Προς το περιεχόμενο

Sproctor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Sproctor

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Όπου γουστάρω
  • Ενδιαφέροντα
    Ό,τι να ναι

Sproctor's Achievements

  1. Γεια χαρά, ψάχνω αυτό εδώ το (ξένο) τραγουδάκι: song2.wav Νομίζω το είχε διασκευάσει και κάποιος δικός μας τραγουδοποιός, δεν ξέρω ποιος όμως... Ευχαριστώ
  2. Sproctor

    Ειναι αξιόπιστο?

    https://www.whois.com/whois/expressedsale.com Δεν μου αρέσουν τα registration και expiration dates (τα περισσότερα απατεωνοsite γίνονται registered για έναν χρόνο στις περισσότερες περιπτώσεις, και αυτό εδώ είναι για έναν χρόνο). Επίσης, στο FAQ, στους τρόπους πληρωμής, λέει Western Union. Με την εν λόγω υπηρεσία είναι γνωστό ότι γίνονται απάτες (έχουν υπάρξει κρούσματα κι εδώ στο insomnia). Εγώ προσωπικά θα το απέφευγα.
  3. Λοιπόν...βγάλτε μια κόλλα χαρτί... 1) Ταινία που είχε παίξει πέρυσι ή σε STAR ή σε MEGA (δεν θυμάμαι σε ποιό). 2) Όταν ξεκινάει η ταινία, λέει ότι διαδραματίζεται στο έτος 1973 (μ.Χ). 3) Στην αρχή, βλέπουμε μια κοπέλα σε πρωταγωνιστικό (?) ρόλο. Η κοπέλα αυτή μάλλον είναι τραγουδίστρια, με μαύρο (και νομίζω afro) μαλλί και λίγο μελαμψή. Φοράει και άσπρο tank top. 4) Η κ(ιο)υρία που αναφέρθηκε στο 3) μπαίνει σε ένα ασανσέρ μαζί με έναν παππού. 5) Το ασανσέρ τους κλείνει μέσα. 6) Ο παππούς παρατηρεί ένα σημάδι πάνω στην κοπέλα. Με βάση αυτά τα δεδομένα, βρείτε την ταινία (και αν είναι εύκολο, και το κανάλι όπου έπαιξε, αν θυμάται κάποιος). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Ξέρουμε το τραγούδι της διαφήμισης; Την είχα δει σε μικρότερη ηλικία και μου είχε κολλήσει το άτιμο (είναι αυτό που λέμε...ear worm)...
  5. Γεια χαρά, ψάχνω τον τίτλο μιας ταινίας (αστυνομικής?) που έπαιξε το Μακεδονία TV στις 22:00 το Μεγάλο Σάββατο. Προσπαθώ να τον θυμηθώ τον τίτλο, αλλά δυστυχώς δεν... Thanks.
  6. Όποιος θυμάται αυτό το διαμάντι έζησε μαμάτες εποχές! (Εγώ προσωπικά το πρωτοπέτυχα κάπου στο 2003-4) Στο θέμα μας...βρείτε το κομμάτι που παίζει στο background.
  7. Στη Β' Δημοτικού ξέρασα μέσα στην τάξη. Μπροστά στο διευθυντή (αν θυμάμαι καλά). Ας όψεται το Milko που με ανακάτεψε.
  8. Ευλογημένος ο ερχόμενος! Είναι ιδέα μου, ή στο τρέϊλερ δείχνει και μερικά κόλπα απο το ορίτζιναλ (του '85);
  9. Μαγειρική και νευράκια δέν πάνε μαζί... Έχει κι άλλα...
  10. Sproctor

