Προς το περιεχόμενο

gorath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    340
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gorath

  • Ημερομηνία γέννησης 29/07/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Alimos

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.395 προβολές προφίλ

gorath's Achievements

  1. Χαχαχα! Δίκιο έχεις φίλε μου αλλά το pc θα γίνει λίγο έως πολύ καγκούρικο γιατί το χρησιμοποιεί για gaming o πιτσιρικάς. Όντως αλλά θα γλίτωνα κανένα πεντακοσάρικο. Η 4080 από την 4090 θα έχουν κανένα χιλιάρικο διαφορά. Άσε που πρέπει να αποταμιεύσουμε και για οθόνη 4Κ. Επιπλέον αν πέσουν μέσα στο επόμενο έτος οι κάρτες, έχω την αίσθηση ότι πιο εύκολα μπορώ να προχωρήσω σε αναβάθμιση της gpu σε σχέση με μητρική/cpu. Θα δούμε... Έχουμε και δύσκολο χειμώνα μπροστά μας.
  2. Παρέλαβα τα περισσότερα σήμερα. Δευτέρα παραλαμβάνω και τον ssd. Η 4080 αργεί λίγο ακόμη.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ. Για όποιες απορίες έχω θα επανέλθω. 👍
  4. Καλησπέρα παιδιά. Μεταξύ του Kingston KC3000 2TB και του Kingston Fury 2TB, ποιόν προτείνετε; Είναι για καινούριο σύστημα με 13900Κ και μητρική Aorus Master Z790...
  5. Καλησπέρα σε όλους. Τις επόμενες ημέρες παραλαμβάνω τον 13900Κ, μαζί με Aorus Master Z790, Kingston Fury 2x16 στα 6400 και υδρόψυξη Corsair H150. Με αυτά που διαβάζω εδώ, έχω ανησυχήσει με τις καταναλώσεις και τις θερμοκρασίες. Επίσης δεν έχω καταλάβει 100% τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο bios. Ευελπιστώ στις συμβουλές εμπειρότερων😊.
  6. Είσαι εξαιρετικός! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! (το έχει με πολύ μικρά γράμματα, εάν δεν μου το υποδείκνυες, θα ήταν αδύνατο να το παρατηρήσω)
  7. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βρω σε ποιό πεδίο βάζω το promo code και δεν βρίσκω κάτι... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  8. gorath

    EON TV Box

    Δοκίμασε πρώτα να πάρεις τηλέφωνο στη NOVA προκειμένου να στο ενεργοποιήσουν αυτοί. Εμένα και στο πρώτο μποξάκι και στο δεύτερο που δίνουν, το ενεργοποίησε η τεχνική εξυπηρέτηση απομακρυσμένα και όλα καλά.
  9. gorath

    EON TV Box

    Εμένα φίλε μου λειτουργεί ακόμα κανονικά το wifi. Δεν ξέρω εάν έχει κάνει κάτι σε πιο καινούρια boxακια.
  10. Από τα νεύρα μου μια μέρα με τον γιό μου, ξέσπασα στην υδρόψυξη και την πλήρωσε η κάρτα γραφικών και κατ' επέκταση η τσέπη μου. Αφήστε τα... Αυτό της υπογραφής ήταν. Ελπίζω να αποφύγουμε περεταίρω δυσσάρεστες καταστάσεις. Έβαλα καινούρια υδρόψυξη, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ τους φίλους @Sheogorath και @Giorgos85thess για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους, και όλους για το ενδιαφέρον!
  11. Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία κάρτα γραφικών nvidia 2060 που βραχυκύκλωσε από υγρά υδρόψυξης. Ξέρει κάποιος εάν τέτοιες περιπτώσεις επιδιορθώνονται και εάν αξίζει τον κόπο; Εφόσον γίνεται, εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ τηλέφωνα επικοινωνίας τεχνικού, θα του είμαι ευγνώμων.
  12. gorath

    EON TV Box

    @X4Tz1S Κατάφερες να έχεις υπότιτλους στα Ελληνικά by default στα video του netflix? Έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους αλλά πρέπει να πάω χειροκίνητα να τους αλλάζω κάθε φορά από τα Αγγλικά...
  • Δημιουργία νέου...