Προς το περιεχόμενο

Rafsonic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    46
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Rafsonic

  • Ημερομηνία γέννησης 17/05/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

475 προβολές προφίλ

Rafsonic's Achievements

  1. Rafsonic

    Αγορά MacBook Pro Σκρουτζ

    Παιδιά σκεφτομαι να πάρω MacBook Pro 15" από Ιαπωνία. Υπάρχει εκεί γνωστός που ίσως να μπορεί να το στείλει με courier or something. Θα έχω περαιτέρω έξοδα όταν έρθει στην χώρα? Επίσης η μόνη διαφορά του MacBook Pro 15" χρονολογίας 2016 από αυτό του 2017 είναι στα Ghz του επεξεργαστή?
  2. το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι το design! βγαίνει και σε ασημί? ;p
  3. Πράγματι η τιμή του ειναι πολύ καλή για να είναι αληθινή? Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ μειονέκτημα την απουσία numeric keypad και card reader. Προτιμώ την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, το μειωμένο βάρος και τα εξαιρετικά στοιχεία της CPU & RAM
  4. πλήρης φόρτιση στα 20 λεπτά και πλήρης αποφόρτιση στις 2 ώρες?
  5. όντως κάνει την κάμερα του iPhone και τον αισθητήρα της sony χώμα στην συγκεκριμένη περίπτωση
  6. είμαι περίεργος ποιο θα είναι τελικά το κόστος της συσκευής.. μειωμένο να κτυπήσει τους υπόλοιπους ή μπα?
  7. Εμείς οι technology addicted φταίμε! και λέγε για τις γυναίκες που πάνε για shopping!
  8. Ααα καλά... όλες οι εταιρίες το υιοθετούν εδώ και αρκετό καιρό.. Να πιστέψω η Αpple δεν μπορούσε να το υιοθετήσει τόσο καιρό? όπως δεν έχει υιοθετήσει περισσότερη RAM 1GB για χρόνια. Απλά βγάζει εκάστοτε νεες συσκευές με ελάχιστες τεχνολογικές διαφορές και πουλάει σαν τρελό. Τραγικοί αυτοί που τα αγοράζουν. Το μόνο που αλλάζουν είναι στο να αφαιρούν χαρακτηριστικά (jack port) αντί να βάζουν (Ram, battery, Wifi charge.....)!!!
  9. Γεια σας, Όπως αναφέρω στον τίτλο μου όταν συνδέω την monitor Dell U2414H με (Μini) Display Port τρεμοπαίζει, ενώ όταν την συνδέσω με καλώδιο HDMI δουλεύει κανονικά. Αγόρασα και δεύτερο καλώδιο (Mini) Display Port αλλά στην εβδομάδα το πρόβλημα επανήλθε. Οι θύρες Display Port και HDMI της μητρικής κάρτας ΔΕΝ δουλεύουν καθόλου. Μόνο οι θύρες της κάρτας γραφικών VTX3D AMD Radeon R9 285 X-Edition λειτουργούν. Αλλά υπάρχει το πρόβλημα που ανέφερα. Επιπλέον για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσα 2 monitor (συγκεκριμένα η δεύτερη είναι τηλεόρσαη 24") σε λειτουργία Extended / Duplicate και το αξιοθαύμαστο είναι ότι τόσο η σύνδεση Display Port και ΗDMI δούλευαν χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αλλά όταν έβγαζα το HDMI από την την τηλεόραση το συγκεκριμένο πρόβλημα επανήλθε και η monitor τρεμόπαιζε. Τέλος με όλα αυτά ακόμη και με λειτουργία Extended / Duplicate η monitor τρεμοπαίζει και δεν μπορώ να δουλέψω. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και την θύρα HDMI της μητρικής αλλά όπως σας ανάφερα δεν δουλεύει. Έκανα και update την κάρτα γραφικών αλλά τίποτα. Εσείς τι πιστεύετε? Εχει θέμα η GPU? Να κάνω format τον υπολογιστή? Κάποια σύνδεση στον πύργο δεν είναι σωστή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  10. Γεια σας απανταχού insomnia guys..! Θέλω τις απόψεις σας σχετικά με Laptop. Χρειάζομαι ενα φορητό υπολογιστή τύπου ultrabook για τις ανάγκες ως: -Web Development -Programmer (Java, MS Visual Studio) Απαραίτητα στοιχεία να έχει: -Πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας -Εξαιρετική οθόνη επειδή μου αρέσει να δουλεύω σε εξωτερικούς χώρους. -Επίσης να είναι λεπτό και όχι ογκώδες. -Εμπιστεύσιμο μοντέλο ώστε να αντέξει καμία 5αετία -Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ο χώρος, νομίζω με ενα SSD στα 250GB ειμαι καλυμμένος. -Οχι Gamer -Δεν με νοιάζει το κόστος για πρώτο στάδιο Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  11. Eχω στον υπολογιστή μου ενα SSD για τα Windows και 1ΤΒ δίσκο για τα αρχεία μου. Ο σκληρός δίσκος 1ΤΒ έχει γεμίσει. Αποφάσισα να αγοράσω επιπλέον ένα 2ΤΒ. Ποιον μου προτείνετε? Budget έως 100 ευρώ πάνω κάτω
  • Δημιουργία νέου...