Προς το περιεχόμενο

Cowboyfromhell

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

745 προβολές προφίλ

Cowboyfromhell's Achievements

  1. Προσωπικά επειδή έκανα την αλλαγή από S21 Ultra σε S22 Ultra πέρα από την κάμερα που όντως είναι καλύτερη από του S21 Ultra, η μπαταρία του S22 Ultra μου κρατάει περισσότερο, δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο παράπονο μέχρι στιγμής. Έκανε ένα μεγάλο update βέβαια πριν 4 ημέρες και σίγουρα βοήθησε αρκετά.
  2. Θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο Notch και ας έκοβαν budget απο την ram
  3. Cyberpunk 2077 - Sekiro Shadows Die Twice - Devil May Cry 5 - We happy Few - Ori And the will of the wisps , αυτή ηταν η παρουσιάση για μένα προσωπικά . Περίμενα να είναι τελείως αδιάφορη η παρουσίαση του Xbox - Microsoft φέτος αλλά με απέδειξε λάθος και ελπίζω να δούμε καλά παιχνίδια απο το initiative , πάμε να δούμε τι έχει η Sony για το Ps4 τώρα !
  4. Microsoft Lumia 640 Καλύτερο χαρακτηριστικό : Kαλή αυτονομία μπαταρίας . Ενοχλητικό χαρακτηριστικό : Είναι windows phone με μηδενική υποστήριξη και ελάχιστες εφαρμογές .
  5. Εντάξει μπορεί να μην το θεωρείς μεγάλη διαδικασία αλλά προσωπικά το θεωρώ χαζό και χρονοβόρο . Γιατί όποτε θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης να κάνω αυτό το πράγμα ? Τέλος παντων καταλαβαίνω σου αρέσουν τα windows phone και δεν διαφωνώ είναι ωραία , για μένα το 640 κάνει αυτά που θέλω , όπως είπα και πριν δεν έχω τρελά παράπονα απλά δεν μου δίνουν και κάποιο λόγο να ξανα αγόραζα .
  6. Έχω ένα lumia 640 έδω και 1 χρονο δεν έχω κάποιο τρελό παράπονο γενικά σαν συσκευή δεν κολλάει αλλά είναι κάποια μικρά πράγματα όπως οι εφαρμογές που είναι λίγες , η επιλογή ήχου κλήσης της αρεσκία σου να γίνεται από δεύτερευουσα εφαρμογή από το store η μέσω μιας μεγάλης διαδικασίας μέσο του pc και μερικές φορές οι εφαρμογές μετά από ενημερώσεις να μην δουλέυουν σωστά ( να μην ανοίγουν η να κλείνουν την ώρα που τις χρησιμοποείς ) που λίγο πολύ σε όλες τι συσκευές θα βρεις κάποιο bug , δεν μπορώ να πω πως θα ξανάπερνα windows phone και από ένα σημείο και μετά π.χ. η ακύρωση του project Astoria φαινόταν ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τα windows phone .
  7. Αχαχαχαχα Ναι το ξέρω συμφωνώ με αυτά που λες απλά το έχω τερματίσει το παιχνίδι σε ps4 φίλου και με έχει πιάσει μια μανία να το πάρω για pc και περιμένω μήπως πέσει η τιμή τίποτα με τα sales που γίνονται .
  8. Το Dark Souls 3 να δούμε πότε θα το βάλει σε προσφορά !!!
  9. Cowboyfromhell

    Star Wars: Battlefront [2015]

    Εγώ μπήκα Μultiplayer πάντος no games found μου βγάζει. Έπαιξα ένα mission με waves που έχει όλα καλά , πολύ όμορφο.
  10. Cowboyfromhell

    Call Of Duty: Black Ops III [PC]

    Ένα ασταμάτητο Error Server Connection κατα τάλα πολύ καλό
  11. Παρουσίασαν ένα περίεργο θέμα εμένα . Όποτε κάνω επανεκκίνηση ο υπολογιστής κλείνει αλλά στο στάδιο που ξανανοίγει κολλάει στο windows logo και πρέπει να περιμένω 30 λεπτά περίπου για να μπουν στην επιφάνεια εργασίας .Το αστέιο είναι ότι αν επιλέξω τερματισμός και μετά ξανανοίξω τον υπολογιστή μπαίνουν κατευθείαν . Έχει γίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
  • Δημιουργία νέου...