Προς το περιεχόμενο

george2345

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.689 προβολές προφίλ

george2345's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ! Ξέρει κανείς αν η Sony θα βγάλει καλύτερες τιμές ή τέλος οι εκπτώσεις και περιμένουμε Black Friday?
  2. Το είδα και μου είπαν ότι έκαναν έλεγχο στο κατάστημα, ότι δεν ήταν σπασμένη και δεν έλειπε τίποτα. Απ' ό,τι καταλαβαίνω όμως το βγάζει αυτό το πρόβλημα και το κουτί να είναι οκ μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα online. Τόσο ευαίσθητες είναι; Από την άλλη, όταν ο άλλος δουλεύει 15 ώρες σερί, σίγα μην κάτσει να πατήσει καλά το καλωδιάκι. Θα μου πεις Flagship, αλλά μόνο ένα όνομα στο κουτί είναι τελικά... Τώρα είμαστε στη φάση που η Samsung έχει επιστρέψει τα χρήματα και μάλλον θα τα πάρω και θα περιμένω εκπτώσεις από άλλο κατάστημα, γιατί 3 χιλιάρικα για τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω. Όντως θυμάμαι είχα πάρει μια Sony CRT Flat ένα τέρας 32 ίντσες το 2004 1200 ευρώ και οι τύποι ήταν με το "σεις" και με το "σας". O λόγος που πάω σε Samsung είναι το Αpple TV, το γεγονός ότι, όταν βλέπεις με φως" η οθόνη λόγω φίλτρου δεν κάνει αντανακλάσεις και οι ζώνες που έχει η σειρά 9. Αποφεύγω Oled για τους γνωστούς λόγους. Αν έχετε, άλλη πρόταση σε 65-75 ίντσες...
  3. Κορέα νομίζω, αλλά δεν μπορούσα να βρω email.
  4. Kοίταξα πίσω από την απόδειξη και λέει ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται πωλούνται ξανά... Ξέρω πολλά καταστήματα που δεν το κάνουν αυτό. Σου λένε ότι είναι από επιστροφή και ρίχνουν την τιμή. Μου είπαν να πάρω την q90 και να μου ρίξουν την τιμή 100 ευρώ... Τι να πω τώρα.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έστειλα Samsung US και UK και περιμένω. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να ξεφορτωθούν ό,τι τους έχει μείνει και στα προβληματικά μοντέλα να αλλάξουν τα πάνελ για να μειώσουν τη χασούρα... Mε βολεύει πολύ το Αpple TV που έχει η samsung. Αυτή για παράδειγμα είναι καλύτερη?https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q80ratxxh-1221526.html Σε 75' ακόμα και σε άλλη μάρκα τι θα προτείνατε; Για ταινίες και playstation είναι η χρήση και λίγο cosmote TV, αθλητικά.
  6. Είμαι μέσα στο DOA, οπότε μου πρότειναν επιστροφή χρημάτων. Το θέμα είναι ότι έχω δώσει την άλλη μου τηλεόραση και τώρα θα μείνω χωρίς συσκευή. Την είχα πάρει στα 1500 με την προσφορά που είχε + 5 χρόνια εγγύηση. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ούτε η Samsung έχει λέει συσκευή για αντικατάσταση... Ναι, όπως είπα και στον Cosmonaut21 την είχα πάρει στα 1500 με την προσφορά που είχε + 5 χρόνια εγγύηση. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ούτε η Samsung έχει λέει συσκευή για αντικατάσταση... Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ περισσότερα από το flagship τους. Το κούτι που έλαβα είχε φάει ξύλο και ήταν ήδη σεταρισμένη η τηλεόραση. Τα πλαστικά ήταν πάνω βέβαια.
  7. Καλησπέρα, Aγόρασα υποτίθεται τη flagship του 2018 από τα Mediamarkt, και με το καλημέρα βλέπω μια γραμμή! Απ' ό,τι μου είπε ο τεχνικός είναι πρόβλημα με το panel. Την έχω πατήσει 2 φορές με Samsung, οπότε αυτή θα είναι και η τελευταία. Service εντωμεταξύ απαράδεκτο... Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι αυτό; Η πρώτη απάντηση από Mediamarkt ήταν φέρτε την να την κοιτάξουμε, 65 ίντσες TV να την πάρω στην πλάτη, τώρα μου λένε ότι δεν έχουν άλλη να μου δώσουν. Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι ήταν ήδη σεταρισμένη και το κουτί καταχτυπημένο... Μήπως πουλάνε refubrished μοντέλα; Μου κάνει εντύπωση για τη σειρά αυτή, κανένας σεβασμός στον καταναλωτή... Λάθος η Q9 είναι όχι η 8
