Προς το περιεχόμενο

Thanos.k

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

297 προβολές προφίλ

Thanos.k's Achievements

  1. Καλησπέρα όχι δεν δοκίμασα ακόμα, οποίος δοκιμάσει η βρεί κάτι σχετικό ας ενημερώσει καλη συνέχεια
  2. Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα ανταλλακτικά για το mpc 1000 της akai από mpcstuff.com(διάφορα κουμπάκια κτλ δηλαδή πλαστικά πράγματα),το χαρτί με το δέμα έγραφε ότι ήρθε με Swiss post από Ζυρίχη. Φαντάζομαι ο εκτελονισμος έγινε εκεί και φάνηκε ότι ήρθε από ΕΕ άρα εδώ το περασαν κατευθείαν, τώρα όσο αφορά με φακούς και φωτογραφικες δεν ξέρω, οποίος έχει όρεξη και θέλει να το ρισκάρει ας ενημερώσει στο ποστ, πραγματικά χάρηκα όταν έφτασε το δέμα και δεν πέρασε τελωνείο και το πλανετ εξπρές φαίνεται καλή λύση .
  3. *update* Παρέλαβα σήμερα το δέμα μου, δεν πέρασε τελωνείο η αγορά ήταν 45 ευρώ,θα δοκιμάσω και την άλλη υπηρεσία με το τρακινγκ καλές αγορές!
  4. Καλησπέρα, μιας και ήθελα να παραγγείλω από Αμερική έπεσα και εγώ πάνω στο planet express. Οι μόνες πληροφορίες πού υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι κάποια βίντεο στο γιουτιουμπ που αφορούν την αγορά καλλυντικών από Αμερική μέσω planet Express. Σήμερα πραγματοποίησα αγορά και αυτά πού κατάλαβα είναι 1 στην ουσία "αγοράζεις" δική σου ταχυδρομική θυρίδα οπου στέλνεις τα δέματα 2 όταν αυτά φτάσουν σου στέλνουν μέιλ με 2 φωτογραφίες του δέματος 3 στη συνέχεια πρίν το στείλεις μπορείς να τους πεις να στείλουν και άλλες φωτογραφίες, να αφαιρέσουν την απόδειξη τιμή κτλ, να το ξαναπακεταρουν κα ( με πληρωμή βέβαια) 4 κάνεις έναν εικονικό εκτελωνισμο δηλ γράφεις πόσα αντικείμενα περιέχει το πακέτο τι είναι αυτά και την αξία τους( στα βίντεο που ανέφερα πιο πάνω προτείνουν να βάζουμε τιμή 5-10 USD) 5 τελος επιλέγεις εταιρία για αποστολή (dhl,υps. Κτλ) Αυτό που προτείνεται για αποφυγή τελωνείου είναι να χρησιμοποιήσεις την planet mail που είναι της planet Express και συγκεκριμένα την economy (έχει 2 : economy, express) η economy δεν έχει τρακινγκ, έρχεται σε 20-30 μέρες μέσω Ευρώπης όπου εκτελωνιζεται εκεί πχ Γαλλία (όπως αναφέρουν σε ένα βίντεο) και έτσι δεν πληρώνουμε εμείς τελωνείο , έχει και προστασία του πακέτου με 2 δολάρια Εγώ έκανα σήμερα παραγγελία, όταν έρθει το δέμα μου σε ένα μήνα (πιστεύω) θα ενημερώσω ,να στε καλά και καλές αγορές
  5. Thanos.k

    Προβλημα με PAYPAL

    Νταξει παιδια το ελυσα. Επρεπε να κανω μετατροπη τα ευρω σε αγγλικη λιρα. Αντε καλες αγορες
  6. Thanos.k

    Προβλημα με PAYPAL

    Η αγορα μου ειναι απο sports direct και χρησιμοποιω paypal balance. Η αγορα μου ειναι γυρω στα 200 ευρω. Μου ζητησε το paypal να ενεργοποιησω το κινητο μου και εστειλε ενα κωδικο με SMS. Τον εβαλα και απο κει και περα μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα οτι δεν μπορω να κανω αγορες. Λες να εχει αυτο καποια σχεση?
  7. Thanos.k

    Προβλημα με PAYPAL

    Η καρτα που εχω βαλει στο παυπαλ ειναι σχετικα προσφατη και τα χρηματα ειναι αρκετα για την αγορα. Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα εκανα κανονικα αγορες. Δοκιμασα να κανω αγορα και απο αλλο σαιτ και μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα
  8. Thanos.k

    Προβλημα με PAYPAL

    Καλησπερα παιδια, απο χθες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το paypal. Οταν παω να κανω αγορα μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα : "Sorry, we can’t complete your purchase at this time Please return to the merchant and choose another way to pay." Εχει συμβει σε καποιον αυτο? Ξερουμε πως λυνεται? Ευχαριστω για το χρονο σας!
  • Δημιουργία νέου...