Προς το περιεχόμενο

mentoras28

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

836 προβολές προφίλ

mentoras28's Achievements

  1. Προφανως οχι. Ακομα και αν τα ζηταγε η αγγελια δεν θα τα εστελνα. Μονο σε περιπτωση προσληψης θα εδινα οποιοδηποτε ειδος πιστοποιητικου.
  2. Εργαζομαι σαν developer 3,5 χρονια. Ξεκινησα σε μικρη εταιρεια με 800 καθαρα σαν junior Μετα απο 3,5 χρονια εχω φτασει τα 1200 καθαρα. Μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει κανενα να περνει λιγοτερα απο 750 ευρο. Οπως επισης δεν εχω γνωρισει καποιον που να περνει πανω απο 2,5K . ( Αναλυτες , Αρχιτεκτονες, PM τους βγαζω εκτος) Μιλαμε ομως για developer και οχι για γενικα ΙΤ. Ο κολλητος μου για παραδειγμα δουλευει σαν ΙΤ help desk σε πολυ μεγαλη εταιρεια. Και περνει κατι λιγοτερο απο 800 καθαρα. Αλλα η πλειοψηφεια εκτος κλαδου δεν μπορει να καταλαβει γιατι ενω εχουμε παρομοιο CV( αποφοιτοι AEI και οι δυο, ιδια ηλικια και ιδια χρονια προυπηρεσιας) εχουμε τοσο διαφορετικες αποδοχες. Αν και δεν πολυψαχνομαι σε site kariera κτλ για ευρεση εργασιας θα σου πω 2-3 πραγματα που κοιταω σε μια αγγελια. 1. Μεγεθος εταιρειας (Πολλοι συναδελφοι μου εχουν φαει πιστολια απο μικρες εταιρειες ) 2. Φυση των project που ασχολειται η εταιρεια. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να το εξηγησω αλλα πρεπει να ειναι καποιο project το οποιο με εξιταρει. Για παραδειγμα το να φτιαχνω site με το κιλο χρησιμοποιοωντας καποιο cms και να γραφω κανα custom θεμα δεν με συγκινει. Το να φτιαξω ομως το δικο μου cms χρησιμοποιωντας OrientDB και node είναι κατι που με ψηνει αρκετα. Επισης δεν ξερω αν το assignment σε senior είναι σωστη τακτικη. Θελω να πω οτι ενας senior με εμπειρια μπορει να σου μιλησει για δικα παλια του project και τα challenges που ελυσε. Οποτε εκει πρεπει αυτος που περνει συνεντευξη να ειναι σε επιπεδο να κρινει τις αποφασεις του αλλου καθως και να κανει τις καταλληλες ερωτησεις.
  3. mentoras28

    medical cannabis shop Νομιμο ?

