Προς το περιεχόμενο

alexp62

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

838 προβολές προφίλ

alexp62's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. https://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&rls=com.microsoft:el-GR:IE-SearchBox&rlz=1I7PRFF_elGR605&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIibfUzsPgxgIVihIsCh3iiwiF&biw=1024&bih=546#tbm=isch&q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...η ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ.... ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟ?
  3. το γύρισε για 3η φορα και πήρε ένα S5.... To Θέμα είναι εγώ τι θα κάνω που ηθελα G3? Και ξαναρωτάω: είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
  4. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΛΙΣΗΣ ΕΝΩ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗΣ...Το κινητό περνάει στη κατάσταση αυτή του προβλήματος μετα από λίγη ωρα χρήσης του internet. TAYTOXΡONA όταν κολλήσει έτσι α) πέφτει η ένταση του ήχου στο άγγιγμα της οθόνης και β) όταν μπεις στο μενού των ήχων κλίσεως, όποιον και αν επιλέξεις ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ κατά την αναπαραγωγή.. Το έκαναν και οι 2 συσκευές που άλλαξε.... εντόπισε ότι το κάνει όταν έχει ανοιξει σελίδες στον explorer. Το κάνει όμως και στο crome τελικα.... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΙΙΙΙΙΝ λοιπον, αυτό είναι το πρόβλημα.
  5. ΄Και μιλάω για το 32αρι Lg G3 Ήταν να το αγοράσω εγώ, αλλά τη προηγούμενη εβδομάδα το αγόρασε κολλητός μου επειδή του το σύστησα.... ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ.... Μετά από λίγες ώρες χρήση, το κουδούνισμα στις εισερχόμενες κλίσεις δεν ακούγεται, αν προσπαθήσεις να αλλάξεις ήχο κλίσεις δεν ακούς ούτε από το μενού που πρωτο-ακούς και δοκιμάζεις τα ringtones για να επιλέξεις.... Το πήγε πίσω στο Κωτσόβολο και του άλλαξαν τη συσκευή...Και διάλεξε μία "νεότερης σειράς (410)".....ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ... και θα μου κόψει τη καλημέρα, έχει ξοδέψει κοντά 700 σε θήκες πανοτόκια στη κάρτα κ.λ.π με λίγες εφαρμογές σε Mb ενώ φαινόταν ότι ήταν δεσμευμένο 1,5 Gb!!!! από τα 3.... (ο έλεγχος της οθόνης ισως....) ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? - ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΥΣΕ? H lg - που τη πήραμε και οι 2- δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... και εγώ? ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SKRUNTZ? τι να προσέξω? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ νέο Android ή στην αναβάθμιση ενός παλιού με kit-kat θα χαθεί ΟΛΗ η παραμετροποίηση της LG?.... ΑΛΛΑ αν κολλάει σαν κινητό τα άλλα δεν λενε κάτι.... ΜΑΓΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ο κοΛλητος μου ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ..... ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ EXPLORER KAI OXI TON CROME....ΛΑΘΟΣ... ΚΟΛΛΗΣΕ Κ ΜΕ ΤΟ CROME....
  6. alexp62

    Lg G3 ή Samy S5 ?

    παιδά, είμαι έτοιμος να αγοράσω το g3 αλλα το σύστησα κ σε ένα γίλο μου που πηρε το 32αρι από Κοτσόβολο. Απο τη πρώτη μέρα κολούσε και δεν ακουγόταν ο ήχος κλίσεις, με σκηλόβρισε που το σύστησα, το γύρισσε πίσω, του έδοσαν ένα αλλο g3 που η παρτίδα ήταν νεοτερ (τελειωνε σε 410) και μέσα σε 1 ωρα παρουσίασε το ίδιο προβλημα και φυσικά εγώ τα ακουσα... Το πρωί με την lg που μίλησα δεν είχαν υπόψη τους ξανα κάτι παρόμοιο.... Ξέρει κιανείς τίποτα? έχει τύχει σε κάποιον?
  • Δημιουργία νέου...