητάς παράλογα πράγματα από ποιότητα και μεγέθυνση ή έχεις δυσκολία στον έλεγχο του φωτισμού. Ο φωτισμός είναι μεγάλη υπόθεση σε αυτό που θέλεις να κάνεις.
  • Δημιουργία νέου...