Προς το περιεχόμενο

andreasr10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

andreasr10's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Τα κατέβασε τα αρχεία ή microsoft για τα 7, τώρα που μπορώ να τα βρω? Επίσης βρήκα αυτό. According to some posts on Microsoft’s Community forums, this is mostly happening on Lenovo laptops and the fastest way to deal with performance issues is to uninstall the “Intel Dynamic Platform and Thermal Framework” from the device manager. In addition, you need to access the BIOS menu and in the “Configuration” screen, make sure you disable the DPIF option to turn it off completely until Microsoft comes up with a fully-working fix. To access BIOS press F2 on boot. Το intel dynamic platform... Δεν το βρίσκω αν κάνω αυτό με το bios λέτε να βοηθήσει?
  2. Ο δίσκος ενώ είναι άδειος μου λέει 100% σε χρήση το cpu και η ram τερματιζουν χωρίς λόγο. Τ θέμα είναι ότι δεν έχει dvd rom και θα πρέπει να τα βάλω με φλασακι αλλά δε ξέρω και πολύ καλά να κάνω τη διαδικασία η που να βρω τ windows 7!
  3. Πήρα το παραπάνω laptop από τη προσφορά e inclusion 230 ευρω. Δεν περίμενα και πολλά λόγω της χαμηλής τιμής του, αλλά είναι τραγικός. Αργεί υπερβολικά πολύ, το chrome κάνει 2 λεπτά να ανοίξει, τα βίντεο στο YouTube ενώ έχουν φορτώσει κολλάνε ακόμα και στα 480p. Ότι τον έχω ανοίξει δεν έχω βάλει τίποτα μέσα, δοκίμασα να απεγκαταστησω όλα τα προγράμματα της lenovo και να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στα Windows 8.1 64 bing αλλά τα ίδια. Υπάρχει λύση? Μου προτείνεται να κάνω κάτι?
  4. Έχω μια samsung 42f5000.Ενώ όλα τα παιχνίδια στο ps4 τα παίζω με κρυστάλλινη εικόνα στο outlast και στο dying light έχω το εξής πρόβλημα. Στις λίγο σκοτεινές περιοχές κάποια pixel φαίνονται να τρεμοπαίζουν σαν να κουνιούνται και το χρώμα σα να γίνεται ξεπλυμενο όταν πέφτει φως πάνω πχ φακός το φαινόμενο εξαφανίζεται η καλύπτεται απ τη φωτεινότητα ,δε ξερω. Μου είναι δύσκολο να το περιγράψω ακριβώς,κοντά στην οθόνη φαίνονται ξεκάθαρα τα pixel σαν να κουνιούνται όλη την ώρα δεξιά αριστερά ή να αναβοσβηνουν ακόμα κ αν η κάμερα είναι ακίνητη. Μου θυμίζει ας πούμε λίγο τις παλιές τηλεοράσεις όταν δεν έπιαναν τέλειο σήμα. Έχω ψάξει παντού στο ίντερνετ και ακριβώς αυτό δεν το έχω δει να το αναφέρει κάποιος. Αν δεν είναι το σωστό μέρος στο φόρουμ για να ποσταρω το πρόβλημα μου συγνώμη, αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος στο φόρουμ όπου μπορούν να το δουν και να με βοηθήσουν κάποιοι άλλοι ενημερώστε με. Πραγματικά είναι πολύ σπαστικό.
  5. andreasr10

    Επιλογή tablet Samsung

    Ναι είναι πολύ καλό όλα τα review λένε ότι είναι top οθονη πολύ καλή κάμερα πολύ καλή για tablet πολύ ανώτερο του tab 3 και 4 φοβερό design για μένα δοσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρτο για τη διαφορά τους στα χαρακτηριστηκα δεν είναι πολλά τα 50 ευρώ.
  6. andreasr10

    Επιλογή tablet Samsung

    https://www.skroutz.gr/s/3376478/Sony-Xperia-Tablet-Z-LTE-16GB.htmlμε 50 ευρώ παραπάνω. .αλλά και το tab 4 καλό είναι μόνο κάμερα δε φέρεται να χει καλή το tab 4
  7. andreasr10

