Προς το περιεχόμενο

matrixtv1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    202
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.368 προβολές προφίλ

matrixtv1's Achievements

  1. Με πήραν τηλέφωνο από ΗΡΩΝ και μου λένε ότι δεν θα μου βάλουν την έκπτωση του τελικού γιατί λέει στου όρους ότι η έκπτωση συνέπειας αποδίδετε στον επόμενο λογαριασμό και εφόσον δεν υπάρχει επόμενος δεν θα την βάλουν.Επίσης μου είπαν ότι στην πλατφόρμα της ΡΑΕ είναι για συνομιλία μεταξύ του προμηθευτή και του καταναλωτή και ότι δεν μπορεί να απαντήσει η ΡΑΕ.Τώρα σηκώνω τα χέρια ψηλά βαριεμε να ασχοληθώ άλλο οποίος είναι ΗΡΩΝ μακριά είναι κλέφτες.
  2. Μα αφού ζήταγα παρέμβαση ΡΑΕ από την αρχή και απαντούσαν άσχετα και τους ξανά ζήταγα αλλά μάταια αφού απαντάνε άσχετα μια φορά απάντησαν να μου βάλουν από έναν λογαριασμό την έκπτωση έναν έναντι που μου έλεγαν ότι ούτε αυτό δικαιουμε και τους είπα ξανά ότι ζητάω παρέμβαση της ΡΑΕ γιατί θέλω και το ποσο του τελικού γιατί δεν υπάρχει εμπορική πολιτική που να αναφέρετε στο συμβόλαιοκαι κλείδωσε μετα.Θα ξανακάνω αίτημα πάλι αύριο και θα ζητήσω από την αρχή στο πρώτο μήνυμα παρέμβαση μπας και αλλά δεν το βλέπω. Ο όρος 10 άσχετος τελείως λέει για τους ευάλωτους καταναλωτές ότι έχουν περιθώριο πληρωμής 40 μέρες και τα σχετικά τίποτα που να αφορά το αίτημα μου
  3. Από της 27 Γενάρη έχω κάνει το αίτημα και όλο μου έλεγαν δεν τον πιστώνουν ούτε την έκπτωση στον τελικό ούτε από ένα προηγούμενο λογαριασμό ζήτησα την παρέμβαση της ΡΑΕ μου στείλαν ότι θα μου πιστώνουν μόνο την έκπτωση από έναν προηγούμενο λογαριασμό και όχι τον τελικό γιατί είναι εμπορική πολιτική τους και τους είπα ότι πρέπει να μου πιστώνουν και τον τελικό γιατί δεν αναφέρετε πουθενά κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο και ξανά ζήτησα την παρέμβαση της ΡΑΕ,μετά μου έστειλαν τον όρο 10 στο συμβόλαιο άκυρο τελείως αφού είναι για τους ευάλωτους καταναλωτές και δεν λέει κάτι σχετικό μέσα και μετά πάτησα απόρριψη αιτήματος και μου έβγαλε αυτό
  4. Εκει στην ΗΡΩΝ μάλλον τα έχουν πιει δεν εξηγείτε αλλιώς,ρωτάω γιατί δεν βάζουν την έκπτωση του τελικού αφού δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο(λένε για εμπορική πολιτική που δεν αναφέρετε πουθενά στο συμβόλαιο) και μου λένε για τον όρο 10 ευάλωτων καταναλωτών ότι νάνε; Εχω ζήτηση την παρέμβαση της ΡΑΕ το μήνυμα αυτό γιατί το έβγαλε όμως γνωρίζει κανείς;
  5. Πως ακριβως λειτουργει η ΡΑΕ ρε παιδια εκανα καταγελια στην ΗΡΩΝ για την εκπτωση που δεν μου δίνουν απο τον τελικο και μου απαντησαν κατι για εμπορικες πολιτικες τις ετερειας και οτι δεν το δικαιουμε, πατησα αποριψη απαντησης και αποστολη νέου σχολίου και τους εστειλα αυτο αλλα δεν μου απαντανε ενω στην αρχη μου απαντησαν κατευθειαν, επισης ενω εστειλα το μυνημα παλι που ωγαζει αποριωη απαντησης και αποστολή νεου σχολίου, τι γινετε εχει κολλήσει?
  6. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα η εχω χασει την εκπτωση?Αλλα γιατι να την εχω χασει αφου δεν εχω υπερβει το οριο.
  7. Καλησπερα σας στην ΔΕΗ στο προγραμμα ονλινε δεν μου εβαλε την εκπτωση ΚΟΤ υπαρχει καποιο προβλημα ? Οι καταναλωσεις μου ειναι απο 26/10/2021 εως 18/12/2021 626kwh και απο 19/12/2021 εως 20/01/2022 591 kwh το οριο μου ειναι 1800 πως γινετε να μην μου βαλανε την εκπτωση?
  8. Καλησπερα σας στην ΔΕΗ στο προγραμμα ονλινε δεν μου εβαλε την εκπτωση ΚΟΤ υπαρχει καποιο προβλημα ? Οι καταναλωσεις μου ειναι απο 26/10/2021 εως 18/12/2021 626kwh και απο 19/12/2021 εως 20/01/2022 591 kwh το οριο μου ειναι 1800 πως γινετε να μην μου βαλανε την εκπτωση?
  9. Εστειλα μυνημα σε ΡΑΕ δεν ξερω αν θα βγει ακρη,στην ΗΡΩΝ οταν τους ειπα κατι οτι τέτοιο δεν προκυπτει απο την συμβαση(δλδ ότι στον τελικό δεν δικαιουμε την εκπτωση επειδη δεν εκπροσοπουμε πλεον απο την εταιρεια τους και γιαυτο επισης δεν μου εβαλαν την εκπτωση και απο προηγουμενο λογαριασμο ) μου ειπαν ότι ειναι πολιτική της εταιρειας,τελος παντων εστειλα αιτημα παραπονου και οτι βγεί
  10. Απαράδεκτοι στη ΗΡΩΝ ζήτησα την έκπτωση συνέπειας για τον τελικό εκκαθαριστικό και μου ειπαν δεν την δικαιούμαι γιατι δεν εκπροσωπούμε αλλο απο την εταιρεία τους. Επίσης δεν μου έβαλαν την έκπτωση από εναν αλλο λογαριασμό με την δικαιολογία οτι μπαίνει κάθε δυο λογαριασμούς γιατι ειμαι σε ΚΟΤ και εχω μεγαλύτερο περιθώριο πληρωμής και βγαίνει ο επόμενος πριν λήξη ο προηγούμενος λογαριασμός , με αποτελεσμα ο λογαριασμος πρην τον εκκαθαρηστικο/τελικο να εχει πληρωθει αλλα να μην εχει μπει η εκπτωση στον τελικο γιαυτο τον λογο ότι νανε μακριάααα….
  11. δεν ειναι μαλλον γιαυτο!!!
  12. Ακυρο τελικα σημερα εκδόθηκε αλλα δεν ήρθε στο εμαιλ αλλα τον είχε στο εβιλλ ολα καλα φαίνονται!!! Δεν βλέπω το 0,02 ομως την εκπτωση!!
  13. Εδω και δύο μηνες δεν εχω δει λογαριασμο στο ονλινε απο 25/10 που εκανα ενεργοποιηση.
  • Δημιουργία νέου...