Προς το περιεχόμενο

percent

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.063 προβολές προφίλ

percent's Achievements

  1. Νομίζω πιο "καθαρή" δουλειά από εσένα για το pc σου , δύσκολα θα κάνει άλλος. Αν έχεις χρόνο , διάθεση και πρόσβαση σε γνώση προσπάθησέ το .
  2. Ο επεξεργαστής είναι από τους παλαιότερους 775, αν είχες διαβάσει πεοσεκτικά το σύνδεσμο που έχεις ποστάρει, θα το είχες δει. Έτσι γίνεται το σωστό διάβασμα!😯😄
  3. Όχι για το κύριο pc νομίζω δεν αξίζει. Για δοκιμές και άλλα σίγουρα αν βρεις σε καλή τιμή. Τώρα για το σε τι τιμές θέλουν να πουλήσουν μερικοί και σε τι τιμές να αγοράσουν άλλοι είναι μια ολόκληρη ιστορία και όπως φαίνεται από τις λίγες απαντήσεις εδώ οι γνώμες διιστανται. Πάντως είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλή μεταχειρισμένη κάρτα και σε πραγματικά καλή τιμή.Συνήθως κάποιο κουσούρι έχει που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψης αλλά το ανακαλύπτεις στην πορεία (γι` αυτό και οι πολλές μεταπωλήσεις).
  4. Μάλλον κάποια από τις δύο μνήμες έχει πρόβλημα και όταν τη βάζεις στην πρώτη θέση στο εμφανίζει , όταν είναι στη δεύτερη , το σύστημα βλέπει την πρώτη καλή και συνεχίζει. Κάνε αυτό που σου προτείνει ο BlueBlood7 δηλ. δοκίμασέ τες μία μία για να βρεις την προβληματική . Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ακόμα κι αν είναι ίδιες αν δεν αγοράστηκαν σαν Kit αλλά μια μια ξεχωριστά να έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και να μη μπορούν να συγχρονιστούν πάντα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ρυθμιστούν χειροκίνητα από το bios.
  5. Η κάρτα βγάζει 2560χ1600 μόνο σε dual DVI [Max Digital: 2560x1600 (Dual Link DVI Only)]. Δεν ξέρω ποια κάρτα έχεις ακριβώς αλλά σε αυτή έτσι αναφέρει στα χαρακτηριστικά(http://www.evga.com/Products/Specs/GPU.aspx?pn=8735348E-9E89-4DB6-AA5B-7EAF3F6F408C). Για να υποστηρίξει το HDMI 2560χ1600 πρέπει να είναι 1.3 και πάνω Τώρα που το ψάχνω η δικιά σου πρεπει να έχει 1.3α , οπότε θεωρητικά δεν έπρεπε να έχει πρόβλημα. Δες κι αυτό http://www.evga.com/support/faq/afmviewfaq.aspx?faqid=58354
  6. Αν είναι AC διαρροή όπως λες με προφανή πηγή κατευθείαν την πρίζα είναι πιο επικίνδυνη καθώς τότε μιλάμε 220-230V ή και παραπάνω. Σε DC βέβαια χρειάζονται περισσότερα mA για να προκληθεί βλάβη , αλλά κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όταν έχεις το PC συνδεδεμένο στην πρίζα οτι τα Volt ή Amp θα παραμείνουν (σε βλάβη) τα προβλεπόμενα. Αν θέλεις παρουσίασε επεξηγηματικά τη σκέψη σου πως υπάρχει μικρής έντασης ρεύμα όπως το περιγράφει στο κουτί, την κάρτα γραφικών και το I/O shield .Και νομίζω θα συμφωνείς πως είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση με τη γείωση δεν εξάλειψε την αιτία (που είναι η διαρροή) αλλά προστάτεψε πολύ σωστά τη σωματική του ακεραιότητα.
  7. Ηλεκτροπληξία δεν σου λέει τίποτα ;
  8. Πρώτα από όλα να υπενθυμίσω κάτι στερεότυπο αλλά πολύ βασικό : ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Τώρα την απάντηση στο ουσιαστικό πρόβλημα που αναφέρεις στην έδωσε άμεσα μάλιστα ο stelios18120. Κάτι έρχεται σε επαφή με το κουτί σου ή το I/O shield και έχεις διαρροή ρεύματος ( προφανώς από τη μητρική ή την κάρτα γραφικών) οπότε πρέπει να το ψάξεις εκεί. Για τη γείωση που σου ανέφεραν οι άλλοι , είναι πλέον απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε πρίζα για να προστατεύει ακριβώς από διαρροές ρεύματος αλλά δεν είναι η αιτιολογική απάντηση στα φαινόμενα που περιγράφεις.
  9. Μελλοντικά θα είναι υποχρεωτικό οι ιατροί να χρησιμοποιούν υπολογιστή στη διαδικασία της διαφορικής διάγνωσης. Αυτό σίγουρα θα εξοικονομήσει χρόνο και οικονομικούς πόρους αλλά το κυριότερο θα μειώσει σημαντικά τα ιατρογενή σφάλματα από λάθος διαγνώσεις και θεραπείες.
  10. Πολλοί γιατροί μαζεύτηκαν , θανατικό προβλέπω. Όλοι καθηγητές ενδοκρινολογίας , κόβουν και ράβουν τα της ασθενείας. Κι άμα κανένας λέει το σωστό , κράξιμο και ειρωνεία στο λεπτό.
  11. Καλά φοβερό !!! Διαδρομή 200 μέτρων και αυτονομία 20 λεπτών !!! Εντυπωσιακό!!!!! Τι ξεπέρασε και το μαραθώνιο στον Άρη!!! Show must go on
  12. MemOk! button και Q code leds τα χρησιμοποιείς ;
  13. Έχε υπόψη σου ότι κάποιοι (σε Επ. Ερ.) τα κάνουν πλακάκια με εργοδότες σαν το δικό σου , γι` αυτό να έχεις πολύ γερά αποδεικτικά στοιχεία και αν είναι δυνατό και κάποιο από τους άλλους δύο στο πλευρό σου.
  14. Μπορεί να είμαι υπερβολικός , αλλά μου φαίνεται τελείως αρνητικά εντυπωσιακό τα 42,2χλμ. σε 11 έτη. Θα ντρεπόμουν να το αναφέρω από μέρους της NASA. Έτσι όμως είναι , σε εκείνους που θέλουν να το ακούσουν σα μικρά παιδιά πάντα πουλάς παραμύθι...
  15. percent

    Τηλεόραση στο dekstop

    Δοκίμασες να ξαναεγκαταστήσεις την κάρτα ; Τώρα υπάρχουν οδηγοί για 7 32. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2757#dl
  • Δημιουργία νέου...