    Επιλογή tablet Samsung

    Αν δεν έχει δει οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση μια χαρά θα του φανεί. Πρόβλημα θα χε αν είχε συνηθίσει μια οθόνη με πολύ μεγάλη ανάλυση..
  8. andreasr10

    Επιλογή tablet Samsung

    Και εγώ το ίδιο έψαχνα να έχει 3g. Αλλά αν έχεις smartphone μπορείς να το κάνεις hotspot και να παίρνεις intranet απ τα mb του κινητού σου μέσω wifi απ το tablet σου. Πολύ απλό καθόλου πολύπλοκο μια ρύθμιση στο κινητό και είσαι ετοιμος. Εγώ πήρα το tab pro 10.1 με wifi 300 ευρώ απ το scroutz. Η οθόνη η του δε συγκρίνεται με του tab 3 και 4 δε κολλάει είναι φοβερό 8 megapixel κάμερα μια χαρά.
  9. Τι επαναφορά να κάνω? Προχθές το πήρα το tablet. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα messenger η ovoo η skaype το κάνει η κάμερα με δείχνει όχι κανονικά αλλά γυρισμένο στο πλάι 45 μοίρες το γυρνάω έτσι και πάει απ την άλλη ενοχλητικό πολύ. Με το messenger με την ηχογράφηση κτλ βρήκα λύση κατέβασα ένα rotation locker. Η κάμερα δεν ισιώνει με τπτ..αν μπω απ τη κάμερα να βγάλω φώτο η βίντεο βγάζει τέλεια. Tab pro 10.1 samsung galaxy έχω.
  10. Τα έκανα όλα αυτά. Γυρνάει και με κλειστό rotation όταν πάω να ακούσω μια ηχογράφηση που μου χουν στείλει και πατάω play ενώ ξέχασα να πω ότι δεν ακούγεται τίποτα μόνο ένα γκρουπ στιγμιαίο, η το κουμπάκι για να ηχογραφήσω εγώ γυρνάει και με πετάει πίσω. Android 4.2.2 έχω. Ακόμα και στο vevoo αν μ πω κολλάει και η κάμερα με δείχνει γυρισμένο οριζόντια στο πλάι όταν το γυρίσω οριζόντια με δείχνει κάθετα τι να κάνω?? Το ίδιο και με τη κάμερα όταν μπαίνω στο vevoo με γυρνάει οριζόντια , γυρνάω το tab οριζόντια και τότε πάει κάθετα είναι πολύ ενοχλητικά όλα αυτά...υπάρχει λυση..? Το rotation της cameras στις εφαρμογές όπως Facebook ή vevoo δε δουλεύει φαίνομαι ανάποδα
  11. Έχω κάνει όλα τα νεότερα updates και στο λειτουργικό και στις εφαρμογές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όταν πάω να ηχογραφήσω κάτι στη συνομιλία το κόκκινο κουμπί δεν πατιέται και αυτόματα η εικόνα γυρίζει κάθετα. Το ίδιο και στις φώτο όταν πατάω μέσα απ το messenger να βγάλω φώτο επί τόπου και να τη στείλω βγάζει μόνο κάθετα όταν το γυρίσω κάθετα αυτό πηγαίνει οριζόντια και με πετάει στα μηνύματα κλείνει δηλαδή η camera. Υπάρχει λύση?
  12. andreasr10

    Κινητα απο skroutz

    planet mobile EU κανεις δεν έχει αγοράσει????
  13. andreasr10

    Κινητα απο skroutz

    Λέω να πάρω το Samsung galaxy tab pro 10.1 το εχω βρεί στο scroutz planet mobile EU 300 ευρώ το κατάστημα έχει κάποιες καλες αξιολογήσεις αλλά λίγες.. ξέρετε κάτι για το κατάστημα να μου πείτε τη γνώμη σας καθώς μου έκανε εντύπωση η μεγάλη διαφορα τιμής με τα υπολοιπα καταστηματα του skroutz.Επίσης στη περιγραφή γράφει οτι το tablet έχει 4 πυρήνες επεξεργαστη στη πραγματικότητα όμως το tab pro 10.1 έχει 8 μήπως είναι παλιότερο μοντέλο?http://www.planetmobile.eu/samsung-galaxy-tab-pro-10.1-wi-fi-16gb.html
  • Δημιουργία νέου...