    Μαύρη οθόνη στο Ubuntu 15.04

    Τέλος πάντων, έκανα format με προηγούμενη έκδοση (14.04.03 Long Term Support). Όλα δουλεύουν ρολόϊ τώρα. Θα ξανασκεφτώ την αναβάθμιση κάποια άλλη στιγμή (πιστεύω πάντως πως το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο bug στον driver των γραφικών στην 15.04 ή σε κάποιο conflict). Η αλήθεια όμως είναι ότι το format το ήθελε μιας και το είχα παρακάνει με τα προγράμματα που του είχα φορτώσει και αργούσε. Όσο για το VESA δε, καλό alternative για προβλήματα με drivers γραφικών, αλλά όπως είπα, είναι περιορισμένο και αργό (σαν τον default VGA driver των Windows όταν φορτώνουν σε safe mode). Αλλά...από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Τη δουλειά του τουλάχιστον την κάνει. Αν προκύψει κάτι στο κοντινό μέλλον, θα δω τι θα κάνω. Topic closed...for now. Thank you everybody for helping!
  11. Sproctor

    Μαύρη οθόνη στο Ubuntu 15.04

    Χά! Έβγαλα άκρη! Άνοιξα του αρχείο με τις ρυθμίσεις του Grub (/etc/default/grub) με το nano και έβαλα ένα nomodeset στο τέλος αυτής της γραμμής: GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash nomodeset" Έδωσα ένα update-grub στο terminal, restart και voila! Δουλεύει με VESA! Το κακό τώρα όμως είναι ότι δεν μπορώ να χαμηλώσω την φωτεινότητα της οθόνης (και όχι μόνο με πειράζει στα μάτια, αλλά ρουφάει και σαν φίδι την μπαταρία του laptop) και τα εφέ των γραφικών έχουν επίσης γίνει πιο αργά σε σχέση με πριν. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω τους drivers της κάρτας γραφικών για Ubuntu, και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ξαναποστάρω εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες εκ των προτέρων. EDIT: Φαίνεται πως τα έκανα χειρότερα. Τώρα δεν ξεκινάει καθόλου (ούτε με VESA). Άρα πάμε για format. Το περίεργο μεν, ήταν ότι αφού έβαλα το nomodeset στο αρχείο του Grub και το μηχάνημα άνοιξε κανονικά, στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως και τις άλλες φορές, η οθόνη μαύρισε μεν, αλλά ο κέσορας συνέχισε να φαίνεται, που σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους drivers της κάρτας γραφικών, αλλά κάπου αλλού. Τέλος πάντων, θα κάνω ένα format και βλέπουμε. Το χρειάζεται κιόλας
  12. Sproctor

    Μαύρη οθόνη στο Ubuntu 15.04

    Είναι ενσωματωμένη Intel HD Graphics. Μοντέλο τώρα δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι πριν την αναβάθμιση στην έκδοση 15.04 του Ubuntu, η κάρτα δούλευε τέλεια, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
  13. Sproctor

    Μαύρη οθόνη στο Ubuntu 15.04

    Γεια σας, εδώ και μισή ώρα αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop μου (HP 250 G3, η σύνθεση του είναι στην υπογραφή μου), στο οποίο εγκατέστησα το Ubuntu 14.04 και χθες έκανα αναβάθμιση σε Ubuntu 15.04. Το πρόβλημα: Όταν το ανοίγω, εμφανίζεται η γνωστή splash screen του Ubuntu (με το λογότυπο του Ubuntu και τον κέσορα από κάτω), αλλά μετά από λίγο, η οθόνη μαυρίζει τελείως (σβήνει) και δεν ξανανάβει. Παρόλα αυτά, το λειτουργικό φορτώνει και δουλεύει κανονικότατα (ακούω κανονικά τον ήχο που κάνει όταν εμφανίζεται η logon screen), παρόλο που η οθόνη παραμένει σβηστή. Επίσης, όταν φορτώνω το Ubuntu σε recovery mode, ανοίγει και δουλεύει κανονικά (αυτά εδώ τα γράφω με το Ubuntu να τρέχει σε recovery mode). Τι μπορεί να φταίει λοιπόν; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...