Προς το περιεχόμενο

simanik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

simanik's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. simanik

    Beats vs Bose

    Τα Bose που θελω ειναι τα Around ears. Γιατι τα on-ear της απλα καθονται πανω στα αυτια, εγω θελω να τα καλυπτει. Τα sennheiser εχετε καμμια ιδέα που μπορω να τα δοκιμάσω στην Αθήνα??? Ειμαι μεταξυ των Sennheiser HD-558 και των Bose Around Ear 2. Τα δευτερα μπορω να τα δοκιμασω στην ιδια την εταιρεια τα πρωτα βρηκα οτι τα εχει το Media Markt. Θα παω να τα δοκιμασω και τα δυο γιατι στην σελιδα με τα reviews που μου εβαλε ο φιλος discoboyminimal διαβασα οτι και τα δυο αυτα ακουστικα εχουν φτωχα μπασα. Και απο κει και περα στα Bose λεει οτι δεν αλλαζει ενα καλωδιο αν χαλασει που θα ρωτησω το service ενω στα αλλα λεει οτι αλλαζει. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις αποψεις σας, θα ξαναγραψω αφου το ψαξω!! (Μηπως σε αυτο το σημειο αλλαξει και ο τιτλος του θεματος και γινει Bose ή Sennheiser (keep away from Beats) LOL!!!!!!
  2. simanik

    Beats vs Bose

    akg που τα εχω ακουσει δεν με ξετρελαναν η αληθεια ειναι.... senheiser δεν εχω ακουσει ποτε μου και δεν ξερω και που να τα βρω, οποτε αν ειναι ευκολο να μου παραθεσετε κανενα συνδεσμο με καποια σε αυτη την τιμη κοντα θα σας ευχαριστουσα! Οποτε αφου αφηνουμε εξω τα beats να μην ρωτησω και για κατι Sony που μου προτεινε ενα υπερμαγαζο τα οποια γινονται και handsfree ε??
  3. simanik

    Beats vs Bose

    Παιδια καλησπερα. Γραφτηκα στη δελιδα επειδη ειδα οτι υπαρχουν σε καθε θεμα μερικοι επαγγελματιες οι οποιοι σε κατατοπιζουν. Εχω αυτη τη στιγμη τις ψειρες της Bose. Και η ερωτηση μου ειναι αξιζουν τα Around ear της Bose ή τα Beats που ειναι στην ιδια τιμη, τα πρωτα τα βρηκα 169ευρω και τα Beats καπου τοσο.... Την Bose την ξερω χρονια οτι ειναι απο τις καλες μαρκες στο χωρο της μουσικης, και απο τα ακουστικα που εχω, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση και την ευκρινεια. Τα Beats τα βρηκα χαζευοντας δεν τα ηξερα καν. Οποτε ειμαι ετοιμος να διαβασω τη γνωμη σας για αυτα τα δυο ή για καποια τριτη μαρκα.. Ευχαριστω πολυ!
  • Δημιουργία νέου...