    Το medical cannabis ειναι μαρκετιστικος ορος και οχι καποια συγκεκριμενη ποικιλια ή ειδος κανναβης. Η κανναβη έχει διαφορες ουσιες( κανναβοειδη) που η θεραπευτικη τους ιδιοτητα εχει αποδειχθει με ερευνες. Ακομα ομως δεν εχει ερευνηθει πληρως οι ιδιοτητες του φυτου. Στην Ελλαδα η CBD( kανναβιδιόλη) είναι νομιμή . Προσωπικα ψωνιζω απο εδω Hempoilshop και είμαι αρκετα ευχαριστημενος . Μεχρι προσφατα ήταν παρανομα στην ελλαδα η καλλιεργια , διαθεση και καταναλωση σκευασματων με συγκεντρωση THC πανω απο 0,2 %. Ο νομος που περασε προσπαθει να εισαγει ενα πλαισιο για να γινει καλιεργια κανναβης με THC >0,2 %νόμιμη καθως και για την διαθεση, εμπορια και χρηση αυτης. Είναι ομώς λιγο ασαφης ακομα γιατι ουσιαστικα λέει μονο για την καλλιεργια και οχι για τα υπολοιπα. Επισης η αυτοκαλλιεργεια συμφωνα με τον νεο νομο είναι παρανομη. Δηλαδη δεν θα μπορει ο καθενας να βαλει 2 γλαστρες σπιτι του όπως ακουστηκε.
  4. Μαλλον δεν με καταλαβες. Κατα πασα πιθανοτητα δεν υπαρχει νομος που περιγραφεις αλλα δεν αντιλαμβανομαι και την συνδεση με αυτο που ειπα εγω. Απο κει και περα τουλαχιστον στην δικια μου γειτονια εχει τυχει πολλες φορες καποιος που καβατζωνει την θεση με καποιο αντικειμενο , να βαζει εναν ανθρωπο να μετακοινισει το αντικειμενο και στην θεση του αντικειμενού να μένει ο ανθρωπος μεχρις οτου ερθει ο αλλος που ειχε καβατζωσει την θεση του για να παρκαρει. Εγω αναφερομουν αν τυχον στο μεσοδιαστημα αυτο θελω να παρκαρω και δεν με αφηνει ο αλλος λεγοντας οτι κραταει την θεση θα εχουμε θεμα.
  5. Μενω Παγκρατι οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι εχω περασει στο θεμα παρκινγκ. Εχω πλακωθει με καταστηματαρχες που θεωρουν οτι για καποιο λογο τους ανηκει η θεση εξω απο το μαγαζι τους . Εχω τσακωθει με γιαγιαδες που λενε οτι κρατανε την θεση και τωρα ερχεται ο ανδρας τους να παρκαρει. Εχω συχτηρισει μαλκες που τ αφηνουν σε στροφες με αποτελεσμα ειτε να μην χορας ειτε για να δεις αν ερχεται κανεις να πρεπει να βγαλεις την μιση μουρη εξω. Ποτε ομως δεν εχω τσαμπουκαλευτει με καποιον που αφησε την μηχανη του για να καβατζωσει θεση. (Και οχι δεν εχω μηχανη) . Στο δικο μου μυαλο μου απο την στιγμη που ο αλλος παρκαρει νομιμα την μηχανη του δεν εχω το δικαιωμα να του πω κατι. Βεβαια αν τυχει και την πετυχω την θεση αδεια την ωρα που κανει την τραμπα προφανως και θα παρκαρω και θα τσακωθω με οποιον εχει κατσει και "φυλαει " την θέση .
  6. mentoras28

    Euroleague 2017-18

    Μάθε πρώτα τι σημαίνει ο Πριντεζης για μας τους Ολυμπιακούς και μετά μιλά για σεφ και αμαξια
  7. mentoras28

    Euroleague 2017-18

    Ο Σφαιροπουλος ας πούμε ότι θέλει να κρατήσει την θέση του, ο Παπανικολάου είναι κωλοπαιδο αλλά ο πριντεζης γιατί μίλησε πρώτη φορά για διαιτησια σήμερα?
  8. mentoras28

    Euroleague 2017-18

    Σε εχει πονεσει πολυ ο κυριος απο κατω ε?
  9. Επισης κατεβασε το dia. Θα σου χρειαστει για να φτιαξεις το ER. Απο κει και περα δειξε μας τι εχεις κανεις για να σε βοηθουσουμε. Αν δεν δειξεις κατι δυσκολα θα σε βοηθησει (στο δωσει ετοιμο)καποιος απο εδω μεσα
  10. Σορρυ αλλα λες να κανεις manual update σε 350 προιόντα. Γιατι? Εχεις προσβαση σε db? Εχεις σε καποια λιστα τις καινουριες τιμες με τους αντιστοιχους κωδικους? Αν ναι μπορεις να φτιξει ενα scιptaki που θα κναει updateστην db.( Με python είναι μερικες γραμμες κωδικα) edit : ΑΚυρο δνε καταλαβα οτι πρέπει να γραψεις εσυ τις περιγραφες
  11. Κοιτα αν θέλεις να απλα να εξασκηθεις στεισε wamp-lamp και πεξε μπαλα. Αν θες αυτο το πραγμα να βγει live παρε καποιο hosting γιατι μονο η static που θα πληρωνεις θα σου βγαινει παραπανω.
  • Δημιουργία νέου...