Προς το περιεχόμενο

tsi1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

428 προβολές προφίλ

tsi1's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. tsi1

    Gauntlet [2014]

    ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παιξουν 2-4 ατομα το παιχνιδι αυτο αλλα σε ενα υπολογιστη με διαφορετικα gamepad και αν ναι γινεται τι πρεπει να κανω?
  2. ποια απο τις 2 καρτες ειναι καλυτερη σε επιδοσεις NVIDIA GT630 4GB ή Radeon R7 260X 1GB GDDR5
  3. οχι δεν εχω γι' αυτο ρωταω ποια ειναι καλυτερη απο αυτες η πρωτη που δινει ο Sakiz ή καποια απο αυτες που λεω εγω?
  4. αν σε αυτο που μου πρότεινε ο Sakiz αντι να βαλω την καρτα γραφηκων που μου προτείνει βαλω μια απο αυτες τισ 2 καρτεσ θα εχει καποιο πρόβλημα?αν οχι ποια ειναι η καλυτερη απο αυτες? http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270x-r9-270x-edfc-double-dissipation-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519772 http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270x-r9-270x-edj4-double-dissipation-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519750
  5. δεν λέω μόνο για το πλαίσιο μιλάω γενικά πχ το eshop αλλά τελικά αν εχω κανει καποιο λάθος (πχ η μητρική δεν δέχεται την ram ή αν το τροφοδοτικό είναι μικρο σε ταση) οπως ειπα πριν θα με ενημερώσουνε? αυτο θελω να μαθω
  6. παιδιά αν βρω τα κομμάτια που θέλω και τούς πω να τον συναρμολογησου αυτοί, σε περίπτωση που πχ η μητρική δεν δέχεται την ram ή αν το τροφοδοτικό είναι μικρο τότε θα με ενημερώσου αυτοί? ή θα μου τον στείλουν έτσι?
  7. άμα τους πω να το συναρμολογήσουν αυτοί η τιμή θα ανεβεί πολύ?
  8. θέλω ένα pc μέχρι 620-650 euro για gaming υψηλών επιδόσεων από το πλαίσιο, να μου το συναρμολογήσου αυτοί, με win 7, (χωρίς οθόνη, ποντίκι, ηχεία, πληκτρολόγιο). Με πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware κυρίως cpu και gpu.
  9. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-G300.htm γεια σας σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον υπολογιστή αλλά θα ήθελα να μάθω πόσο καλή είναι κάρτα γραφικών και μέχρι πια παιχνίδια θα μπορεί να παίξει σε καλή ποιότητα?
  10. γεια σας ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορέσω να παίξω το νέο Assassin’s Creed Unity με την κάρτα γραφικών μου.(amd radeon hd 7550m/7650m graphics).Και αν δεν γίνεται μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από αλλαγή gpu?(έχω laptop)
  11. tsi1

    Κινητα απο skroutz

    γιατί κάποια καταστήματα στο skourtz έχουν το <<EU>> δίπλα από το όνομα του προϊόντος έχουν κάποια διαφορά στα προϊόντα από αυτά που δεν έχουν το <<EU>>?
  12. tsi1

    motorola moto g

    γεια σας σκέφτομαι να αγοράσω το motorola moto g από κάποιο μαγαζί στο skourtz αλλά δεν γνωρίζω πια είναι αξιόπιστα, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? (http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html) ευχαριστώ
  13. δηλαδή όποιον φορτιστή και να βάλουμε δεν θα έχει πρόβλημα?<< έχω ένα φορτιστή από tablet lenovo a-3500fl θα έχει κάποιο πρόβλημα?>>
  • Δημιουργία νέου...