Προς το περιεχόμενο

nikcrf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    277
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.303 προβολές προφίλ

nikcrf's Achievements

  1. nikcrf

    Πρόβλημα με ιντερνετ

    Όχι δεν κατέβασα τίποτα , τι DNS να βάλω τώρα είναι στο αυτόματο , αν επιλέξω χειροκίνητα θα πρέπει να βάλω εγώ να νούμερα , τι νούμερα να βάλω ; Edit : Έβαλα τα dns της Google έκανα επανεκκίνηση αλλά όλες οι σελίδες φορτώνουν χωρίς αποτέλεσμα , έβαλα και μιας άλλης , τα ίδια .
  2. nikcrf

    Πρόβλημα με ιντερνετ

    Καλησπέρα Ελπίζω να είμαι στο σωστό section για το θέμα μου. Ενω δούλευε το καινούργιο λαπτοπ μια χαρά με το Ίντερνετ μέχρι τώρα, σήμερα συνδέεται κανονικά με το δίκτυο αλλά δεν φορτώνει καμία σελίδα , ακόμα και αν πάω δίπλα από το ρουτερ . Έκανα restart το ρουτερ και το λαπτοπ , μετά τα ίδια . Με το κινητό και με το παλιό λαπτοπ όλα φορτώνουν άψογα ακόμα και στο παραδίπλα δωμάτιο .
  3. Δεν υπάρχει ερώτηση, δεν ψάχνω κάποιον να μου φτιάξει κάτι. Απλά είναι μια ιδεά, οποιος θέλει την δοκιμάζει.
  4. Καλησπέρα Λοιπόν μένοντας Γερμανία για καμπόσο καιρό , υπάρχει μια ιστοσελίδα και εφαρμογή βέβαια στο κινητό που μπορεί κάποιος να βρει συνεπιβάτη ή ένας που απλά θέλει να ταξιδέψει από μια πόλη στην άλλη η και ακόμα εάν και ο προορισμός είναι σε κάποια γειτονική χώρα και να μοιραστούν τα έξοδα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω εάν υπήρχε. Είναι πετυχημένο όλο αυτό το γιατί τα τρένα είναι πανάκριβα, τα λεωφορεία πάνε σε συγκεκριμένες πόλεις και είναι αργά. Στην Ελλάδα με πιο ακριβή την βενζίνη και με τα έξτρα έξοδα των διοδίων πιστεύω μια τέτοια δραστηριότητα θα έπιανε και θα υπήρχαν έσοδα από της διαφημίσεις του σαιτ. Πως λειτουργεί : Βάζω στο σάιτ ότι ξεκινάω π.χ. από Τρίπολη την τάδε ώρα σε εκείνο το σημείο που θα βόλευε να έρθει κάποιος αν θέλει να ταξιδέψει μαζί μου , μετά βάζω ότι θα κάνω μια στάση Κόρινθο στο τάδε σημείο την τάδε ώρα και τελικός προορισμός π.χ. Αθήνα . Με την στάση είναιαυτονόητο ότι μπορώ να πάρω κάποιον από Κόρινθο ή να αφήσω κάποιον εκεί . Και διαλέγω τη χρέωση θα βάλω από Τρίπολη μέχρι Κόρινθο , από Κόρινθο μέχρι Αθήνα και από Τρίπολη μέχρι Αθήνα και πόσες ελεύθερες θέσεις έχω. Εάν θέλω να βρω κάποιο δρομολόγιο απλά βάζω το σημείο αναχώρησης και προορισμού και μου βγάζει τι δρομολόγια υπάρχουν ήδη και διαλέγω πιο προτιμάω και αν θα πληρώσω με κάρτα αμέσως ή εάν δώσω μετρητά στην συνάντηση. Υπάρχει και βαθμολογία μετά το ταξίδι εάν ήταν οδηγός συνεπής και για άλλα πράγματα καθώς και ο οδηγός μπορεί να βαθμολογήσει τους συνεπιβάτες. Το αντίστοιχο σάιτ για το οποίο μιλάω λέγεται blablacar.de όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα ακριβώς πως είναι όλο αυτό στημένο. Ειδικός δεν είμαι αλλά έτσι όπως είναι στημένο δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ο καλύτερος προγραμματιστής στο κόσμο για να φτιάξει κάτι τέτοιο.
  5. Έλεγε ψέμματα στο γράφειο για εμένα. Μιλήσαμε έντονα μετά, ε και το ενα έφερε το άλλο. Δεν είχα στο μυάλο μου κάτι τέτοιο πριν τον ξαναβρώ. Απλά έλεγα αν δεν λάβω την δικαστική κλήση(στέλνοντας πίσω το γράμμα) μπας και λίξει έτσι η υπόθεση. Δεν σκότωσα και κανέναν για να μου βγάλουν ένταλμα σύλληψής.
  6. Γειά χαρά Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα. Επιστρέφω Ελλάδα για πάντα σε δύο εβδομάδες. Εδώ πέρα γράμμα απο το δικαστήριο δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να ρωτήσω δυο ενδεχόμενα που παίζει να γίνουν και δεν γνωρίζω την κατάληξη. 1.Τι γίνετε αν δεν πάρω το γράμμα, θα δούν οτι δεν κατοικώ πλέον Γερμανία, δεν θα γίνει ποτέ το δικαστήριο? 2.Αν με ψάξουν και με βρούν Ελλάδα και μου στείλουν εκεί το γράμμα αλλά δεν εμφανιστώ στο δικαστήριο της Γερμανίας. Θα γίνει χωρίς εμένα και θα βγεί κατά μου? Για την δευτερη περίπτωση απλά σκέφτομαι αν πάρω γράμμα στην Ελλάδα, δεν θα τον ανοίξω και θα πάω στο ταχυδρομείο και θα πω, βρήκα αυτον τον φάκελο στο γραμματοκυβωτιό μου αλλά είναι ο προηγούμενος νοικάρης, δεν μένει πλέον εκεί, και θέλω να σας τον δώσω για να τον επιστρέψετε πίσω.
  7. nikcrf

