Προς το περιεχόμενο

Mephistofelis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.342 προβολές προφίλ

Mephistofelis's Achievements

  1. Mephistofelis

    Slogan για καρπούζια

    "Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε καρπούζια Καλιακούδας"
  2. Mephistofelis

    Bafang BBSHD Ebike Converion kit

    Εδώ και μια εβδομάδα ψήνω να αγοράσω Ebike ή Scooter. Κατέληξα σε Ebike γιατι εχεις πολά θετικά σχετικά με Scooter. Τα θετικά για μένα τα συγκξεντρώνω παρακάτω: Είναι σχετικά ελαφρύ 8 Kg Moter + 5 Kg Μπαταρία + βάρος ποδηλάτου ( το δικό μου ειναι 12 κιλά) = 25 κιλά και μπορώ να το αποθηκεύω στο σπίτι. Μένω δευτερο! Μένω στην Πάτρα και τώρα το καλοκαιράκι περνάς ποδήλατο απο τη γέφυρα χωρίς διοδια Μπαίνει άνετα σε μεσα μεταφοράς ΚΤΕΛ κλπ και Μετρό αν είσαι Αθήνα. Αν πάρεις κιτ μπορείς να το φορέσεις σε διαφόρου τύπου ποδήλατα όπως πχ Mountain και να κανεις και offroad σαν να ειχες μηχανή Διάλεξα λοιπόν το BBSHD της Bafang στα 1000w και 48v. Αυτό γιατί Είναι προτεινόμενο απο αρκετό κόσμο στο δίκτυο Μπορείς να του προσθέσεις μπαταρία έως και 72v με υποστηριζόμενο controller και να αυξήσεις τα Watt. Το έχω βρεί στα παρακάτω μαγαζιά: Ελληνικό ποδηλατάδικο στα 900 ευρώ χωρίς μπαταρία. Aliexpress 600 ευρώ χωρίς μπαταρία και 1100 περίπου με μπαταρία. em3ev Amazon Θα ήθελα λοιπόν να ρωτησω αρχικά αν έχει κανένας κάποιο απο τα κιτ της Bafang και ποια η μεχρι τωρα εμπειρία καθώς και απο που να το αγοράσει κάποιος;
  3. Τεράστια χρησιμότητα αν δουλεύει σωστά ειδικά στον επιστημονικό τομέα για τη συγγραφή paper.
  4. Οι χρήστες iOS 11 δεν θα χρειάζεται να θυμούνται το password του WiFi τους... γιατί πολύ απλά θα αφαιρεθεί η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.
  5. Καλή επιλογή αλλά εγώ θα διάλεγα αυτόν http://www.imdb.com/name/nm7140802/?ref_=tt_cl_t5
  6. Ξεχάσανε να σε ρωτήσουνε τι σου αρέσει..... αλητεία!!!
  7. πέρα από τις αποτυχίες υπάρχουν παραδείγματα όπως pillars of eternity, wasteland 2, Divinity: Original Sin που τα πήγαν από μέτρια έως πολύ καλά (για να μην αναφέρω τα επιτραπέζια που περνάνε την χρυσή εποχή τους βλέπε το πρόσφατο GloomHaven). Ο σκοπός του crowdfunding είναι για τη δημιουργία παιχνιδιών που δεν θα μπορούσαν να υποστηριχτούν οικονομικά με κάποιον άλλο τρόπο. πχ το underrail είναι hardcore κλώνος των fallout 1,2 που έχει ακόμα και σήμερα φανατικούς οπαδούς αλλά δεν συμφέρει τη βιομηχανία να επενδύσει σε αυτό λόγω των χαμηλών πωλήσεων. Συμφωνώ με το άρθρο πως τα καλύτερα έρχονται εμπλουτίζοντας την αγορά με περισσότερες επιλογές για όλα τα γούστα.
  8. Έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής Ubundu λόγω terminal. Στη μορφή που είναι σήμερα και εφόσον παραμένουν σε σταθερή κατάσταση δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα Windows. Ίσως το Office το Visual Studio το Origin και προφανώς τα παιχνίδια. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν αρχίζεις και τα "πειράζεις". Μια απλή αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών μπορεί να σου κοστίσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακό.
  9. Πανάκριβα!! Αλλά με το λανσάρισμα αυτό καθιερώνει τα ασύρματα stereo ακουστικά στο ευρύ κοινό (γίνονται δηλαδή trend) οπότε και διάφορες εταιρίες θα δημιουργήσουν η θα βελτιώσουν κι αυτές τα ασύρματα ακουστικά τους και στο μέλλον θα δούμε φθηνότερα και ποιοτικότερα προϊόντα. Σαν τεχνολογία σίγουρα δεν είναι καινούργια αλλά από τη στιγμή που η Apple δημιουργεί και προωθεί προιόν με το brand name της σίγουρα θα υπάρξει R&D βελτίωση σε όλα τα κομμάτια απο τα οποία αποτελείται (Bluetooth version, ηχος, αυτονομία κλπ) από όλες τις εταιρίες.
  10. Κρίμα πάντως γιατί εκτός απο το θέμα των τεχνικών προβλημάτων οι χρήστες στο Steam αναφέρουν πως έχει πολύ καλό gameplay.
  11. 6/10 στο steam λόγω τεχνικών προβλημάτων κυρίως.
  12. Ακριβώς.. Επίσης υπάρχει και έλλειψη σοβαρότητας. Θυμάμαι κάπου στην αρχή ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με τον κακό και του λέει: Θα μιλήσεις εσύ πρώτος ή εγώ? Η κουβέντα γινόταν σε πεδίο μάχης όπου πριν είχαν εκτελέσει άμαχο πληθυσμό ενώ ο κακός σκότωνε με τη σκέψη του, πτώματα παντού κλπ και ο πρωταγωνιστής έκανε πλακίτσα. Εντάξει σε όλες τις ταινίες δράσης/περιπέτειες αμερικάνικης παραγωγής θα το δεις αυτό ακόμα και στην πρώτη τριλογία αλλά κάπου το ξεφτίλισαν..
  • Δημιουργία νέου...