Προς το περιεχόμενο

Ouknos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.256 προβολές προφίλ

Ouknos's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την βοήθεια σου,ηταν κατατοπιστικοτατο,δεν χρησιμοποιω κάποιο πρόγραμμα, απλά ήθελα να ανεβάσω κάποια βιντεάκια που έχω και δεν ήξερα το τρόπο για να βάλω το όνομα μου πάνω στο βίντεο και πάλι σε ευχαριστώ για το Ενδιαφέρον σου.
  2. Θέλω απλά να το βάλω σε κάποια πλευρά που θέλω εγώ,απλά για να φαίνεται ότι είναι δικό μου,όπως κάνουν και άλλοι για να μην τους κλέβουν.
  3. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ενσωματώσω το όνομα του καναλιού μου πάνω σε κάτι βίντεο που θέλω να ανεβάσω στο YouTube?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Ouknos

    Wii U Topic

    Ολα οκ φιλε μου έβγαλα ακρη, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!
  5. Ouknos

    Wii U Topic

    Όταν λέω user εννοώ το λογαριασμό που έφτιαξα για να μπορώ να αγοράζω από το eshop του 3DS,αυτόν ακριβώς θέλω να συνδέσω και στο WII U που πρόσφατα αγόρασα και δεν τον δέχεται,τώρα για το NNID που λες δεν ξέρω τι είναι,πάντως WiFi και τα συναφη είναι ενεργοποιημένα.
  6. Ouknos

    Wii U Topic

    Καλημερα παιδιά,μια ερώτηση θέλω να κάνω γτ δεν είμαι και πολύ σχετικός,προσπαθώ να περάσω το User που έχω ήδη του 3DS στο WII U και δεν μου το αναγνωρίζει....κάνω κάτι λάθος? Η Πρέπει να ξαναφτιαξω νέο user?Ευχαριστώ προκαταβολικά για τιςαπαντήσεις!
  7. Θα ψάξω να βρώ την απόδειξη γτ πάνε και 2 χρόνια από τότε που την πήρα και ούτε ξέρω τι έχει απογινει...αν και με βλέπω για αγορά καινούργιας ψυκτρας....Δεν το γλυτωνω...
  8. εχω αλλάξει 3 φόρες πάστα δεν είδα φως.... Core voltage 1.161v....ειλικρινά δλδ δεν ξερω τι άλλο να κάνω.....
  9. Στο cpu z δείχνει core voltage 1.116 και πρόβλημα με τις θερμοκρασίες δεν εχω στοκ αλλα οταν παίζω games δλδ για να καταλάβεις βάζω ένα παιχνίδι και βαράνε κόκκινο κάτι 80αρια και μεταβάλλονται συνεχώς από 80 μέχρι 89 και για λίγο μέχρι και 90. Υποψιάζομαι θέμα με την αντλία δεν υπάρχει κάπου διαρροή αλλά φοβάμαι μην είναι από εκεί το πρόβλημα
  10. Όλες μου οι συχνότητες είναι στοκ δεν.έχω πειράξει τπτ...απλά για να δω αποτέλεσμα πρέπει να τα τεζαρω τα φουρφουρια κάτι που δεν παλεύεται γτ θυμίζει ελικόπτερο κατά την απογείωση....
  11. Σε καμία περίπτωση δεν βιάζομαι γτ θέλω να πάρω κάτι καλό οπότε θα κάνω την υπερβολή και στα χρήματα, απλά τώρα μπήκε και καλοκαίρι και θα έχω πρόβλημα με αυτές τις θερμοκρασίες.
  12. Έχω ήδη υδροψυξη την H100i και εχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες βαράει κάτι 90αρια για πλάκα γενικά μου σηκώνει θερμοκρασίες οπότε για να δω αποτέλεσμα πρέπει να βάλω τα φουρφουρια στο φουλ κάτι που δεν παλεύεται....καταλαβαίνεις...όποτε λέω να πάω σε αυτή τη λύση γιατί από ότι λένε είναι και αθόρυβη και αποτελεσματική,σκεφτόμουν και την H100i gtx αλλά μου λένε ότι είναι μικρές οι διάφορες σε fix υδροψυξη...Μόνο με custom loop θα έβλεπα διάφορα.
  13. Καλώς φίλε μου έγινε,σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου! ☺
  14. Έχει 4 pin επάνω άρα δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα...Όσο αναφορά το πύργο τι λες εσύ θα χωρέσει άνετα η είμαι οριακά...?
  15. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά της noctua nh-d15 στο σύστημα της υπογραφής, θα ήθελα να μάθω αν έχω πρόβλημα συμβατότητας μια και οι ανεμιστήρες του είναι pwm και αν έχω πρόβλημα με της μνήμες γιατί λένε ότι βρίσκει πάνω τους ,ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  • Δημιουργία νέου...