    Apple login

    Η παλιά συσκευή χάλασε, δεν ξαναανοίγει. Δεν έχω δουλέψει ποτέ με icloud.
  8. nikcrf

    Apple login

    Καλησπέρα Άλλαξα κινητό Apple και πήγα να λογγαρω το account μου αλλά θέλει επιβεβαίωση και στέλει ενα μήνημα σε ενα νούμερο που δεν χρησιμοποίω πλέον. Λεώ πιο μετά ότι έχω αλλάξει νούμερο, δεν θυμάμε μετά τι μου ζήταγε αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είπα να το ανοίξω να μπω μέσα και να προσπαθήσω μετά να λογγάρω. Έκανα έναν καινούργιο κωδικό μπηκά μεσα στο μενού και πήγα να τον άλλαξω, βάζω το εμαιλ το παλιό και μου λέει χρησιμοποίτε ήδη. Πιθανόν να είναι νούμπικι ερώτηση αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.
  9. Δεν πληρώνω ρεύμα στην περιπτωσή μου.
  10. Ρε παίδες, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος τώρα με την εξόρυξη που είναι κάπως πεσμένη η ισοτημία ή τα λέφτα που θα κοστήσει η αγορά του μηχανίματος θα γίνει απόσβεση σε κανένα χρόνο και βάλε?Απο ρεύμα έτσι όπως είναι η περιπτωσή μου δεν θα μου φουσκώσει ο λογαριασμός πάντως.
  11. https://www.kathimerini.gr/economy/561717202/elliniko-to-proto-dexamenoploio-me-dynatotita-na-chrisimopoiei-os-kaysimo-ammonia/ Με αμμωνία. Πιστεύω το μέλλον δεν είναι με ηλεκτρικά αμάξια, απλώς τώρα είναι ενα ψάξιμο μετάβασης απο το πετρέλαιο σε άλλη μορφή ενέργειας για την μετακίνηση.
  12. Aν θες προστασία για τα μάτια, πέρνεις ενα έξτρα φίλτρο.
  13. nikcrf

    Fast forward σε ότι βίντεο βλέπω.

    Ναι την είδα αυτή την ρύθμιση , είναι ήδη στο νορμαλ αλλά παίζει έτσι , την άλλαξα την έβαλα 0,5 και 0,75 και πάλι νορμαλ αλλά δεν άλλαξε στο καθόλου η ταχύτητα . Και σε αλλά σάιτ έτσι παίζει τώρα που το τέσταρα . Ακόμα και τα βίντεο στο fb.
  14. Βλέπω οποιαδήποτε βίντεο στο YouTube και το βλέπω πολύ γρήγορα , σαν fast forward x 20. Δεν ξέρω πως να το φτιάξω να παίζει κανονικά . Δοκίμασα και άλλον Browser , το ίδιο πρόβλημα . Κοίταξα της ρυθμίσεις του YouTube δεν βρήκα κάτι .
  15. Ευχαριστώ, ναι δεν ανέφερα,τα εμβάσματα είναι για την Γερμανία.
  • Δημιουργία νέου...