Προς το περιεχόμενο

chemkyr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.266 προβολές προφίλ

chemkyr's Achievements

  1. να παρεις ατμοσφαιρικο. Η πολυπλοκότητα κοστίζει (βλ turbo)
  2. βαζεις το 10w/40 από lidl και εισαι καλά. Αν αισθάνεσαι ανασφαλής (για τέτοιο αμάξι?), τότε άλλαζέ τα κάθε 2500 χλμ.
  3. Σχεδόν τα πάντα από το lidl. Στα άλλα πηγαίνω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όταν το αντίστοιχο δεν υπάρχει στο lidl (πχ φασόλια heinz). Έχει διαφορά στις τιμές. Τυρί φέτα όμως αγοράζω από μπακάλικο. Ακόμη και η κάβα του lidl είναι αξιόλογη, πχ το μπέρμπον (Western Gold) είναι πολύ καλό για την τιμή του.
  4. καλησπέρα! θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε ηχεία για σχολική αίθουσα. Τα ηχεία θα είναι φορητά (θα τα κουβαλώ κάθε φορά που θέλω να προβάλω κάτι) και θα παίζουν κυρίως διαλέξεις (φωνές), οπότε με ενδιαφέρει η διαύγεια του ήχου. Μαξ διαθέσιμο ποσό τα 80 ευρώ. Ευχαριστώ
  5. Το Lel το έχω δοκιμάσει και παρατήρησα ότι δεν διαλύεται καθόλου καλά. Παρέμενε αδιάλυτο στην θήκη του απορρυπαντικού ακόμη και μετά το τέλος του προγράμματος (μια μικρή ποσότητα). Δεν το συνιστώ καθόλου. Για το εσσεξ, δεν ξέρω.
  6. η δικη μου εμπειρία λέει μακριά από ελληνικά απορρυπαντικά (φασόν rolco) γιατί δεν αξίζουν. Τελευταία χρησιμοποιώ formil απο lidl και είμαι (μερικώς) ικανοποιημένος. Δεν σκοπεύω να δώσω 10 ευρώ για απορρυπαντικό.
  7. chemkyr

    Forester και πολύτεκνοι

    δεν θα μειωθουν....
  8. εγω παλι ειμαι πολυ ικανοποιημένος από τα reebok floatride energy, και θα παραμεινω πιστος στη σειρα αυτή.
  9. καλημέρα μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να "στήνεται" κάποιος σε αναμονή μηνών για να αποκτησει ενα υπερτιμημένο προϊόν όπως είναι το αυτοκίνητο στις μέρες μας.
  10. στο δικο μου zanussi, για το πρόγραμμα eco 60 αναφέρει κάπου στο manual ότι μπορεί η θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη από την αναγραφόμενη στην διάρκεια της πλύσης. Το αποτέλεσμα της πλύσης είναι όμως παρόμοιο με αυτό της αναγραφόμενης θερμοκρασίας. Το βρίσκω λογικό να χαμηλώνει την θερμοκρασία και να αυξάνει την διάρκεια της πλύσης (το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαρκεί 4 ώρες!).
  11. 10 χρόνια δίότι στο σπίτι που μετακόμισα (και μένω ακόμη) είχε μόνο πάνελ υπερύθρων. Δεν τα δούλεψα ποτέ και χρησιμοποιώ αποκλειστικά κλιματιστικά.
  12. καλά τα λέει ο επάνω...τις τιμές τις ανεβάζουν τα σουπερ, οπότε αν έχετε δυνατότητα, μην ξαναψωνίσετε από αυτούς. Προτιμήστε μπακάλικα, μανάβικα ή τοπικούς παραγωγούς.
  13. Τα κλιματιστικά της hitachi γιατί δεν αναφέρονται καθόλου στο forum? Υπάρχει κάποιος χρήστης να δώσει πληροφορίες για τα τελευταία μοντέλα (12000 και 18000 btu)?
  14. chemkyr

    Official Beer Topic

    Αν κάνουν 7+ (ευρώ) τα 330 mL, μάλλον θα κλείσει σύντομα αυτός που την φτιάχνει...νομίζω μας κοροιδεύουν κατάμουτρα!
  • Δημιουργία νέου...