Προς το περιεχόμενο

Unlock solution

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    131
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Unlock solution

  • Ημερομηνία γέννησης 02/11/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Serres

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.552 προβολές προφίλ

Unlock solution's Achievements

  1. Καλημέρα, ξέρει καποιος τι γίνεται με την τιμη του booster σε περίπτωση διακοπής της σταθερής; Σκευτομαι να αλλάξω πάροχο μιας και το συμβόλαιο της σταθερής λήγει (η cosmote δεν δίνει καποιος προσφορά) αλλα θελω να κρατήσω το booster. Η τιμη του να υποθέσω οτι θα εκτοξευτεί απο τα 6,90 στα 20+ ευρώ.
  2. Καλημέρα, θελω να παραγγείλω ενα κινητο μέσω eBay απο Ιαπωνία, γνωρίζει καποιος εαν θα εχει τελωνείο και πως μπορω να το υπολογίσω; Ευχαριστω.
  3. Unlock solution

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, ψαχνω για στρώμα, και κλείνω προς: https://www.praktiker.gr/m/p/zenius-harmony-black-edition-stroma-diplo-200x160cm-131547, μηπως υπάρχει καποια καλυτερη πρόταση ήτο εχει καποιος να μας πει την κριτική του; Ευχαριστω
  4. Σχετικά ναι, ψαχνω κατι οικονομικό αλλα να αξίζει και ο κόπος, έχετε κάποια πρόταση; Αξίζει το evga που έβαλα παραπάνω η το tacens?
  5. Ερώτημα 2ο (σαν άσχετος που ειμαι) αυτο https://www.skroutz.gr/s/17672257/Tacens-APB550.html#reviews αξίζει η θεωρείται no name? Οποτε μακρια. Ρωτάω γιατι βλέπω έχουν την ίσια πιστοποίηση 80+.
  6. Καλησπέρα, εχω αυτο το τροφοδοτικό https://www.trust.com/en/product/14995-420w-psu-big-fan σε ενα pc me Amd fx 8320 (95w) Εχω κάποια θέματα στα ρεύματα, πιστεύω οτι οφείλεται στην motherboard (δεν βγάζει σωστό ρεύμα παντα στα usb) Και εχω αγοράσει μια άλλη την οποία και θα τοποθετήσω, σκεφτικά να ατικαταστησω το υπάρχον τροφοδοτικό με το https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=58294&ref=bestprice.gr , αξίζει ο κόπος; Ευχαριστω.
  7. Θα ήθελα τα “φώτα” σας, εχω έναν laptop Acer , που μας άφησε απο μητρική (7736g), βρησκω σε κινεζικά site, μητρική απο 7736, αποτι κατάλαβα η διαφορά ειναι στην κάρτα γραφικών, ο πρώτος είχε ανεξάρτητη, ενώ αυτη που βρήκα εχει ενσωματωμένη, θα υπάρξει πρόβλημα αν βάλω την αυτη με την ενσωματωμένη; Ευχαριστω!!!
  8. Καλημέρα, αφού διάβασα αρκετά post, κατέληξα πως ειναι αρκετά οικονομική σαν εταιρία, ακόμη ποιο Συμφέρων θα ηταν Αν καποιος χρησιμοποιήσει το ρεφερ α φριεντ Ως νέα ασφάλεια,με την πινακίδα άλλου κ ο πρώτος στείλει το 20αρικο στον δεύτερο.
  9. Κάποιο link για τα παρελκόμενα μήπως μπορείς να βάλεις;
  10. Τουλάχιστον να βρούμε καμία προσφορά σε ps plus
  11. Παίζει λέτε να ξαναβγεί το s all digital στα 99; Μιας και δεν το προλάβαμε;
  12. Θα με ενδιέφερε αν αποφασίσεις να το πουλήσεις.
  • Δημιουργία νέου...