Προς το περιεχόμενο

asterikios7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

768 προβολές προφίλ

asterikios7's Achievements

  1. Βλαμμενοι γονείς κ να αφαιρεθεί η επιμέλεια.... Ωραίοι είστε, χωρίς να ψάξετε, μπροστά στην οθόνη ότι μας σερβίρουν. Ας αναρωτηθείτε γιατί περίμενε στην αναμονή ο ιατρικός επισκέπτης κ γιατί η γιατρός μας έκανε σαν παλαβή όταν την ρωτήσανε για την ασφάλεια των εμβολίων; Γιατί ένα βρέφος 6 μηνών να πρέπει να φάει 6 εμβόλια; Κ μέχρι τα 3 χρόνια του καμία πενηνταριά; Μήπως αρρωστήσει από ανεμοβλογια;; Κ τι έγινε; Εξάλλου εσείς που είστε εμβολιασμένοι δεν έχετε κίνδυνο. Ας είμαστε λίγο σκεπτικιστές γιατί μας πλασάρουν πολύ σανό γενικώς. Δεν ανήκω σε κανένα κίνημα αλλά προβληματίζομαι που στα τριάντα μου έπαθα αλλεργίες. Κ έχει γεμίσει ο κόσμος αυτοάνοσα.
  2. Έτσι ακριβώς. στην ανακύκλωση και ησύχασα...
  3. την πάτησα όντως, άλλα δεν θέλω να το πετάξω. 77€ το πήρα, φυσικά μου έχει πάει πολύ περισσότερο. η μπαταρία την έδινε πιο μεγάλη στη σελίδα που το βρήκα. η 8000 τελικά είναι 4800 αλλά δεν κρατάει πάνω από μια ώρα online gaming. καμία ιδέα;;;
  4. Σ'ευχαριστώ για την απαντησή σου. όμως το έκανε και με την πρώτη μπαταρία που παρόλο που ήταν μικρή διαρκούσε πάρα πολύ λίγο. Μάλλον φαίνεται κάπου "χανει" ενέργεια. Σε ενα app που εγκατέστησα μου εμφάνιζε διάρκεια 13 ώρες αλλά τελικά διαρκούσε το πολύ 2.
  5. αγαπητοί, έκανα μία αγορά, παίρνοντας ένα κινέζικο noname tablet 9,7'' . Η μπαταρία που είχε ήταν 3000mah και κρατούσε μονο μισή ώρα. Μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω μπαταρία και παρήγγειλα από site μία LG(WHO KNOWS) 8000mAh. Τώρα το tablet μένει ανοικτό 1ωρα και 45λεπτά το πολύ. το περίεργο είναι οτι όταν το κλείνω και έχει πχ 60%. την επόμενη μέρα δεν ανοίγει γαιτί δείχνει αφόρτιστο!!! αν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχω φάει σκάλωμα..
  • Δημιουργία νέου...