Προς το περιεχόμενο

Fiv

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

589 προβολές προφίλ

Fiv's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Χωρίς να θέλω να κάνω derail το thread, το extra tier έχει πάρα πολλά παιχνίδια που είναι άψογα για παιδιά.
  2. Δεν ισχύει αυτό φίλε μου. Η Ευρώπη σε καλύπτει για 6 μήνες για τα πάντα, και μετά μέχρι τα δυο χρόνια πρέπει ο πελάτης να αποδείξει πως υπήρχε πρόβλημα. Στην πράξη, οι περισσότεροι σου δίνουν 2 έτη, και ορισμένοι 1 όπως η Sony και η Apple π.χ.
  3. Την έχω εδώ και δυο χρονια σχεδόν, το ARC λειτουργεί μια χαρά με την TV μου. Έχω παρατηρήσει κάτι μικροbug αν πέσει η TV σε standby με το PS4 σε rest mode να κατεβάζει αρχεία (και το VR κουμπωμένο πάνω!) χάνει την λειτουργία του μόνο με το χειριστήριο της TV. Φτιάχνει πανεύκολα κλείνοντάς την, βγάζοντάς την από την πρίζα για μισό λεπτό, και όλα καλά. Επίσης έχει αυτό το τυπικό πρόβλημα που έχουν πολλές μπάρες (πχ και η JBL που κοίταζα ένα φεγγάρι) που αν το source σου έχει πολύ χαμηλά επίπεδα ήχου, π.χ. σκηνή ταινίας που έχει απόλυτη ησυχία και είναι και χαμηλά ο ήχος του source, τότε «σβήνει» και όταν επανέλθει ο ήχος έχει ένα μικρό lag. Επειδή εγώ χρησιμοποιώ για τα πάντα υπολογιστή, έχω προγραμματάκι που δίνει μόνιμα στην μπάρα ήχο σε μηδενική ένταση και συχνότητα και δεν «σβήνει» ποτέ. Κατά τα άλλα η μπάρα είναι άψογη για την τιμή της.
  4. Πόσο πήγε η αντικατάσταση; Ποιο μοντέλο έχεις και για πόσο επιπλέον λογαριασμό ρεύματος μιλάμε στο πρόγραμμα που τον βάζετε;
  5. Ρωτάω γιατί μπορεί να μου έχει διαφύγει κάποια λύση, ή κάποιο άλλο ζήτημα που θα εμφανιστεί. Γενικά υποτίθεται πως οι συσκευές με dessicant είναι πιο ασφαλείς από ότι έχω καταλάβει. Ο Meaco DD8L Zambezi π.χ. έχει πιο εξελιγμένο εσωτερικό σύστημα με On / off καθημερινό, αλλά διαβάζω πως τα settings αυτά χάνονται αν κοπεί το ρεύμα ενώ ο αφυγραντήρας είναι στο off. Μιας και το thread είναι 400+ σελίδες, ελπίζω πως κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή. Είναι αδύνατο να είμαι ο μόνος που έχει ακατοίκητο το χειμώνα πατρικό που χτυπάει πολικές θερμοκρασίες και υγρασίες στο θεό.
  6. Ελπίζω να μην παραβιάζω κανόνα που ξαναρωτάω, αλλά χάθηκε η ερώτηση μου χθες: ------------------------------------------ Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά αφυγραντήρα για το χωριό, που δεν κατοικείται τον χειμώνα και βαράει 85άρια και πάνω σε καθημερινή βάση μαζί με πολικές θερμοκρασίες μεταξύ 5 και 15 βαθμών. Μιας και λέμε να περισώσουμε έπιπλα, κουφώματα κτλ λέω να αγοράσω έναν αφυγραντήρα ο οποίος σκέφτομαι πως πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος όσο το σπίτι είναι άδειο, π.χ. μπορεί να μην πατήσει κανένας επί δυο μήνες. Ποια είναι η καλύτερη λύση για την περίπτωσή μου; Οι θερμοκρασίες «φωνάζουν» λύση με ζεόλιθο, αλλά σε αυτούς δεν γίνεται να υπάρχει προγραμματισμός μέσω πρίζας αφού μετά το πέρας ενός προγράμματος το μηχάνημα θέλει μερικά λεπτά επιπλέον να στεγνώσει το αφυγραντικό στοιχείο. Επίσης, δε υπάρχει wifi για να βασιστώ σε χειροκίνητα και εξ αποστάσεως άναψε-σβήσε. Αν τον αφήσω στο αυτόματο, θα πληρώσω τις μελλοντικές ζημιές σε ρεύμα; Ή μπορεί να δουλέψει στο ρελαντί αυτόνομα κρατώντας την υγρασία σε ένα πιο λογικό επίπεδο; Τέλος, είναι ασφαλές να αφήσεις μια τέτοια συσκευή μόνιμα αναμμένη πρακτικά επί εβδομάδες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους γνώστες!
  7. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά αφυγραντήρα για το χωριό, που δεν κατοικείται τον χειμώνα και βαράει 85άρια και πάνω σε καθημερινή βάση μαζί με πολικές θερμοκρασίες μεταξύ 5 και 15 βαθμών. Μιας και λέμε να περισώσουμε έπιπλα, κουφώματα κτλ λέω να αγοράσω έναν αφυγραντήρα ο οποίος σκέφτομαι πως πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος όσο το σπίτι είναι άδειο, π.χ. μπορεί να μην πατήσει κανένας επί δυο μήνες. Ποια είναι η καλύτερη λύση για την περίπτωσή μου; Οι θερμοκρασίες «φωνάζουν» λύση με ζεόλιθο, αλλά σε αυτούς δεν γίνεται να υπάρχει προγραμματισμός μέσω πρίζας αφού μετά το πέρας ενός προγράμματος το μηχάνημα θέλει μερικά λεπτά επιπλέον να στεγνώσει το αφυγραντικό στοιχείο. Επίσης, δε υπάρχει wifi για να βασιστώ σε χειροκίνητα και εξ αποστάσεως άναψε-σβήσε. Αν τον αφήσω στο αυτόματο, θα πληρώσω τις μελλοντικές ζημιές σε ρεύμα; Ή μπορεί να δουλέψει στο ρελαντί αυτόνομα κρατώντας την υγρασία σε ένα πιο λογικό επίπεδο; Τέλος, είναι ασφαλές να αφήσεις μια τέτοια συσκευή μόνιμα αναμμένη πρακτικά επί εβδομάδες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους γνώστες!
  • Δημιουργία νέου...