Προς το περιεχόμενο

k_skidrow

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    823
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με k_skidrow

  • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

k_skidrow's Achievements

  1. Πριν λιγο μου ηρθε το καινουργιο monitor. http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html Ολα καλα μεχρι στιγμης, αν και δεν εχω προλαβει ουτε να παιξω ουτε να δω καποια ταινια. Κατεβασα και το software που δινει η LG, παρολαυτα γνωριζει καποιος τις καλυτερες ρυθμισεις που μπορει να γινουν στην οθονη; Καποιο preset ισως.
  2. Το freesync δεν με νοιαζει. σχολιο απο reddit. Easy to oc to 75hz. I have this monitor and it came advertised with freesynce and 75hz but was not. The 75hz is only at lower resolution which is why LG thinks it's okay to put on the spec list. Still a beautifull screen though, but get the 29UM68 instead if you can.
  3. http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58#reviews Δεν ξερω τι εχουνε κανει στο σκρουτζ και εχουνε βαλει στα χαρακτηριστικα 60hz., στο επισημο της lg την δειχνει στα 75hz.
  4. Τι καλωδιο περνει; Το HDMI καλυπτει τα 75hz και την μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του 1920χ1080?
  5. στην 29αρα την lg. 27cm ειναι η 22αρα μου. απο οτι διαβασα μολις τωρα στο reddit η 29αρα ειναι ακριβως σαν 23'' στο υψος . εσυ που την εχεις την οθονη πως σου εχει φανει σαν συνολικη εμπειρια; εχεις αντιμετωπισει τιποτα προβλημα ασυμβατοτητας λογω αναλυσης; τα 75hz εχουν ορατη διαφορα απο τα 60? για τα χρωματα κτλπ δεν θα ρωτησω, εχω διαβασει αρκετες κριτικες για την συγκεκριμενη και ολες λενε καλα λογια για το panel-χρωματα και γωνιες θεασης.
  6. 16:9 ειναι η PHILIPS 227ELH που εχω τωρα, και μαλιστα ετοιμαζομαι να την δωσω και σε λιγες ωρες μεσω αγγελιας. Σχετικα με το μεγεθος ρωτησα μιας και δεν γνωριζω. Αν ειναι σαν 24αρα ομως ισως τελικα καταληξω σε αυτην.
  7. αυτο που λες για το υψος ισχυει οντως οτι ειναι σαν 24αρες; Εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μικροτερες σαν 22' ας πουμε. μιας και εχεις την οθονη μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποσα cm ειναι υψος(μονο η οθονη χωρις τη βαση) για να συγκρινω με την τωρινη 22αρα μου διοτι ψαχνομαι ειτε για 24αρα καινουργια ειτε για την lg την 29''
  8. για την συγκεκριμενη οθονη εχετε να προτεινετε καποια εναλλακτικη; http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html ψαχνω monitor για gaming, 144hz, πρωτη φορα σε tn panel ελπιζω να μην το μετανοιωσω λογω χρωματων. κατι καλυτερο ισως που παιζει σε αυτα τα λεφτα; με την benq 144hz απο οτι διαβαζω ειναι σχεδον ιδιες.
  9. Nαι το καταλαβα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
  10. Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα 2;
  11. Καλησπερα, ψαχνω για ενα καινουργιο gaming headset, το budget ειναι μεχρι 60ευρω αντε ενα 10αρικο παραπανω αν αξιζει πραγματικα. Θελω να εχει αξιοπιστο ηχο γιατι ακουω και αρκετα μουσικη/βλεπω ταινιες. Ευχαριστω εκ των προτερων. Σκεφτομαι για τα hyper-x , γνωριζει καποιος για τις διαφορες μεταξυ αυτων των 2 μοντελων; http://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html http://www.skroutz.gr/s/9541141/HyperX-Cloud-Core.html
  12. Λοιπον δοκιμασε στα παιχνιδια να ενεργοποιησεις το v-sync. Στο browsing ενεργοποιησε το acceleration hardware στις ρυθμισεις του chrome-firefox. Βγαλε τελειως τους τωρινους drivers με το DDU περασε τους τελευταιους πριν κανεις οτιδηποτε.
  13. Τι παιζει με τη συγκεκριμενη οθονη; IPS panel, 144hz, 1ms, στα 285 ευρω; Και μαλιστα εχει και freesync το οποιο δεν θα χρησιμοποιησω. http://www.skroutz.gr/s/9372695/Acer-XF240H.html#specs Στερει καπου η συγκεκριμενη; Γιατι σαν χαρακτηριστικα σε σχεση με την τιμη της ειναι πολυ καλη.
  14. Σε ευχαριστω. Πιστευεις ειναι καλη επιλογη η συγκεκριμενη σε αυτα τα λεφτα; Δεν μπορω να παω σε κατι πιο ακριβο ειναι ταβανι τα λεφτα δυστυχως. Αν και το σκρουτζ λεει οτι ειναι 60 hz στο official της LG ειδα οτι ειναι 75. Επισης μια απορια σχετικα με τα πισω ports. Αυτη τη στιγμη εγω σε μια παλια 22αρα που εχω ειμαι με hdmi, το display port δινει την καλυτερη ποιοτητα; Και επισης η συγκεκριμενη εχει θυρα display?
  15. Σε ευχαριστω. Πιστευεις ειναι καλη επιλογη η συγκεκριμενη σε αυτα τα λεφτα; Δεν μπορω να παω σε κατι πιο ακριβο ειναι ταβανι τα λεφτα δυστυχως. Αν και το σκρουτζ λεει οτι ειναι 60 hz στο official της LG ειδα οτι ειναι 75. Επισης μια απορια σχετικα με τα πισω ports. Αυτη τη στιγμη εγω σε μια παλια 22αρα που εχω ειμαι με hdmi, το display port δινει την καλυτερη ποιοτητα; Και επισης η συγκεκριμενη εχει θυρα display?
  • Δημιουργία νέου...