  8. Nαι κυρίως ταινίες και σειρές σε σκοτεινό δωμάτιο, όχι κάτι άλλο.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Το θέμα είναι ότι η Samsung δε σέβεται τον καταναλωτή. Εκμεταλλεύεται το καλό όνομα που ειχε και πουλάει σαβούρα. 850 ευρώ είναι λίγα χρήματα σήμερα; Για ποιο λόγο πρέπει να "βολευτώ" με προβληματικά panels και να με αντιμετωπίζει η κάθε samsung σαν ανόητο; Λόγω δουλειάς έχω χρησιμοποιήσει φτηνό hardware (πχ behringer) στον τομέα της μουσικής και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το ίδιο και με παλαιότερες τηλεοράσεις. Μίλησα με φίλο που συνεργάζεται με Samsung UK και φέτος υπάρχουν πολλά προβλήματα, γι' αυτό έχουν γίνει και πολλές επιστροφές. Ας μην πιάσουμε τα κινητά που αν δεν κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές θα κοιτούσαν απ' την άλλη. Την επέστρεψα τελικά. Μετά από 3 προβληματικά panels εννοείται πως δεν ακουμπάω ξανά Samsung, επειδή και μόνο θέλω να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα δώσω. Και φτηνό αυτοκίνητο του κουτιού για παράδειγμα να έπαιρνα, εννοείτα πως θα με πείραζε αν η μπογιά είχε θέμα. Δε θα έλεγα "Έλα μωρέ φτηνό είναι..." Ούτε νομίζω ότι είναι θέμα φτηνού panel γιατί "καλύτερα" panels πχ s8000 βρήκα και άλλους που είχαν προβλήματα και επιστροφές, όπως επίσης και παιδιά που τους έκανε πρόβλημα μετά από κάποιους μήνες. Νομίζω ότι μας έχουν κάνει και συμβιβαζόμαστε σαν καταναλωτές και δε θα έπρεπε. Για να κλείνω το post μου αφού την επέστρεψα σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις προτάσεις σας! Μάλλον στην LG 770v θα πάω, οπότε αν ξέρουμ κάτι για αυτό θα το εκτιμούσα! Επίσης μίλησα και με τον Daniel του rtings και μου επιβεβαίωσε ότι το panel ήταν πολύ χειρότερο του μετρίου!
  10. Λοιπόν την πήγα πίσω και πήρα πάλι 6400. Mου την άλλαξαν κατευθείαν τα παιδιά, δεν είχαν ξαναδεί τέτοι πράγμα. Το θέμα είναι ότι και η καινούρια που μου έδωσαν έχει το ίδιο θέμα. Ή είμαι τόσο γκαντέμης ή η 6400 έχει θέμα. Παραθέτω τις νέες photo. Αυτή τη φορά μου έσκασε και χειρότερο γκρι με σημάδι κάτω δεξιά. Τι προτείνετε να κάνω;
  11. Πώς μπαίνω στο service menu με το καινούριο remote? Διάβαζα για το panel lottery της Samsung και καταλήγω ότι πρέπει να αλλάζεις τηλεορα΄σεις μέχρι να σου κάτσει η καλή. Στα μαύρα σου κάνει θέμα? Εγω την πήρα σήμερα, το γκρι σουπερ τα μαύρα . .. μαύρα χάλια. Δες Photo me backlit στο 4/20 και με άλλη μία με back στο 14. περιμένω να πάει 9 να τους την πάω πίσω.
  12. Και εμένα VA είναι γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:J2JkRl1paWoJ:www.displayspecifications.com/en/model/4c3e572+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr εδω τη δίνει edge... Δεν ξέρω τι ισχύει... http://www.richersounds.com/product/tv---all/samsung/ue49ku6400/sams-ue49ku6400
  13. Μια χαρά φαίνεται το δικό σου!! Αν ήταν τόσο ούτε καν θα το συζητούσα!! Δοκίμασα και backlit sto 5/20 και εβγαλα καλύτερη φωτογραφία. Οπότε λες να την πάω πίσω έτσι? Η KU6000 εκτός από το θέμα στο γκρι το μαύρο ήταν άψογο.
  14. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έβαλα το backlit απο το 14/20 στο 8 στα 20 και πάλι φαίνεται. Αυτήν την πήρα 629 black friday οπότε δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι καλύτερο. Θα πάω για αντικατάσταση και ελπίζω να πετυχω καλό panel.
  15. Καλημέρα! Ήρθε τελικά σήμερα η καινούρια η 496400. Στο γκρι είναι σχεδόν άψογη, τώρα έχω θέμα στα μαύρα... Παραθέτω και τις δύο φωτό. Μήπως είμαι υπερβολικός και είναι έτσι όλες οι LED; Έχω μια αρχαία LCD της LG και δεν εχει κανένα θέμα uniformity.To θέμα είναι ότι όταν βαζω ταινίες 16:9 κάτω δεξιάπου είναι όλο μαύρο φαίνεται πολύ πιο ανοιχτό το χρώμα και αν εχω φως στο δωμάτιο φαίνεται και λίγο σαν μπλε Να την αλλάξω και αυτήν?
  • Δημιουργία νέου...